Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 104 prej 104
    Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    po ku s. kumbaro, e ku Rexhep Qosja, o gjuheqena te marrosur ...

po krahasohet nje xhuxh kuqalash me nje kollos te kombit siç eshte Rexhep Qosja ...

vetem ndonje kollos tjeter, si puna e Ismail Kadarese mund te garoje me Qosen, o llapaqene te zgjyrosur, truthare-nakatosur ...

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    O edhe une i kam qu leter ati qeni por akoma nuk kam marr pergjegjeje,i kam than o qen me qfar te drejte luan ti me fatin e shqiperis,i kam than a e din ti bir i kujt je,i kam then perse shqiptaret te urrejn,pastaj qfar lidhje ke me serbin e greqin,mandej perse ne kohen kur kosova eshte me zorr nder kem ti ben shqiperin lemsh vetem per hater te serbis po skam len gje pa i then keti qen bir qeni
    ..."xhevahir" djal je "drenicaku" i Studenices! I tregove Edi Rames, identitetin e vertete, apo u maskove ashtu siç di vetem ti?!

Ata qe kuptojne pak, shkrimet tua nuk kane ngjyre Drenice...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2011
    Postime
    8
    Si dallohet ai qe eshte ose i shitur ose trushplare? Nga fakti se ku e shikon te keqen: te pushteti apo te opozita. Ne nje demokraci te vertete keshtu funksionon kritika.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    po ku s. kumbaro, e ku Rexhep Qosja, o gjuheqena te marrosur ...

po krahasohet nje xhuxh kuqalash me nje kollos te kombit siç eshte Rexhep Qosja ...

vetem ndonje kollos tjeter, si puna e Ismail Kadarese mund te garoje me Qosen, o llapaqene te zgjyrosur, truthare-nakatosur ...

Po ku e njef Kumbaron ti mer dangall !!! Ku ke pas fat ti, te flasesh e te degjosh klasen intelektuale te Tiranes !!!

Shko mor rruaji e qethi ... mjekren Qoses !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •