Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 42 prej 42
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ja cfare ju ben civilizimi i tepert.....knaqeni me vdekjen e njeriut.

Ngushellime familjes.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Lexo për çfarë shkrujta una, sido që mund të ketë ndodh nuk ka lezet të talleni e të qeshni me vdekjen e një njeriu, aq më tepër që personi në fjalë është person jo publik, të cilin nuk e njihni. Imagjino tani sikur të bjerë dikush nga fiku e të vdesë e të tjerët të zgërdhihen "ej po si ra nga fiku e vdiq ëëë, sa gallat"...

Aksidente të tilla me armë ka sa të duash, kot nuk ka dalë ajo shprehja "armën e mbush shejtani". Sa veta janë vrarë duke pastruar armën, duke luajtur me të, duke shtënë kot në ajër apo duke bërë foto?! E nuk po flas për tani që ka facebook lol, po kshu ka qenë gjithmonë. Fatkeqësi kujt i ndodhin aksidente të tilla. Këtë djalin nuk e kam njohur personalisht por babain e tij po, gjynah i shkreti, paradite punonte mësues e pasdite bënte punë të dytë për të mbajtur familjen.
    right, jack ....... ngushllime familjes ...... por une qesh me tgjithe qe bejne kshu gjonash re. Nuk eshte ky bledari i vetmi qe po qesh ...... kam qesh me tgjitha lajmet qe kam nigju kshulloj .......... sepse une skam i arsye tqarte per tqesh me te (per inat p.sh) jo mo jack jo, thjesht mduket idiotsi ....... si vdes i person duke bo foto me celuluar ....... te thash dhe me heret ato foto jane bere (dhe jam mese i sigurte) per f.b. apo nese jo per fb jane bere per msn.

Prandaj ....... qesh dhe me ate qe ka vrare veten duke lojt ....... poashtu dhe me ate te cilin ka vdekur duke lene armen nen jastek, poashtu dhe me ate i cili ka prere k*o*q*..., me thike gjersa e mbante ne xhep. Thjesht ia vle te qeshesh me idiotsine e njerezve .......... qe ai qe e lexon se si qesh une me ate (te ndjerin) te thote: "imagjino po sikur tqeshin dhe me vdekjen time kshu" ....... p.sh. rasti i antareve ne kete rast dhe vizitoreve ............. vdekja e ketij personit duhet te sherbej ne keto fjale: "mos u bohi idiot si une ......... mos vdisni ne kete forme".

kot dhe bukfalisht e thene. Tani ju meqe qeket aq te dhimbsur mund ta zbukuroni ate.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •