Close
Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 133
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Xinxerfilli, opozita jote e dashur, per te gjitha çeshtjet ne te cilat ka besuar se ka patur te drejte i eshte drejtuar Gjykates Kushtetuese. Perse ne kete rast nuk i drejtohet? Siç e dime te gjithe, Gjykata Kushtetuese ka mare nje sere vendimesh kundra qeverise, çka do te thote qe edhe ne kete rast do te gjykoje me objektivitet kerkesat e opozites. Kjo eshte rruga institucionale Xinxerfill.

Ndersa rruga qe deshiron te ndjeke Edvini me shoke, eshte kundra asaj kushtetute qe vete opozita e tanishme dhe pozita e dikurshme e ka miratuar. Gjithmone kjo opozite e ka akuzuar Berishen per grabitje pushtetesh, ndersa tani kjo opozite po i kerkon vete Berishes qe te dale mbi pushtetet e tjera dhe te thyeje kushtetuten. Tani ndajeni mendjen, jeni per shtet ligjor apo per shtet rrumpalle?
    Problemi eshte qe nuk ka asnje shkelje ligji per te bere transparence, shkelja e ligjit eshte e stisur nga Saliu sepese nuk ka se ç'te thot tjeter.
    Por juve nuk ka zot qe jua mbush mendjen veç Saliut

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Une besoj qe do te hiqen vizat brenda ketij viti. Por nje gje eshte e qarte, qe nese Vizat hiqen, opozita nuk do te kete asnje lloj perfitimi politik, sepse nuk ka kontribuar me asnje gje per te arritur ne kete dite, perkundrazi, ka vjelle vrer dhe ka kerkuar qe vizat te mos hiqen (jo drejt per se drejti, por me veprimet e saja kete gje ka bere). Nese opozita do te jepte kontributin e saj te çmuar dhe nuk do te sillej ne menyre destruktive, sot do te ishin punet krejt ndryshe.

Edhe me kte greven e fundit i kane vene vulen sjelljes prej vagabondesh. Eshte nje Europe e tere qe nuk e perkrah opoziten ne asnje nisem te saj. Te gjitha institucionet me te rendeishme Europiane i kane kerkuar opozites qe te kerkoje te drejtat e saj ne rruge institucionale dhe jo ne rruge te madhe, aty ku duhet te kalojne njerezit per punet e tyre te perditshme. Edvin Rama, ashtu si dhe i ati dhe udheheqesit e tij politik shpirteror, po i zgjasin sa me shume te jete e mundur ditet e integrimit Shqiperise dhe te gjithe Shqiptareve.
    Opozita e ka firmosur rezoluten e PD per vizat.
    Nuk eshte Europa e tere qe nuk perkrah opoziten,por eshte koalicioni i partive te djathta.
    Koalicioni i partive te majta mbeshtet kerkesat e opozites.

Integrimi dhe heqja e votave nuk kane te bejne fare me situaten politike aktuale,sepse nuk ishte pjese e pyetesorit qe ju dorezua BE.
    Persona te ndryshem e strumentalizojne situaten politike,duke ja faturuar deshtimet politike opozites.
    Ne sot duhet te leviznim ne Europe pa viza e jo me te jemi edhe pas Bosnjes.

Objektiviteti eshte virtyt i vdekur.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402
    Xinxerfilli, opozita jote e dashur, per te gjitha çeshtjet ne te cilat ka besuar se ka patur te drejte i eshte drejtuar Gjykates Kushtetuese. Perse ne kete rast nuk i drejtohet? Siç e dime te gjithe, Gjykata Kushtetuese ka mare nje sere vendimesh kundra qeverise, çka do te thote qe edhe ne kete rast do te gjykoje me objektivitet kerkesat e opozites. Kjo eshte rruga institucionale Xinxerfill.

Ndersa rruga qe deshiron te ndjeke Edvini me shoke, eshte kundra asaj kushtetute qe vete opozita e tanishme dhe pozita e dikurshme e ka miratuar. Gjithmone kjo opozite e ka akuzuar Berishen per grabitje pushtetesh, ndersa tani kjo opozite po i kerkon vete Berishes qe te dale mbi pushtetet e tjera dhe te thyeje kushtetuten. Tani ndajeni mendjen, jeni per shtet ligjor apo per shtet rrumpalle?
    A nuk i eshte drejtuar gjykates me dhjetra here per punen e kutive? Qe ne fillim ur Kolegji Zgjedhor nuk e respektoi ligjin per te hapur kutite e votimit, e per rinumerim ne shume zona, megjithese ligji thoshte se nese dy ose me shume anetare te KQZ e kerkojne kete duhet te behet me patjeter.

Gjykatat jane bere lesh e li me kohe qe ka arritur puna ne ekstrem. Meso ca llafos njehere, perpara se te llafosesh se se ke idene se cpo thua.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ...e kam nji pyetje...?

- A munden edhe Shqiptaret nga Kosova te marrin ket lloj pasaporte....???

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga mAsTeRm1nD Lexo Postimin
    Akoma me keto muhabete te tipit "Nje Europe e tere qe nuk e mbeshtet..."? O njerez, kur do ta kuptoni qe Europes nuk i kercet minimalisht per Shqiperine, dhe per asnje shtet tjeter ku ka probleme institucionale? Vetem nqs plas lufte me nje shtet tjeter ose lufte civile. Plus qe Europa aktualisht ka probleme shume me te medha sesa kutite shqiptare te votimeve.

Flijeni mendjen se nuk do kete liberalizim per Shqiperine edhe per nja 4-5 vjet.
    plotsishte e drejte kjo qe thua...,Perse ti kercas europes per ne...,kur neve s,na kercet per veten tone...!

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...e kam nji pyetje...?

Pasaportat nuk ndryshojne, vlera e tyre po. : )

Po mjaft i dhate ketyre premtimeve, qe bazohen ne endrra te kapitura, kaq rendesi. Uluni me kembe ne toke e kuptoni, se jane thjesht shprehje me qellime politike. E ne rast se do ndodhe keshtu si shume po shkruajne ne kete teme, atehere faji do u vendoset grevisteve. A thua se grevat nuk lejohen ne nje shtet demokratik dhe fakti se kriminaliteti eshte i larte, apo standarti i jeteses teper i ulet nuk jane kushte per kete liberalizim.

Mjaft rendet pas nje partie politike, qofte ajo cfaredongjyre, po behuni realista e pranojeni realitetin e hidhur ashtu si eshte. Ambasadat aktualisht nuk kane shfaqur asnje lehtesim apo liberalizim ne procesin e dhenies se vizave e keshtu do vazhdoje te jete dhe per shume vite me radhe.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    O Station, ne kodin qe vete Edvini ka miratuar, thuhet shprehimisht:

"Kolegji zgjedhor eshte shkalla e fundit qe mer vendime mbi zgjedhjet dhe nuk mund te dale askush mbi vendimet e Kolegjit Zgjedhor".

Pra, tani duhet qe te shprehet Gjykata Kushtetuese sepse nuk ka pale tjeter qe te mund te mare nje vendim mbi vendimin e Kolegjit Zgjedhor.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin
    Pasaportat nuk ndryshojne, vlera e tyre po. : )

Po mjaft i dhate ketyre premtimeve, qe bazohen ne endrra te kapitura, kaq rendesi. Uluni me kembe ne toke e kuptoni, se jane thjesht shprehje me qellime politike. E ne rast se do ndodhe keshtu si shume po shkruajne ne kete teme, atehere faji do u vendoset grevisteve. A thua se grevat nuk lejohen ne nje shtet demokratik dhe fakti se kriminaliteti eshte i larte, apo standarti i jeteses teper i ulet nuk jane kushte per kete liberalizim.

Mjaft rendet pas nje partie politike, qofte ajo cfaredongjyre, po behuni realista e pranojeni realitetin e hidhur ashtu si eshte. Ambasadat aktualisht nuk kane shfaqur asnje lehtesim apo liberalizim ne procesin e dhenies se vizave e keshtu do vazhdoje te jete dhe per shume vite me radhe.
    ....faliminderit per pergjigjjen ....

po presim pra...

Për 1 korrikun e cilit vit është fjala? ( për 2020 kam dëgjuar, por nuk e paskam ditur datën e saktë, 1 korrik!!)
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...e kam nji pyetje...?

Hard style qenke i vonë pak. Nuk e di ti se shqiptarët nga Kosova këtë lloj pasaporte e marrin që nga viti 1992, kur ua pat premtuar ( pardon ua pat mundësuar ) zotëriu në fjalë dhe që nga ajo ditë shqiptarët e Kosovës i përdorin këto pasaporta!!!!!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •