Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 90
    i hiquni ketij adem gashiqit se ky ala flen me veprat e enver hoxhes nder jastek...baben baben do ky,sdo as salija e as edvina,ky don stalina e envera,vec sa i ban dredha kot muhabetit tuc maku.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga POKO Lexo Postimin
    .. vec sa i ban dredha kot muhabetit tuc maku.
    po me tuē makun ēfare pate, or pakmend ... sigurisht duhet te jesh perfitues i ligjit 7501 - reform plotesuese agrare e kumandarit salis ...

po e vazhdoj edhe pak...

Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    1. Ti me siguri e di qka eshte ligji ne Danimarke apo?
    2. E gjykata me e larte ne Shqiperi ka vertetuar dhe ka certifikuar zgjedhjet qe po do ti kontestoj biri i fundit i komunizmit ne Evrope ,pra idoli yt dhe i shume tjereve ketu ne forum.
    3. Tash nje pyetje per ty,nese ne Danimarke gjykata me e larte e shteti certifikon zgjedhjet dhe fituesin e zgjedhjeve ,a do te kete greva ose a do te kete trazira ne Danimarke.
    4. Adem ,jeton ne njerin nder vendet me demokratike ne bote dhe i mban hallin komunisteve te fundit ne Evrope.Gjynah
    Pėrshėndetje fattlum. Po vazhdoj me pjesėn tjetėr, sepse mė mori nė telefon njė mik nga gjermani, i cili donte tė dinte hollėsira pėr Festivalin e fėmijėve qė do tė mbajmė dhe i cili do tė marrė pejsė me njė grup fėmijėsh nga qyteti ku jeton.

1.Po nė Danimarkė ka ligje dhe respektohet ligji nga tė gjithė ( them nga tė gjithė meqė mbi 80 % sė pakut e respektojnė ). Vallė ėshtė kėshtu nė trojet tona!!
    Daniamrka, besoj e di edhe ti, ėshtė vendi i parė nė botė me 0% korrupsion! Kjo ėshtė pėr t'u admiruar. Nė animarkė nuk ngjet sikur tek ne qė me ardhjen nė pushtet tė njė partie gjithė tė tjerėt tė nxirren nga puna qė nga pastruesi i njė shkolle e deri nė qeveri. Dihet cka ndėrrohet nė kėso raste.

2. Gjykata e lartė Shqiptare njė partiake dhe e korruptuar ose mė mirė tė them s'guxon tė bėzajØse dikush mund tė humbas vendin e punės !! Mirė qe po e zėmė se qenka e pakorruptuar. Pse duhet frikėsuar nga realiteti dhe pse s'i mbyllet goja kėtij, siē po e quan ti, "birit tė fundit tė komuzimit" kur ky po kėrkohen tė hapen kutitė. Pse mos tė hapen. Qe t'i hudhen nė surrat ato vota e t'i htuhet: Ja ngopu, ja ku i ke votat. Moshapja e kutive e shton edhe mė shumė dyshimin.

4. Nė Danimarkė nuk ndodh kjo se respektohet ligji. Parmando edhe kėta i kanė pasur votimet nė nėntor. Tash ėshtė harruar kjo punė. Dhe nė Danimarkė po u hetua se dikush po i vjedh votat, jo protestė por luftė bėhet, bile nga anėtarėt e partisė qė vjedh. Dhe mbi tė gjitha ai qė fiton gjitheØtė tjerėt i urojnė me sinqeritet fitoren tjetrit dhe i urojnė qė tė punojė pėr tė mirėn e Danimarkės. A ngjet kjo nė trojet tona!!! Bile do tė habitesh kur tė them se ligjet janė shumė tė ashpra. Parmendo, njė herė ėshtė zgjedhur njė "deputete" dhe akoma pa filluar me punė i kanė thėnė: jo ti nuk bėn tė jesh kėtu, sepse kur ke qenė nė moshėn 18 vjecare je marrė 6 muaj me prostitucion!!

5. Unė nuk e di kah po e merrni kėtė tė drejtė tė mė thoni se po i mbaj krahun komunistėve. Sipas kėsaj po fitoj bindjen se gjithė ata qė e duan Shqipėrinė dhe qė punojnė pėr tė mirėn e Shqipėrisė qenkan komunistė. Vėrtet komunizmi pra qenka i mirė. Por mua nuk mė intereson ngjyrimi poltik. Pėr mua kjo pak ka rėndėsi nėse kjo parti do tė quhej edhe fashiste. Pėr mua ka rėndėsi tė punojė pėr tė mirėn e Shqipėrisė e pėr mirėqenien e njerėzve qė jetojnė aty.

Respekt,
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    [QUOTE=ademgashi_dk;2708922]Pėrshėndetje fatlum. Jam shumė i zėnė me punė, me Festivalin e Fėmijėve kėtu qė do ta mbajmė me 15 maj, megjithėkėtė po t'i shkruaj nja 2 - 3 fjalė.
    Pėr fillim kam njė lutje: mos m'i shtrembėroni fjalėt dhe e dyta nuk kam qejf tė flas shumė herė pėr dicka qė e kam thėnė njė herė.
    Per te mos shtremberuar fjalet po te bej repliken ne cdo rresht te shkruar nga ty.

Unė nuk kam shraė individ as i kam mbatur anėn askujt, por kam thėnė se duhet tė bjerė kjo qeveri e dėshtuar.
    Me sa po shoh ti ne menyren tende ke lavderuar.Zoteri te thuash se eshte e deshtuar me thuaj se ne c'pike?Ndoshta se ndertoi rruge per popullin tend? Ndoshta se rriti e po rrit vazhdimisht rrogat dhe pensionet?Sigurisht qe ne menyren tende te veshtrimit eshte deshtim te sigurosh 24 ore drita pa asnje lloj investimi por vetem duke t'kurre korrupsionin qe te tjeret e ndertuan me aq pasion.A nuk me thua se kush punon ne ndermarje shteterore dhe eshte ne veshtiresi ekonomike?Nese e ke fjalen per morine tjeter te njerezve , pra te vetepunesuarit , keto nuk kane asnje lidhje me pushtetin qendrore por me ate lokal dhe qe ti besoj se e din se ne Shqiperi bashkite e qyteteve te medha, jane ne duart ish komunisyteve ose me sakte te atyre njerezve qe kane hyre ne greve.Sa per dijeni keto bashki e kane rritur taksen e pastrimit nga 5000 lek ne 12000 lek dhe taksat e tjera nga 50%.Pra i dashtun bisnesi i vogel qe eshte dhe me i madhi ne numer nuk ka asnje lidhje me puashtetin qendrore.Ti do te thuash se eshte shterjnte energjia elektrike, por tashme ti e din se ajo eshte tashme e privatizuar nga nje firme e huaj dhe ai qe ka dy pare mend ne koke duhet te kuptoje se cmimi i saj deri me tani nuk eshte rentabel.Qeveria ka pase gjithmone tendencen per te investuar ne kete sektor, por jane pikerisht grevistet e sotem qe se lene ate te punoje.Duam te ruajme turizmin, duam ambjentin, duam dhe korent te lire, po si mund te arrihet kjo ne nje vend me 28 mjie km 2 dhe me nje ekonomi te rrenuar?Shqiperia eshte ne krize thone grevistet por ne c'kendveshtrimi e shohin ato kete?Une them se Shqiperia hyri ne tranzicion politik dhe ekonomik pikerisht per shkak te krizave qe baballaret e grevisteve na sollen me sistemin e tyre te deshtuar.Ato e shohin krzen me nje tjeter kenveshtrim, ato shohin se me te djathten ne pushtet, kane me pak frymarrje ne pasionin e tyre per korrupsion, ato shohin se nen qeverisjen e djathte vendi po peson ndryshime te medha ne te gjitha fushat dhe kjo nxjerr zbuluar, babezine e tyre per te vjedhur ne me shume se 10 vjet.Ato ndodhen ne krize pasi pushteti qendrore po konkuron ne c'do hap pushtetin lokal, ato ndjehen ne krize pasi pushteti qendrore po i kerkon transparence per shpenzimet si dhe tansparence publike ne perfitimin e tenderave.Ato ndjehen ne krize pasai bisnesi i mafjozeve te ndertimit qe sot jane ne greve, duhet te bejne transparene ne aktivitetin e tyre si dhe te paguajne detyrimet e kjo i ka trondite pa mase. Ato ndjehen te egersuar, pasi dhe se kane ne duart e tyre pushtetin e drejtesise , pushtetin ekonomik, dhe ate te medjave,del nje njeri qe i ve me shpatull pas murit,nje njeri qe i prish letrat, nje njeri i vetem, me nje staf rrenegatesh qe sa e sa here e kane tradhetuar.Ato s'kane pune me te" tjeret" , "Maloku" thone ,ky eshte pengesa ky duhet te hike pasi ai s'din te notoje si Rama e per kete dite nate e ke ne videoklip tek News 24,ai s'din te vishet me qillota si komandanti Enver dhe si kelyshi i tij Rama, ai s'din te jete "modern" per tu sjelle cullak mes plazheve publike , ai s'din te jetoje ne kurvellek,ashtu si ato qe menaxhojne kete greve.
    Pra i dashtun antar, Berisha nuk eshte ne pushtet, por ne opozite.Ai eshte ne opozite me te gjithe ato te kuq e blu qe kerkojne te abuzojne.Ai eshte ne opozite konkerte me te gjithe ju qe e urreni dhe per arsye qesharake si , per pamjen prej gegu te veriut, per dialektin e tij, qe i perket 80% te shqipetareve,per ndershmeirine , per uretsine , per perkushtimin ne kryerjen e ambicjeve te tija ne ndetrtimin e vendit.Ai eshte ne opozite dhe me mua qe s'ma mbrojti dot pronen, qe nuk ma reformoi dot drejtesine, qe nuk i vuri me shpatulla pas murit ato qe jane konkretisht sot me pushtet , bijte e bllokemeneve , gjeneraleve, krimineleve , qe me aq pasion nderthuren mbi kete popull ligesine njerezore.
    Ti je sot ne krah te tyre dhe natyrisht nuk po fyen , ti vetem godet, e kete e ben aq natyreshem pasi i tille produkt je, ashtu te kane qendisur, me fijen e urrejtjes, me gjilperen e helmit,me pabesine e gjarpnit. Ti je antinjeriu dhe pretendon te vetequhesh opozite, por jo, me vjen keq antinjeriu nuk duhet te egzistoje!!!!!!!!!

Shqipėria me kėta njerėz nuk mund tė ecėn pėrpara. Shqiptarėt kanė nevojė tė dalin tė lirė jashtė pėr tė parė botėn, duhet tė kenė viza pėr kėtė
    . Unė habitem me ju disa si nuk kuptoni kur bota po u thotė: peØr ju me kėsi sistemi nuk do tė ketė viza as nė vitin 2020.
    Ne fakt po me habit, ti ku e ke lexuar kete?!!!!!!!!!!Me siguri ti shpreh ate qe ndejn e jo ate qe te tjeret thone.Te tjeret kane pranuar se Shqiperia eshte aprovuar, por ka vetem ceshtje teknike.Natyrisht qe dhe nje ceshtje e pa shprehur eshte, por dhe kjo eshte pjese e jotja i dashtun Adem dhe e boshnjakeve te tere te ballakanit.Me sa shoh dhe ne kete ceshtje ti luan rolin e qorrit dhe te shurdhit, por per mua luan rolin e te ligut.

Une jam sot ketu per tju thene se dhe une jam pro greves, por vetem per nje thenje te saj, per te fitur lirine.Lirine e kemi hubur qe 70 vjet me pare, perballe kishim bllokmenet e diktatures, sot bijete e tyre.Nuk u hakmorrem ne 90-ten, as ne 97-ten, por mendon se do te vazhdoje keshtu?Eshte e vertete qe te ndershmit ligesine e kane shume thelle ne shpirtin e tyre por, nese ajo del ne siperfaqe Zoti na ruajte.

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    ...

Une jam sot ketu per tju thene se dhe une jam pro greves, por vetem per nje thenje te saj, per te fitur lirine.Lirine e kemi hubur qe 70 vjet me pare, perballe kishim bllokmenet e diktatures, sot bijete e tyre ...
    nese ti je pro greves, ti e meriton lirine ... por ajo duhet fituar ... sepse e ka salis

flitet se salis po don me u martua me ruzhdijen, keshtu mbaj shpresa sepse lirija do te jete mbase e prenotueshme ...

suksese ne festivalin e fatosave dhe pioniereve ...

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Talluni me Ramen,por kur ta shikoni ndonje dite kryeminister.....
    Saliu,nuk ju ka mesuar;asgje.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Talluni me Ramen,por kur ta shikoni ndonje dite kryeminister.....
    Saliu,nuk ju ka mesuar;asgje.
    kur te behet kryeminister , ka me percjell orkestra e dasmave edhe furneraleve nga Goran Bregovic

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    kur te behet kryeminister , ka me percjell orkestra e dasmave edhe furneraleve nga Goran Bregovic
    Bregovici te pakten, i ri...ka punuar ne Night club....
    Ndersa Edi punon si grevist.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Bregovici te pakten, i ri...ka punuar ne Night club....
    Ndersa Edi punon si grevist.
    gjithmon i ka dasht grevat ... kur ishte i vogel i thoshin : -shko ne shkolle
    Edi thoshte :-jo , se jam ne greve...

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    gjithmon i ka dasht grevat ... kur ishte i vogel i thoshin : -shko ne shkolle
    Edi thoshte :-jo , se jam ne greve...
    Hahaaaaaaaaa...
    Edhe si piktor,eshte grevist....

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •