Kjo per Linden
e nisa te urimet por shume me vonese,ndergjeja po me vret te them te drejten,e meritoj qe te merzitesh me mua ke shume te drejte
ngaqe tema te urimet ishte mbyllur po e ridergoj serisht ketu se jam e sigurte qe ketu do e lezosh Linda
-------------------------------------------------------------------------------------------------------jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooo sja fal vetes
es tut mir leiddddddddddd mein schatz
me fal me fal me fal si harova une ditlindjen tende
e di qe eshte jashtzakonisht keq qe shoqen me te mire as ditlindjen sja mban mend
ufaaaaaaaaaaaa me te vertete te me falesh,e di qe nuk mund ta quash justifikim por ti e di qe mendja ime momentalisht eshte per ........
te me falesh Linda
U befsh 10000000000 vjev o xot i madhshendet shendet shendet dhe vetem gezime ne jeten tende
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nje fundjave sa me te mire per te gjithe
linda glori tironsja drague chino lisa njoni katuanari alem izi izabela hot prinz anita rigerta und go............
Krijoni Kontakt