Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16

Femra e bukur dëmton shëndetin?

Mjaftojnë vetëm 5 minuta në një dhomë me një femër të bukur për të shkaktuar stresin tek meshkujt.

Këtë e bën të ditur një studim i kërkuesve në Universitetin e Valencias. Ata kanë testuar 84 meshkuj duke u kërkuar atyre të qëndrojnë në një dhomë me një femër dhe një mashkull tjetër ku duhej të zgjidhinin një Sudok.

Gjatë kësaj kohe është monitoruar niveli i kortizolit, hormoni i lidhur ngushtë me stresin. Fillimisht niveli nuk ka pësuar ndryshime, por në momentin që mashkulli ka ngelur vetëm me femrën, sasia e kortizolit është rritur ndjeshëm.

Top Channel / Telegraph

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga Don't Lexo Postimin
    pse don't ..... do thote nuk di ?

Do te thote i know everything, but i can not say it

Mos harroni se ka dy lloj stresesh, stresi pozitiv dhe stresi negativ.

Psh, njeriu kur ben fiskultur e ve mendjen (ec! vazhdo vrapo e mos ndalo etj etj) dhe fizikun (rritja presjonit te gjakut, rrahet e zemres etj etj) nen stress, dhe ky aktivitet megjithese krijon dhimbje dhe trysni mendore prap eshte teper i shendetshm per njeriun.

Pra une, duke qene se jam pertac, do preferoja ta beja beja fiskulturen duke ndenjur ulur e pare femra te bukura rreth e rrotull.

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Kjo vjen nga kompleksi i inferioritetit që ka karakterizuar pjesën dërrmuese të meshkujve gjatë studimit. Format që e ushqejnë mund të jenë defektet fizike, pasiguria në vetvehte ose mos të qënit mashkull mjaftueshëm nga aspekti i instikteve.
    relata refero

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Epo varet edhe cfare kampjonesh kane mare ata studiuesit per te kryer studimin. Nuk paska te dhena te mjaftueshme qe te mund te diskutojme.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Citim Postuar më parë nga Hënor_ Lexo Postimin
    Kjo vjen nga kompleksi i inferioritetit që ka karakterizuar pjesën dërrmuese të meshkujve gjatë studimit. Format që e ushqejnë mund të jenë defektet fizike, pasiguria në vetvehte ose mos të qënit mashkull mjaftueshëm nga aspekti i instikteve.
    Ti po i bie rrotull per te folur per kompleksin e gjatesis.

Ajo eshte si puna krahut, ka qe e kan te madh, dhe ka qe e kan me te vogel, perderisa te ben pune nuk ja vlen te qahesh. Biles shpesh krahu me i vogel del me puntor dhe me i forte se ai i madhi

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Jo nuk e kisha për atë kompleks, pasi studimi veç 5 minuta qëndrim të ofron . Kompleksi inferioritetit vihet re në jetë të përditshme, në çdo ambjent. Çështja shtrohet e gjitha në këndvështrim psikologjik, tek pasiguria në vetvehte. Pastaj pasiguria lind si pasojë e shumë elementëve të tjerë, ku përfshihet edhe kompleksi i sipër cituar , por jo për këtë rast.
    relata refero

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Femra e bukur dëmton shëndetin?
    ....shyqyr qe tek ne jan te rralla keto.....

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    [QUOTE=Hard_Style;2700737]....shyqyr qe tek ne jan te rralla keto.....[/QUOT HAHHAHAHAHHAHA
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    [QUOTE=Hard_Style;2701609]
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin

... a ja kam qellu ardiana...?
    popo edhe ato qe jan te bukura po martohen heret hahahahhaha
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •