JO sepse duket qarte qe kjo greve eshte per interesat e Rames & Co. Nqs ata njerez do ishin futur ne greve se nuk kane buke t'u japin femijeve, apo uje te pine, etj., atehere PO.
Po
Jo
Nuk e di
JO sepse duket qarte qe kjo greve eshte per interesat e Rames & Co. Nqs ata njerez do ishin futur ne greve se nuk kane buke t'u japin femijeve, apo uje te pine, etj., atehere PO.
Do e besoj ate greve urie kur lideret e PS te futen ne te e te provojne direkt ne trupin e tyre torturen e urise ..................
Kundër grevës.
...............Jo!.
Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....
Sa i pakry ai Educhi.Pse nuk msohet me e pranu humbjen ? E cfar populli osht ai qe i bon gjith ato sene vetem per teke t`ni personi ?? Skan faj shqiptart,jon msu me nejt nen diktatur :P
Perënditë caktuan që, para suksesit, njeriu të djersitet.
Hesiodi
Boooo...... sa shume skllever paska ne forum !
Akoma merren me persona , me Ed dhe me Sali ! O skllever, Shqiperia nuk eshte 180 kg mish sa peshojne te dy keta gomere !
O skllever , megjithese ju nuk meritoni liri , te pakten mos na e nxini jeten neve qe e duam ate ! Ju jeni te lire te votoni ke te doni ! Por mos na u impononi dhe vidhni voten te tjereve te pakten ! Shqiperia eshte dhe e jona , madje me pare se e juaja qe e doni ate per hater personash !
E mbeshtes greven dhe protesten , pavaresisht se kush ka marre guximin t'i beje ! Jam krenar qe ne vendin tim ka njerez te emancipuar qe kerkojne lirine !
Ka ardhur koha te kthehemi nga bageti ne njerez ! Do zoti e ndihmon kete popull te emancipohet sa me pare ! Te kthehemi edhe ne atje dhe te mundemi te jetojme si njerez !
Ndryshuar për herë të fundit nga bamatat : 13-05-2010 më 17:53
pro sepse vota e popullit nuk meret si meret ne shqiperi
Partizoni
jam kundra greves,asnje kerkese e tyre nuk me duket bindese
Edhe kto grevistet sduruan pak sa te vinte Ramazani.Per Edi ramen mbajne diete keto kurse per Zotin jo.O rrace e poshter komunisti.Na e keni kthyer Tironen si Hale publike.
Si thoshte Ramizi
Edhe bar do ham dhe gjak do derdhim
Kurse Rama thote
As bar dhe as buke vetem gjak, pushtet dhe leke
"Shoku Mjekesise"
Duhet te jemi objektiv dhe jo njeanes.
Pse doni ti mohoni dikuj te drejten ligjore?
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Krijoni Kontakt