Close

Rezultati i Sondazhit: Kush eshte dakord ti hiqet e drejta Smth poetic si moderator

Votues
21. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Pro

7 33.33%
  • Kunder

14 66.67%
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 62
    Nuk edi cte thuash per ate por besoj se shpejt do te mbyllet tema sepse ai keshtu ben gjithmone
    ky forum ka dy tema qe nuk duhen prekur islamin edhe berishen
    numero sa anetare jane perjashtuar sepse guxuan ti kundershtohen brarit edhe myslove
    mos e caj koken shume edhe thuaj shyqyr zotit sjemi katandisur si disa ketu...
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    nuk kam ndonje simpati te veēante per smth_poetic, perkundrazi, po tek forumi islamist po ben nje pune te mire, ti japim ēezarit ate qe i takon ēezarit.
    nuk eshte se moderatoret paraardhes tek ai forum kane ndritur, ne fakt lejonin shfaqjen e ekstremizmit ne ate forum.

une jam shume dakord qe jo muslimanet nuk duhet te shkruajne tek nenforumi musliman,
    dhe me sa kam pare une sa here qe shkruhet nga jo besimtaret tek nenforumi musliman pothuajse gjithmone kalon ne debate e sherre pa vlere.
    problemi eshte tek moderatoret e tjere qe nuk respektojne kete rregull duke lejuar muslimanet te postojne tek nenforumi ateist.

pastaj,
    1) sondazhi nuk merret parasysh.
    2) ēne kjo teme tek toleranca fetare, ku smth poetic nuk moderon. Donte hapur tek verejtje dhe keshilla.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kinney : 09-05-2010 mė 16:03
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Nuk jemi ne arabi, por ne nje vend demokratik, votoni kunder ketyre te prapambeturish qe duan te na kthejn ne epoken e gurit.
    Ani more bir mos u nervozo, nese kthehemi, kthehemi ne, e ju po jeni te zot, perparoni pa ne

Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Nuk edi cte thuash per ate por besoj se shpejt do te mbyllet tema sepse ai keshtu ben gjithmone
    numero sa anetare jane perjashtuar sepse guxuan ti kundershtohen brarit edhe myslove
    Pajtohem plotesisht me ty, por duhet te votohet, se me vota bjen posht nje qeveri e jo me nje moderator qe nuk ja vlen te ket ate pozicjon
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga Kinney Lexo Postimin
    nuk kam ndonje simpati te veēante per smth_poetic, perkundrazi, po tek forumi islamist po ben nje pune te mire, ti japim ēezarit ate qe i takon ēezarit.
    nuk eshte se moderatoret paraardhes tek ai forum kane ndritur, ne fakt lejonin shfaqjen e ekstremizmit ne ate forum.

une jam shume dakord qe jo muslimanet nuk duhet te shkruajne tek nenforumi musliman,
    dhe me sa kam pare une sa here qe shkruhet nga jo besimtaret tek nenforumi musliman pothuajse gjithmone kalon ne debate e sherre pa vlere.
    problemi eshte tek moderatoret e tjere qe nuk respektojne kete rregull duke lejuar muslimanet te postojne tek nenforumi ateist.

pastaj,
    1) sondazhi nuk merret parasysh.
    2) ēne kjo teme tek toleranca fetare, ku smth poetic nuk moderon. Donte hapur tek verejtje dhe keshilla.
    E thene me vend.Duhet respektur nenforumet.

Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Helen sa i perket islamit aty ske pse hyn,askush ste detyron ty e askend.
    E per Berishen sma merr mendja se ta ka ndaluar kush jo vetem ty po askujt.
    E tek nenforumet fetare duhet respektuar feja e tjetrit,Eshte normale kjo

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    1. Cdo nenforum ka nje rregullore perkatese, e mira eshte te lexohet perpara se te postohet, pasi do te kete pakenaqesi si ne rastin e mesiperm.
    2. Ofendimet doni apo sdoni, jo vetem ky moderator por te gjithe moderatoret do ti fshijne.
    3. Nqs e keni vene re (qe sbesoj ta keni, por edhe po e keni vene re, sia keni var shume) jo muslimanet nuk lejohen te postojne tek nenforumi musliman, ashtu sic jo katoliket apo jo ortodokset nuk lejohen ne nenforumet respektive.
    4. Temen e hap ke Toleranca Fetare... ncncnc se paku te merrje mundimin ta hapje te Verejtje e Keshilla

lol, dhe cte ben te mendosh se me kete sondazh do tia arrish qellimit tend fisnik per te sabotuar diktatorin?
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    1. Cdo nenforum ka nje rregullore perkatese, e mira eshte te lexohet perpara se te postohet, pasi do te kete pakenaqesi si ne rastin e mesiperm.
    2. Ofendimet doni apo sdoni, jo vetem ky moderator por te gjithe moderatoret do ti fshijne.
    3. Nqs e keni vene re (qe sbesoj ta keni, por edhe po e keni vene re, sia keni var shume) jo muslimanet nuk lejohen te postojne tek nenforumi musliman, ashtu sic jo katoliket apo jo ortodokset nuk lejohen ne nenforumet respektive.
    4. Temen e hap ke Toleranca Fetare... ncncnc se paku te merrje mundimin ta hapje te Verejtje e Keshilla

lol, dhe cte ben te mendosh se me kete sondazh do tia arrish qellimit tend fisnik per te sabotuar diktatorin?
    po kur te ofendon nje moderator si ky atere ci behet ?
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    1.

Pakenaqesia e antarve ndaj nje personi qe mendon se mund te lexohet vetem teoria e tie dhe e disave si ai
    Revolution 1848

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Helen of troy,
    jam kurioz si te ka ofenduar,
    jo per gje po nese te ka thene qe ke nivel te dobet intelektual nuk eshte se e ka patur shume gabim.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Citim Postuar mė parė nga Kinney Lexo Postimin
    Helen of troy,
    jam kurioz si te ka ofenduar,
    jo per gje po nese te ka thene qe ke nivel te dobet intelektual nuk eshte se e ka patur shume gabim.
    tani ti muhabet do apo si?
    Me kete qe sapo the te duket se ke ndonje nivel te larte intelektual ty .....?
    si ka mundesi shqiperia te kete njerez me kaq iq te larte edhe asnje shqiptar mos jete shkruar ne histori

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •