Close
Faqja 96 prej 104 FillimFillim ... 46869495969798 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 951 deri 960 prej 1039
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Hallo, tute. Po andej nga ti ben ngrohte? Ne ketej merdhime fare, vertete.
    AUTOCHTHONOUS

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Kam nje kritike per shqiptaret në gjermani.
    Kritika është kjo. Sa isha ne gjermani per vizitë isha me nje dyçan i degjova dy shqiptarke ka bisedojn shqip dhe une me nipin ishim nja 5 hapa mbrapa tyre te dyt ishim nga Kosova dhe ne mes vete tham shqiptarke qenkan.... ne dashtem te ju flasim me ju than te drejten jo me i nguc po si turista qe ishim na u doke interesant me taku shqiptar sepse ishte hera pare ne gjermani atehere.

Kur na degjuan ato qe e kuptuam qe jan shqipe ja drodhen me fol gjermanisht per inat tonin. kshtu qe sme kan lanë shume pershtypje te mire shqiptaret ne gjurmuni.... anita340 mos u prek ti haha.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-04-2012
    Postime
    30
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Hallo, tute. Po andej nga ti ben ngrohte? Ne ketej merdhime fare, vertete.
    knej jena ngrofet jo vetem nga koha lali..jemi te ngrohte nga gjithcka.....

u a qaj hallin por hajt se edhe icik dhe del djelli per ket vit anej nga ju..pp

si t kom iher ..a jeni mire me shendet??? djellin e shijon kur te vish knej..p

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-04-2012
    Postime
    30
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Kam nje kritike per shqiptaret në gjermani.
    Kritika është kjo. Sa isha ne gjermani per vizitë isha me nje dyçan i degjova dy shqiptarke ka bisedojn shqip dhe une me nipin ishim nja 5 hapa mbrapa tyre te dyt ishim nga Kosova dhe ne mes vete tham shqiptarke qenkan.... ne dashtem te ju flasim me ju than te drejten jo me i nguc po si turista qe ishim na u doke interesant me taku shqiptar sepse ishte hera pare ne gjermani atehere.

Kur na degjuan ato qe e kuptuam qe jan shqipe ja drodhen me fol gjermanisht per inat tonin. kshtu qe sme kan lanë shume pershtypje te mire shqiptaret ne gjurmuni.... anita340 mos u prek ti haha.
    ti s padke nejt shume per fat, nese do rrije edhe pak me shume kishe per t par cudira lale...osht lagje ftofet shum andej..
    a u ktheve te pakten????p

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Avavavavav......... paskan kercite thashethemet knej.

Lexuesi , nuk me pelqen kur pergjithesohen gjerat. Se mohoj qe ka nga ata qe iu ka ndale sahati ne vitin 1992 qe ka thane M Zeka.

tute ke shku andej ka veriu ti si duket. Une jam knej kah perendimi (se gjermania helbete e madhe eshte) dhe gjendja nuk paraqitet kaq e keqe sa thua ti. Po edhe shume ngrohet ben.

Meqe ra fjala pse kjo llogari e re nforum? Te perjashtuan?
    AUTOCHTHONOUS

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga kamon tute Lexo Postimin
    ti s padke nejt shume per fat, nese do rrije edhe pak me shume kishe per t par cudira lale...osht lagje ftofet shum andej..
    a u ktheve te pakten????p
    U ktheva shume i kenaqur, por i zhgenjyer nga ata... por shqiptaret ne evrope ne pergjithesi nuk hahen me asgje... ne Canada e Amerike se di si sillen per ne evrope gjermani ch belgjike itali france ne pergjithesi evrope jan tif tif tif se di pse kshtu jam i zhgenjyn ne shumicen... kishin edhe inatë ne mes vete.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-04-2012
    Postime
    30
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Avavavavav......... paskan kercite thashethemet knej.

tute ke shku andej ka veriu ti si duket. Une jam knej kah perendimi (se gjermania helbete e madhe eshte) dhe gjendja nuk paraqitet kaq e keqe sa thua ti. Po edhe shume ngrohet ben.

Meqe ra fjala pse kjo llogari e re nforum? Te perjashtuan?
    pse, kishe dyshime per perjashtimin tim ti kshu>?? normale qe po !!

amon vetem per rracen gjermone mes me thuaj gje se vallahi vec femrave dhe hitlerit skan pas naigjo tjeter t hajrit ata..p

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga kamon tute Lexo Postimin
    pse, kishe dyshime per perjashtimin tim ti kshu>?? normale qe po !!

amon vetem per rracen gjermone mes me thuaj gje se vallahi vec femrave dhe hitlerit skan pas naigjo tjeter t hajrit ata..p

Pak po te duken a? hahahaha. Mjaftojne per te ndryshu klimen globale.

Femrat jane me te bukura se meshkujt. Se lun topi....
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 22-04-2012 më 15:37
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    U ktheva shume i kenaqur, por i zhgenjyer nga ata... por shqiptaret ne evrope ne pergjithesi nuk hahen me asgje... ne Canada e Amerike se di si sillen per ne evrope gjermani ch belgjike itali france ne pergjithesi evrope jan tif tif tif se di pse kshtu jam i zhgenjyn ne shumicen... kishin edhe inatë ne mes vete.

Nuk mundet me qene gjithmone ashtu Lexusi.Une kam qene gjith javen qe kaloi me Drenicare se ju vdiq nje vajze e re 21 vjecare.Ne kutu ku banoj une nuk bejme dallime se nga vijme.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Ein wunder schönen guten Abend an alle in Deutschland
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Faqja 96 prej 104 FillimFillim ... 46869495969798 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •