Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742

Per fshirje postimesh

http://www.forumishqiptar.com/showth...70#post2703670

Deshiroj te dij kush fshin shkrimet dhe kush lejon brarin te permende babain tim dhe familjet e te tjereve.Vetem si informacion ju lutem.

Ka ndodhur edhe here te tjera,por sinqerisht nuk i kam kushtuar rendesi.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Bashkohem edhe une me shqetesimin tuaj pasi nuk eshte rasti i pare qe antari me nick brari ushtron dhune verbale mbi antaret e ketij forumi dhe kam verejtur nje mbeshtetje qe i jepet nga moderatoret.

Do ju lutesha shume te nderuar moderatore te mernit masa ndaj ketyre veprimeve pasi harxhojme kohe,para dhe ide duke qendruar ne kete forum dhe me e pakta qe mund te beni eshte te na respektoni duke na trajtuar te gjitheve njesoj "konform rregullores".

leci, ty vetem babane te paska permendur dhe po ankohesh?! Ka te tjere nga ne ketu qe s'na ka lene me sharje te ndyra duke filluar nga stergjysherit e gjithe fisi dhe kur ka ardhur puna shkrimet e tij kane qendruar te pafshira kurse ne te tjeret jemi perjashtuar.

Ideali i partise midis Barit dhe administratorit te ketij forumi eshte shume i forte, prandaj thjesht injoroje.

Bari bar ka ngrene gjithe jeten, mos prit me teper.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,436
    Postimet nė Bllog
    22
    E gjithe tema u kalua ne kosh pasi nuk kish lidhje fare me tematiken e atij forumi dhe nje teme e ngjashme ekziston tek Tema e Shtypit te Dites.

Nese nuk deshiron qe te debatosh me nje anetar te vecante, mjafton ta shtosh ate ne listen tende te injorimit. As nuk lexon fare se cfare shkruan Brari ne forum e as nuk te dalin postimet e tij ne forum.

Albo

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •