Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Shumica e aksidenteve "budallaki" janë po nuk bën të talleni me vdekjen e një njeriu. Vdiq si vdiq, nuk rron më, ju as që e njihni personalisht, thjesht lexuat një artikull idiot gazete dhe nxirrni dhëmbët në shesh. Kush tha që fotot ishin për facebook? Pse s'mund t'i kenë bërë për qejf, siç kanë mijra shqiptarë që kan foto me armë? Po thuaj i deshi b-ytha gazetarucit me bo nji artikull që të binte në sy dhe çfarë s'rras aty, vetëm e vetëm për te bo interensantin.
    te gjitha fotot qe behen me arme ne dore (nen moshen 22) behen per f.b. ......... nersa f.b. perdoret ...... per tbo noj femer ....... ! Pranaj ....... un menoj qe dhe keta tnjejtin qellim kishin.

Pastaj quhet idiotsi ........ qe tbesh foto me arme ne dore per tra nsy t nji femre ....... ne kohen kur ekziston mundesia te dali me liber.

eshte idiotsi prap ........ sidoqe te jene qellimet e atij personi qe ben foto me arme. E merr me mend ........ behet per tu duk "gangster" ose me i fjale "do tfitoj fame" me ato idiotsite .......... !

Kshu kish nodh dhe me ca ....... rapista shqiptare .......... te cilet kishin bere dreq photosh ......... me arme ne dore ........ dhe u lyet BBC prapa. ......... Pastaj ne i kenge ata kishin thene "se e kane bo per gallate, tu tregojme botes qe su rruhet".

Pranaj dhe kta personat ...... kan bo tnjejten gje ........ "qellimi eshte tbehen VIP me arme ne dore" ......... me fjale te tjera eshte idiotesi, sidoqetejete qellimi.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ....une kisha me than qe vetem mos beni hajgare me Figuren e tij se si ishte , ishte simpatik apo ishte i shemtuar ....nuk me pelqen ajo se si e injoroni viktimen ne baz te ftyres se tij...

- Ngushllime Familjarve .....

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    T'ju vijë shumë turp juve që talleni me fatkeqësinë e tjetrit e që vini fotot e një të vdekuri në forum për t'u tallur e për të bërë shaka! Rastësisht e njoh babain e këtij djalit dhe është me të vërtetë fatkeqësi për të kjo që ka ndodhur. Më vjen me të vërtetë keq që lexoj disa këtu që hapin dhëmbët gjithë cinizëm. Aksidente ndodhin plot, fatkeqësisht.
    Ke te drejte se eshte gjynaf te tallesh me te vdekurin....po sikur te ishte nje i afermi ketyreve qe tallen a do te talleshin ato???
    Ska rendesi se si vdiq...VDEKJA VDEKJE QUHET...dhe mjere kush e ka fat ta perjetoje nje ngjarje te tille....

Ngushellime familjareve
    Non mollare mai !!!!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Don't Lexo Postimin
    eshte idiotsi prap ........ sidoqe te jene qellimet e atij personi qe ben foto me arme. E merr me mend ........ behet per tu duk "gangster" ose me i fjale "do tfitoj fame" me ato idiotsite .......... !

Kshu kish nodh dhe me ca ....... rapista shqiptare .......... te cilet kishin bere dreq photosh ......... me arme ne dore ........ dhe u lyet BBC prapa. ......... Pastaj ne i kenge ata kishin thene "se e kane bo per gallate, tu tregojme botes qe su rruhet".

Pranaj dhe kta personat ...... kan bo tnjejten gje ........ "qellimi eshte tbehen VIP me arme ne dore" ......... me fjale te tjera eshte idiotesi, sidoqetejete qellimi.
    Lexo për çfarë shkrujta una, sido që mund të ketë ndodh nuk ka lezet të talleni e të qeshni me vdekjen e një njeriu, aq më tepër që personi në fjalë është person jo publik, të cilin nuk e njihni. Imagjino tani sikur të bjerë dikush nga fiku e të vdesë e të tjerët të zgërdhihen "ej po si ra nga fiku e vdiq ëëë, sa gallat"...

Aksidente të tilla me armë ka sa të duash, kot nuk ka dalë ajo shprehja "armën e mbush shejtani". Sa veta janë vrarë duke pastruar armën, duke luajtur me të, duke shtënë kot në ajër apo duke bërë foto?! E nuk po flas për tani që ka facebook lol, po kshu ka qenë gjithmonë. Fatkeqësi kujt i ndodhin aksidente të tilla. Këtë djalin nuk e kam njohur personalisht por babain e tij po, gjynah i shkreti, paradite punonte mësues e pasdite bënte punë të dytë për të mbajtur familjen.
    Life's too short to remove USB safely.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Lexo për çfarë shkrujta una, sido që mund të ketë ndodh nuk ka lezet të talleni e të qeshni me vdekjen e një njeriu, aq më tepër që personi në fjalë është person jo publik, të cilin nuk e njihni. Imagjino tani sikur të bjerë dikush nga fiku e të vdesë e të tjerët të zgërdhihen "ej po si ra nga fiku e vdiq ëëë, sa gallat"...

