Hallo, tute. Po andej nga ti ben ngrohte? Ne ketej merdhime fare, vertete.
Hallo, tute. Po andej nga ti ben ngrohte? Ne ketej merdhime fare, vertete.
AUTOCHTHONOUS
Kam nje kritike per shqiptaret në gjermani.
Kritika është kjo. Sa isha ne gjermani per vizitë isha me nje dyçan i degjova dy shqiptarke ka bisedojn shqip dhe une me nipin ishim nja 5 hapa mbrapa tyre te dyt ishim nga Kosova dhe ne mes vete tham shqiptarke qenkan.... ne dashtem te ju flasim me ju than te drejten jo me i nguc po si turista qe ishim na u doke interesant me taku shqiptarsepse ishte hera pare ne gjermani atehere.
Kur na degjuan ato qe e kuptuam qe jan shqipe ja drodhen me fol gjermanisht per inat tonin.kshtu qe sme kan lanë shume pershtypje te mire shqiptaret ne gjurmuni.... anita340 mos u prek ti haha.
Avavavavav......... paskan kercite thashethemet knej.
Lexuesi , nuk me pelqen kur pergjithesohen gjerat. Se mohoj qe ka nga ata qe iu ka ndale sahati ne vitin 1992 qe ka thane M Zeka.
tute ke shku andej ka veriu ti si duket. Une jam knej kah perendimi (se gjermania helbete e madhe eshte) dhe gjendja nuk paraqitet kaq e keqe sa thua ti. Po edhe shume ngrohet ben.
Meqe ra fjala pse kjo llogari e re nforum? Te perjashtuan?
AUTOCHTHONOUS
U ktheva shume i kenaqur, por i zhgenjyer nga ata... por shqiptaret ne evrope ne pergjithesi nuk hahen me asgje...ne Canada e Amerike se di si sillen per ne evrope gjermani ch belgjike itali france ne pergjithesi evrope jan tif tif tif se di pse kshtu jam i zhgenjyn ne shumicen... kishin edhe inatë ne mes vete.
Ein wunder schönen guten Abend an alle in Deutschland![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt