Eshte greve e nje injoranti kapricioz sic eshte Edi Rama.
Kunder kesaj greve dhe grevisteve pa mend qe jane mberthyer aty brenda
Po
Jo
Nuk e di
Eshte greve e nje injoranti kapricioz sic eshte Edi Rama.
Kunder kesaj greve dhe grevisteve pa mend qe jane mberthyer aty brenda
Me paska ikur postimi, po e persëris,
Un e mbështes Grevën e Edi Ramës, dhe uroj qe te zgjat deri ne vitin e ardhshem dhe me ne fund te mos hapën fare kutit.
i dënoj grevat e tilla për interes funksioni, gjepi.....,
shokut Enver dhe dilni e mbani vesh fjalimet e Udhëheqësit të sotëm të PS. Udhëheqësi i sotëm i PS-së flet në emër të “të gjithëve”, ndërsa hapur kërcënon – kërcënon me mikrofon dhe i amplifikuar me altoparlantë – me gjyqe dhe ndëshkime “të ardhshme” ata që mendojnë dhe/ose veprojnë ndryshe. E dëgjuat edhe më 14 maj 2010 këtë Udhëheqës të PS-së se si me zë të stërlartë foli në emër “edhe të të majtëve edhe të të djathtëve”, ndërkohë që fill paskëtaj e çeli përsëri zemrën: kanosi për së dyti herësh – gjithnjë para mikrofonit dhe amplifikuar me altoparlantë – ata që mendojnë dhe/ose veprojnë përkundër ideve të Udhëheqësit. Dhe a e dini se me ç’argument? Do ta keni dëgjuar me veshët tuaj: sepse ai me të tijtë qenkëshin “bota e re”! Kurse të tjerët, që kanë qëlluar të mendojnë ndryshe, qenkëshin “bota e vjetër”!
për më tepër lexoni : http://www.panorama.com.al/index.php?id=41288
une nuk e ndjek fare politiken shqiptare.
vetem eshte fakt i pamohueshem qe kjo greve eshte diçka shume negative ne syte e europes.
aq me teper ne kete periudhe delikate ku pritej liberalizimi i vizave.
Vasudhaiva Kutumbakam
kjo eshte vetevrasje shqiptere,sepse te kerkosh diqka qe vet e ke numru dhe besu me te gjitha kriteret e shtetit,kjo ska koment.Ne nje shtet me ligje te besh kete greve,qe per mendimin tim nuk eshte greve por piknik i qoroditur,greva nuk mund te zgjat asnje dite me shume se 5 sepse pas kesaj dite njeriu nuk ka me vetedije,eshte vetem loj e dreqit qe i shkon pershtati vetem grekofilve dhe serbofilve,grev vertet e pa kriter,e pa vend dhe e pa deshiruar-qoroditje totale e socio-komunistve
pasi qe mu dharasti ta shpreh mendimin tim lidhur me greven e uris qe po e 'udheheq' ps po i jap edhe une disa .
- jam i mendimit se ndoshta ideja e fillimit te nje greve te till ka qene e mire por qe me kalimin e kohes u pa se u bastardua deri ne fund... ti thuhet grev e urise, dhe ne te njejten kohe neve shohfim ne tv se si grvistet e thejn vet ate, tu referohet qellimeve te larta e ne te njejten kohe prap shofim ne tv se si organizatoret marrin tarifat e veta ne para per organizimin e gjith kesaj.
- gjitha manifestimet e deritanishme cfaredocofshin ato, vetem po ti shofesh organizatoret, te ben te dyshosh, se e kane mendjen tek qytetari apo populli, tek vuajtjet e tij, tek mjerimi qe cdo dite po e kaplon kete popull ketej e matan kufirit, fare cart duket se krejt kjo behet vetem ne emer te nji grupi te caktuar te njerzve te politikes te cilet posa te 'marrin pushtetin' do te sillen me keta te gjoret qe po bejn grev urie njesoj si ata tjeret. kete ne ne kosove e kemi si ma te fresket... ata qe me se shumti gjuajten gur e dru ne poziten, menjiher u ben ministra, cka na beri te kuptojm se e gjith odisejada e tyre kishte nji kuptim, te na mashtronin sa me rrast e ata te fitonin sa me mire.
- e gjith kjo qe po bene tani ps dhe lidershipi i saj ne shqiperi nji pjes te mire te popullates ketu ne kosove e shofim si nje vazhdimesi te bashkepunimit te faktorve te ndryshem te politikes shqiptare me elemente destruktive dhe antishqiptare ne keto momente te ndieshme te kombit shqiptar, tani ketu nuk dua te permend armikun e mbrendshem dhe ate te jashtem dhe ta luaj vallen e njjejt me ata, por kur e gjith kjo analizohet , shofim se kjo loje te ps ne fund do ta paguaj se pari militanti i saj e me pas e gjith shqiperia si shtet.
- gjithe keto , normalisht qe neve si komb por edhe shqiperin si shtet e bejn te duket joserioze ne permbushjen e objektivave qe i ka marre shteti per tiu bashkangjitur familjhes se madhe evropiane. normalisht se veprimet e tilla do te frenojn rrugetimin e lir te shtetit drejt evropes.
- fare ne fund, evropa e pa se si u sollen shqiptaret e maqedonis dhe ata te serbise jugore momentin kur hyri ne fuqi liberalizimi i vizave me keto shtete... mendoni se nuk do ta marre parasyshe se po qe se e bene te njejten me shqiperi mbrenda javes mos ta teproj por mbrenda nji kohe shume te shkurt ,nji pjes te mire te populit tone do ta takonim rrugeve te evropes... ata edhe tani pa kurrfare dokumenti i jane versul evropes e lere me po qe se hiqen vizat... por ti leme shakat, do te deshiroja qe secili prej nesh nje dite te njihemi si qytetare te lire te evropes se bashkuar.duhet shume gjera ti permiresojm se pari vete si individ e me pas si te till ti ndihmojm shtetet tona qe edhe ato ta gjejn veten ne mesin e shteteve te evropes. nese nuk ndryshojm nuk na duhet as evropa ngase neve do te dijm si tja nxijm jeten vetes.
Masi po jepin pare ndoshta dota mbeshteti greven.
Ndryshuar për herë të fundit nga fegi : 18-05-2010 më 08:16
Mendoj se me kete kokfortesi dhe megalomani qe ka Edi Rama duhet te zhduket fare jo me nga ambicia per pushtet por te largohet fare nga ky vend.
Perderisa nuk kam atë që dua, do të dua atë që kam.
1)....
2)
Krijoni Kontakt