Te lumshin duart. dy ishin teper te vecanta, keep up the good work!
I LOVE GOD
j&g
je e zonja vertet,por mua personalisht nuk me pelqejne ky stil bluzash a pulovrash.me kete durim dhe talent qe ke ndoshta do dilnin me bukur punet per mbulesa krevatesh apo ēentro tavoline etj. :)
PERSHENDETJE!
Kete moster e kisha ne nje reviste nga Austria 4 vite me pare por nuk munda ti bije ne fije.Me shikim nuk mirrej vesh ,lexim s'di..E kam sjell shpesh ne dore por kot dhe keto dite rastesisht e pash ne YuoTube.............e lehte por pa pare dukej shume veshtire.
Eshte me grep dhe e punova per vete ketyre diteve me acar .
Xhemperit ndoshta i ka kaluar koha se eshte i trashe, por kismet vitin tjeter.
........edhe nje........
Pershendetje Prudence!
Faleminderit shume , gjera te tilla kam i punuar motres per paje decenie me pare dhe kurre me. Por keto gjera per te veshur gjithmone ,se me pelqejne.
Njerzite kane shje te ndryshme; ty jo, mua shume .
Edhe nese nuk e vesh kam qef ta bej , e marr si sfide.
..........ta kem kujtim boren .............
me vjen mire qe e ruan kete tradite te thurjes me shtiza..gjithnje e me teper femrat e sotme po e braktisin dhe po preferojne ti marrin te gatshme..ti i paske vertete duart e arta..lum burri qe te ka ..
verejta dicka ne punimet e tua..te gjitha ishin prej lesh deveje..asnje prej lesh deleje..ndoshta e ke te veshtire thurjen me lesh deleje pasi ka me shume pune derisa ta besh gati per te thurur..edhe dicka tjeter..perveq nje punimi per djalin ti nuk ke prure asnje model per meshkujt..edhe meshkujt veshin fanella ( xhampera )..tane ose ti e don shume burrin tend dhe nuk don qe fanellat e tij te ekspozohen dhe te kopjohen nga te ttjeret ose nuk e don fare dhe nuk i ke thurur asnje fanelle per te..ndryshe nuk shpjegohet fakti qe ke vetem modele per femra.mbetet te na e tregosh ti..
gjithsesi vazhdo e thur..edhe thurja eshte art...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Krijoni Kontakt