Aksidente të tilla me armë ka sa të duash, kot nuk ka dalë ajo shprehja "armën e mbush shejtani". Sa veta janë vrarë duke pastruar armën, duke luajtur me të, duke shtënë kot në ajër apo duke bërë foto?! E nuk po flas për tani që ka facebook lol, po kshu ka qenë gjithmonë. Fatkeqësi kujt i ndodhin aksidente të tilla. Këtë djalin nuk e kam njohur personalisht por babain e tij po, gjynah i shkreti, paradite punonte mësues e pasdite bënte punë të dytë për të mbajtur familjen.
    Gjynah o Jack, gjynah. Po qe truri eshte kokerr gruri, dhe qe ua hengri pula, se lun as topi. Rip per te shkretin, po ishalla vejne mend te tjeret, se ne fakt ka dal si ne mode andej - shef 12-13 vjecar krekosen me arme neper duar. Nuk jane as smart, se mund ti zevendesojme me plastike, a thua do i preki njeri me duar nepermjet facebookut, qe te binden jane real apo fake. Nejse.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

......................... Maska e Pogradecari
    Anëtarësuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    T'ju vijë shumë turp juve që talleni me fatkeqësinë e tjetrit e që vini fotot e një të vdekuri në forum për t'u tallur e për të bërë shaka! Rastësisht e njoh babain e këtij djalit dhe është me të vërtetë fatkeqësi për të kjo që ka ndodhur. Më vjen me të vërtetë keq që lexoj disa këtu që hapin dhëmbët gjithë cinizëm. Aksidente ndodhin plot, fatkeqësisht.

Jack meqe ja njifke baben besoj se e njef dhe Sali Lushen nga ku ma mer mendja e ka burimin dhe arma
    ish bodigari i Berishesh e nuk ka vjedhje, droge, prostitucion, e vrasje pa e marre vesh ai dhe dhene pelqimin sigurisht qe ka pjesen e tij ne cdo lloj allishverishi
    nuk ka perendi ti numeroje sa here eshte arrestuar por asnjehere nuk eshte denuar

so para se ajo arme te vriste nje bashatdhetarin tim dhe tendin te pafajshem .................................................. .........................

shendet e para

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga Ermali80 Lexo Postimin
    Fshati rrethon qytetin,fatkeqesisht kjo eshte e ardhmja!
    lg
    a ja fillut me dallime fshat-qytet a ???

ngushllime familjes

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Kjo teme deshtoi sepse:
    1.Shani dike vetem sepse nuk ju pelqejne rrobat qe ka veshur.
    2.Dallimet qytet-fshat
    3.Gabimet e shumta gramatikore qe beni, me qellim apo pa qellim (psh Don't)

Ngushellime per familjen.
    Cdo gje eshte relative...

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ahahaha..shihe cfare fytyre, o Zot! Edhe do te duket i bukur per vajza...Eh bathore e kamez, shume pleh mban aty.
    Popull bageti. Ja ku te con injoranca dhe ligesia. 20 vjet ky popull vetem mbrapsht ka shkuar. Pse nuk merret asnje fushate per mbledhjen e armeve nga qeverite shqiptare? Armet jane e keqja me e madhe qe duhen zhdukur, por bythemedhenjve te qeverise nuk u intereson shume, pasi femijet e tyre i kane larguar nga Shqiperia.
    Ne rradhe te pare pak respekt me shume sepse nuk eshte me midis nesh .Disa zoti i pikturoi kurse disa i shurroi.Ceshtja eshte qe te tjeret na vleresojne se po arritem te vetvleresohemi jemi kot.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Pogradecari Lexo Postimin

Jack meqe ja njifke baben besoj se e njef dhe Sali Lushen nga ku ma mer mendja e ka burimin dhe arma
    ish bodigari i Berishesh e nuk ka vjedhje, droge, prostitucion, e vrasje pa e marre vesh ai dhe dhene pelqimin sigurisht qe ka pjesen e tij ne cdo lloj allishverishi
    nuk ka perendi ti numeroje sa here eshte arrestuar por asnjehere nuk eshte denuar

so para se ajo arme te vriste nje bashatdhetarin tim dhe tendin te pafajshem .................................................. .........................

S'ka lidhje ky me Sali Lushën, babai i këtij djali është kuksian jo tropojan. Masanej ç'janë kto që shkrun lol?
    Life's too short to remove USB safely.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •