Per kryeministrine, eshte hapur nje rrjet i ri, Salibook:
http://www.keshilliministrave.org/co...eterore-online
Per kryeministrine, eshte hapur nje rrjet i ri, Salibook:
http://www.keshilliministrave.org/co...eterore-online
Mos i shfaqni fotot e antareve te facebook-ut pa lejen e tyre.
Behuni njerez he djalli ju marrt !
E se jane ca te civilizuar kta prandaj i shfaqin dhe flasin![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
mire .......... ca behet nese i publikojme fotot e tyre ne forum ?
fotot e sale berishes i publikojme dhe pa autorizimin e tij ............ + ai eshte njeri i madh.......... dhe nuk na thote gje
![]()
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
une i dergova nje request per ta bere shoke dhe ta shikoje foton si ka dale ,po akoma po pres nuk po e pranon akoma viktima
T'ju vijë shumë turp juve që talleni me fatkeqësinë e tjetrit e që vini fotot e një të vdekuri në forum për t'u tallur e për të bërë shaka! Rastësisht e njoh babain e këtij djalit dhe është me të vërtetë fatkeqësi për të kjo që ka ndodhur. Më vjen me të vërtetë keq që lexoj disa këtu që hapin dhëmbët gjithë cinizëm. Aksidente ndodhin plot, fatkeqësisht.
Life's too short to remove USB safely.
jack ......... ate fatkeqesine qe ti e thua ........... duhet ta zevendesosh me -------- budallaki.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Shumica e aksidenteve "budallaki" janë po nuk bën të talleni me vdekjen e një njeriu. Vdiq si vdiq, nuk rron më, ju as që e njihni personalisht, thjesht lexuat një artikull idiot gazete dhe nxirrni dhëmbët në shesh. Kush tha që fotot ishin për facebook? Pse s'mund t'i kenë bërë për qejf, siç kanë mijra shqiptarë që kan foto me armë? Po thuaj i deshi b-ytha gazetarucit me bo nji artikull që të binte në sy dhe çfarë s'rras aty, vetëm e vetëm për te bo interensantin.
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt