Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 64
    Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Epo mire, te pakesohen kafshet pak e nga pak 2 e nga 2, ka lezet.
    Cdo gje eshte relative...

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Vajta dhe une ne Home Depot dje te blija damote e t'i mbillja ne ballkon. Qyqa, not anymore. Me del ndonje psikopak ketu ne pallat e kerkon te drejtat (domatet) e tija.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    vend koti, rob koti, histori te ketilla nuk i degjon ne asnje vend te europes.

te iki robi per domate?????

booooooooooooooooooooooooooooo

dhe themi pse na urrejne ne europe.

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    kan vdek si burrat me kunj domote ne myth.
    .........

Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    E po qe te mbjelli tjetra domate ne ballkon ne Manhattan, kjo eshte e c'eshte.

Te dergoj une ca domate qe ketej?
    E kam ballkonin bosh mi se sa leviza, e di ti si eshte ai qejfi i fillimit....
    Dhe kam pare te Home Depot ca vazo damotesh qe varen, jane shume cute. Ja t'i mbjell e do ju sjell foto. :-D

Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Provoi dhe Smokkie te thoshte dicka.

Lol.

I-Skipitari 2.0 Maska e Deusexmachina
    Anëtarësuar
    21-02-2010
    Postime
    161
    Citim Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin
    vend koti, rob koti, histori te ketilla nuk i degjon ne asnje vend te europes.

te iki robi per domate?????

booooooooooooooooooooooooooooo

dhe themi pse na urrejne ne europe.
    Pak raste qe i identifikojne kta me "ASPD" degjohen neper gazeta. Ne Evropi gjen personalitete te dores vizitore dhe asaj te brenshme qe bejn ca vepra arti per qe marrin gazetat me rradhe.Sic nigjohen ktej nga te bashkumet origjinal USA ,raste me thik petlla.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Deusexmachina : 01-06-2010 më 15:13
    Intellects whose desires have outstripped their understanding.
    Friedrich August von Hayek

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    ju Tallni Leshte Me Cucu Caca Po Se Eshte Nje Popull I Tere Qe Duhet Edukuar !!!!! Vari Leshte Thoni Ju . Duhet Bere Nje Ndalese E Forte E Kohes Dhe Te Bashkebisedojme E Kritikojme Me Njeri Tjetrin Ore Cjane Keta Shqiptare Qe Vriten E Kacafyten Per Dy Rreze Domate Per Dy Pellembe Toke?????mos Mendoni Ju Qe Jeni Jashte Shqiperise Se Nuk Do Ju Kap Kjo Lloj Semundje Se Sapo Te Jeni Ne Shqiperi Kete Muhabet Do Te Degjoni Dhe Mbase Larg Qofte Dhe Ju Mund Ta Pesoni, Ja Keshtu Kam Dhe Une Nje Kushurir ,tokat Na Ndajne Vec Nga Nje Kanal Kur Vadis Une Token Me Shihedhese Me Thote re Ti Mos Me Bjeri Asnje Pike Uje Ke Toka Ime- Po Mire I Them Une Do Mundohem Te Te Mos Bej Dem ,se Kur Fryn Ere Bie Pak Uje Ne Token E Tij Dhe Une E Fik Pompen Por Ai Perseri Mundohet Me Gjet Nai Sebeb Kot Sa Per Tu Gerricur

Ja Keshtu Jemi Ne Shqipetaret Po Ju Qe Rrini Jashte Dhe Keni Nje Nivel Cik Mete Larte Kulture Sillni Sadopak Nga Ajo Kulture Ketu Ne Shqiperi Se Eshte E Domosdoshme
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Keta te fundit, pleqte ne Shkoder, kishin vdeke tamam si kauboj. Duke qelluar per vdekje njeri tjetrin deri sa u ishin mbaruar karikatoret.

Isa dhe Hysen Çela, 79 dhe 76 vjeç, shkëmbyen zjarr me pistoleta pas debateve për tokën

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur dje pasdite në një fshat të thellë malor të rrethit të Shkodrës, ku dy vëllezër të moshuar kanë shkëmbyer zjarr me njëri-tjetrin. Të dy kanë gjetur vdekjen në spitalin rajonal të Shkodrës, ku u dërguan me shumë vonesë, për shkak të largësisë së zonës dhe mungesës së mjeteve të komunikimit.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 17.30 të së hënës në fshatin Domën të Komunës Postribë të rrethit të Shkodrës. Dy vëllezërit Isa Çela 79 vjeç, dhe Hysen Çela 76 vjeç, të cilët banonin fare pranë njëri-tjetrit, kanë nisur të debatonin për pronësinë e një sipërfaqeje toke që ndodhet mes dy shtëpive. Pas fyerjeve dhe sharjeve reciproke, konflikti mes tyre ka degjeneruar në përdorimin e armëve të zjarrit.
    Të dy vëllezërit kanë qëlluar në drejtim të njëri-tjetrit me pistoleta. Pas një shkëmbimi zjarri që ka zgjatur disa minuta në prezencë edhe të familjarëve të tjerë, dy vëllezërit e moshuar kanë mbetur të plagosur.

Fshati ku ka ndodhur ngjarja është një zonë e thellë malore, në të cilën mungojnë totalisht mjetet e komunikimit. Për të lajmëruar policinë dhe ambulancën familjarëve u është dashur të ecin rreth 40 minuta në këmbë që të dilnin në një zonë ku ka valë telefoni.

Menjëherë pasi është marrë informacioni, në vendin e ngjarjes ka shkuar policia, e cila ka bërë dhe transportimin e dy të plagosurve për në spitalin rajonal të Shkodrës. Por, për shkak të kohës së gjatë pa ndihmë mjekësore, dy pleqtë kanë humbur shumë gjak dhe kanë ndërruar jetë sapo kanë mbërritur në spital.

Në vendin e ngjarjes, policia ka sekuestruar dy pistoletat dhe 11 gëzhoja në cilësinë e provës materiale. Policia ka marrë në pyetje familjarët e autorëve të ngjarjes dhe ka arritur në përfundimin se shkak i kësaj ngjarjeje është bërë konflikti për pronën dhe se dy vëllezërit e moshuar kanë qëlluar njëri-tjetrin.

Megjithatë, policia ka mbajtur në komisariat disa familjarë të dy viktimave, të cilët do të duhet të sqarojnë më shumë detaje të ngjarjes së rëndë.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    E tmershme! Kur njeriu prishet nga mendja...,çka nuk ndodhe...E kam thene edhe here tjera..,Shqiprise i duhet ligji me vdekje...

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •