Close
Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 133
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    O njerez! A e kuptoni qe vizat nuk i heq sala por brukseli? Dhe mos lexoni lajme nga agjensi shqiptare, por lajme direkt nga brukseli. Viza ne korrik nuk ka! Sala le t'i heqe vete, por BE nuk do ti heqe. PAstaj, nga pervoja e dime qe kur sala thote dicka, e kunderta do te ndodhe.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po vitin sna e the mo berisha
    JO SEKS PARA MARTESE

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    O njerez! A e kuptoni qe vizat nuk i heq sala por brukseli? Dhe mos lexoni lajme nga agjensi shqiptare, por lajme direkt nga brukseli. Viza ne korrik nuk ka! Sala le t'i heqe vete, por BE nuk do ti heqe. PAstaj, nga pervoja e dime qe kur sala thote dicka, e kunderta do te ndodhe.
    Po ç'ja fut kot ti, ku pyet Sala per Brukselin, te rri urte Brukseli se ka pune me Salen pastaj.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin
    Nuk ndodh ajo J.W. te jesh i bindur. Ka shume arsye qe flasin kunder. Mjafton te lexosh kushtet qe sjellin ne nje liberalizim te tille e ne si shtet nuk plotesojme asnje. :/
    Ja të shohim, unë jam i bindur që brenda këtij viti do të liberalizohen vizat, muaji ndoshta nuk do të jetë korriku por ndoshta dhjetori kur ua hoqën vjet disa vendeve.

E ja dolen, po pastaj...... do flejn posht urave....apo....
    Jo nuk do të flenë poshtë urave, do të lëvizin të lirë në Europë si çdo qytetar tjetër i Europës. Kanë ndonjë punë biznesi apo duan të takojnë familjarët nuk kane pse presin nëpër rradhë në amasada. Kaq së paku.
    Life's too short to remove USB safely.

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ja të shohim, unë jam i bindur që brenda këtij viti do të liberalizohen vizat, muaji ndoshta nuk do të jetë korriku por ndoshta dhjetori kur ua hoqën vjet disa vendeve.

Jo nuk do të flenë poshtë urave, do të lëvizin të lirë në Europë si çdo qytetar tjetër i Europës. Kanë ndonjë punë biznesi apo duan të takojnë familjarët nuk kane pse presin nëpër rradhë në amasada. Kaq së paku.
    Procesi per heqjen e vizave ka disa shkalle. Nis me liberalizim gradual, per te arritur ne stadin perfundimtar e heqjes totale. Perderisa ambasadat ne Tirane nuk japin viza, ose nxjerrin njeqind e nje arsye mosekzistente, atehere sa mund te ekzistoje probabiliteti qe te hiqen fare vizat? Une them se 0, 01.

Ki parasysh faktin qe shume persona nuk kane dale jashte e do jete me keq se ne '91 nese do ishte vertete keshtu, pra heqje e menjehershme e vizave. E do shkonin nga "zelli" qe nuk u duhet vize e e se ndoshta e idealizojne te qenurin jashte. Ne ende neper procedura hyjme tek vendet e treta, si mund te na konsiderojne kaq thjesht te barabarte me vendet europiane?
    Me duket enderr e pamundur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Po kur të hiqen ça do thoni pastaj? Do fusni 1000 militantë në grevë?
    Nuk hiqen vizat Jack. Mos u merr me propaganden boshe te Berishes.

Europa ska dhene asnje sinjal qe eshte bere progres per heqjen e vizave.

Ne deklaraten e fundit madje kane thene se ende nuk jane permbushur kushtet.

Harroje heqjen e vizave. Nuk e di une sa njohuri te brendshme ke ti ne keto pune, po im ate qe punon me ambasadoret europiane ne Shqiperi, si edhe me projektet europiane, me ka thene qe deri te pakten vitin tjeter, vizat nuku hiqen. Kete e ka 90% te sigurte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xinxerfilli : 09-05-2010 më 15:04

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Ne 1 korrik viti 500 000 kur te jete shuar dielli?
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    jam grrice nga natyra,ku jane kancerozet e Berishes qe te japin nje mendim te vyer,per temen...me fakte!!!!!

Me 1 korrik te cilit vit?
    Quare id faciam, fortasse requiris...

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga mAsTeRm1nD Lexo Postimin
    Me 1 korrik te cilit vit?
    ne tetor behet fjale,ku jane keta shurrat salovic???

Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •