Thjesht anarki e organizuar, qe shtyn e shtyn dekada prapa, te miren e vendit per zhvillim e perparim.
Thjesht anarki e organizuar, qe shtyn e shtyn dekada prapa, te miren e vendit per zhvillim e perparim.
-Pasja e shpirtit është privilegj për trupin. (E SH)
po po, po pengojn protestat integrimin. Jo 5 hapa mbrapa qe ka ber kjo qeveri ne cdo fushe. Jo mosplotesimi i asnje pike te formularit. jo jo. protestat qe protestojn pikerisht neglixhencen e paaftesin e qeverise per te na futur ne Europe pengojn integrimin ncncnnc sa gjynaf per ato qe besojn keto perralla
keni diktatur para fytyres e akoma merrreni me diktaturen qe ka 20 vjet qe eshte mposhtur.
popull injorant
Me behet cici
Kupto qarte c'domethene anarki e organizuar, pastaj lesho dufin e sternjohur per perralla e me the te thashe. Prapa nje vend nuk e le vetem njeri krah i politikes, prandaj mos e ndaj bardhe e zi qendrimin tim, qe godet politiken shqiptare ne dy krahet e saj(nese vertet ka dy krahe).
Pyet Berishen mos do te shesi Shkodren. Pyeti i here. Mos i afrojn para Malazezet e na del kooordinimi i Shkodres ne anen e malitzi. Ku i dihet.
Munded, mundet, qe edhe kur i gjith ballkani te marri liberalizimin e vizave, vetem neve te mos fitojm kete. Prit tani Se kjo eshte e forte. E do e ket fajin PS'ja me protestat per kete. Protesta qe do xhvillohen disa muaj mbas pergjigjes te Europes. Ps ka faj per kete.
Hik o toc mos na trego ti per anarki e cfar do te thote se nje cop drase je fund sefundi.
Me behet cici
pas "vet-vrasjes" se mahmutit, laveri beri nje takim me shkrimtare dhe artiste, sigurisht, domosdosmerisht, natyrisht ... organizuar prej hrushovit te voge (siç paska qejt ta quaje veten) ...
une jam ketu per ti rekomanduar shokit salis, perveç inaugurimave e prerjes se shiritave dale boje, te beje edhe ndoni takim me artist e shkrimtara, ndihmes te partis ne edukimin e masave te budallallepsura, makuterise xhubletiste ... per te ruajtur pushtetin anti-legjitim dhe kleptokratik te familjes kryeministrore ...
Berisha ka shance te mira nese tregohet i vendosur para kopes komuniste dhe nuk leshon pe,sepse prapa ka perveq faktorin shqipetar edhe ate nderkombetar.
Berisha ka tregu qe eshte bashkpuntor i perendimit dhe se politika e tij gjitmon ka shku ne drejtim te qetesimit te krizave ne ballkan dhe per ket do mbeshtetet nga faktori nderkombetar.
Me vjen keq nga kopeja komuniste qe do te dalin te humbur nga kjo grev,dhe pastaj do filloj lufta ne mes kopes e cila duhet urgjentisht ta shkarkoi edvin kristaqin nga kryetari komunist dhe ketu temperatura do rritet me shpresen qe do shperbehet kjo kope.
Une nuk kuptoi qe ne kete shekull ka akoma njerz ne evrop qe i duartrokasin komunizmit,perveq ne shqiperi,o njerz zgjohuni nga gjumi koha eshte te ecet perpara e jo mbrapa,ju e din qe baballaret e juaj qfar ben me kete vend,prandaj koha eshte qe te mos e beni te njejtin gabim sepse gjeneratat e ardheshme do ju mallkaojn
shka je kah flet, o zallherrs pri hasi ...
berisha asht ai qe trafikoi naft e municion per serbi, apo nderkombetaret nuk jan kah e dijn ...
berisha ishte president, beri fushate me piramida fiskale, hodhi dushk per gogla paret e Shqiptareve, dhe per mos me e lshue karrigen, i vuni zjarrin Shqiperise ... dhe erdhen nderkombetaret, apo jo, qe stabilizuan gjendje e mjeruar te vendit, me keq se zululand ...
nderkombetaret e dijne se berisha eshte i implikuar familiarisht ne trafikim municioni dhe tragjedine e Gerdecit, te cilin ai nuk e dinte se nga binte?!?
etj, etj ...
Si mund te justifikohet.
Nje Edi Rame, te luje me fatin, e afo dhjete milon Shqipetareve.
JU NJE HAP - PUNA DY...
O njeri, lexon te zezen ne te bardhe apo te kunderten?
Ditke dhe te ofendosh aty ku logjika te ngec per debat me kulture.
Nuk mbrojta as qeveri, as Berishe, por te thashe qe e keqja vjen nga anarkia e organizuar ne te dy krahet e politikes. Nese ti je militant i nje krahu puna tende, qofsh shendoshe e mbaje me shendet, sepse mua s'me intereson asnjeri krah, pasi te dy me degdisen ketej nga jam qe me 1997-en.
Sa per derrase, e kam shfrytezuar ciklin prodhues te drurit ne leter dhe dicka kam arritur te shkruaj e botoj ne jeten time, qofte dhe i pelqyer nga nje lexues i vetem.
Shqiptar je e jam dhe c'duf e ofendime u dashka te degjoj, pa ta patur as nje perqind borxh.
Shendet fizik e shpirteror te uroj, duke e mbyllur ketu biseden me ty.
Miqesisht, Edmond Shallvari
Krijoni Kontakt