per gjithe ju qe jeni zgjuar
tek orf kanali austriak po fillon nje dokumentar
ku tre vllezen serb nga nje komune e serbise kerkojne te martohen me gra shqiptare
une e kam pa por do e shoh serish
JO SEKS PARA MARTESE
Plot lali sa te duash
cfare do pyesesh ti? Ja ti thote motra jote ty
Ti e di se pregatitjet per dasem jane shume te veshtira sidomos kur vete je ketej dhe dasmen do me e be ne Shqiperi
E vendosem qe psh musiken me DJ,hidhet im vella dhe me thote:Po pse mi motra pak ka orkester ne Shqiperi qe do ta besh ti me DJ?Ka lezet me thote kur nigjo klarineten;te knoqet shpirtiFillon Mamaja po mire moj cupe po filan_fistekun pse sja u ke nisur ftesat?Po un si njoh fare i them,Jo me thote seshte mire keshtu se duhet te ftohen sepse edhe Ata na kane ftuar ne ne dasmen e djalit te tyre///////
E po kjo pike e zeze sdi kujt tja prishesh e kujt tja ndreqesh,mire thone:Nje martohet njeqin terbohen
si perfundim ne qe vendosem vete te dy ta organizojme dasmen tjeter i menduam gjerat tjeter po na del
U porosit orkestra, u ftuan njerezit nga 100 u bene nja 200,rakia u porosit e keshtu keshtu drague
Nejse sdua tju merzis me keto budallelliqe
Ju Perqafoj fort
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Eh,pa pak stres nuk ka lezet.Dhe sa me shume ofrohet dita aq me shume shtohet stresi.Njehere martohesh keshtuqe edhe mamaja edhe vellau kane te drejte.Ti mos harro te besh shume shume qejf,shfrytezo cdo minute e mos caj koken edhe nese ndonje gje nuk shkon ashtu sic ti ke enderruar.
Dhe do beje shume mire te na "merzisje" edhe pas dasmes me keto budallelliqe .Une te pakten jam neugirig hahaha.Do te doja shume te na shkruash se ke ngele shume e kenaqur me dasmen.
AUTOCHTHONOUS
saura
Pse Mi Zemra Ti Dhe Linda Skeni Nevoje Per Ftesa Normal Qe Jeni Aty
Te Puc Fort
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Zemra mos u merzit,se çdo gje do te shkoj shum mire.
Ti vetem kaloja sa me bukur ate dite bashk me schatzin tat.se eshte dita juaj me e bukur dhe me e paharrueshme
Te pucccccccccccccccccccccccc fort zemra
ps:saura ne te dyja skemi nevoj per ftese,por me vjen keq qe nuk me perputhet dita e dasmesme daten qe do shkoj ne Shqiperi,se do shkoja me gjith shpirt,se e kam shummmmmmmmmmmmmm shummmmmmmmmmmmmmm xhan kte yllin.Ti kur ma ke lon diten? se ndoshta perputhen datat me taten ....hahahahahahahahahahahahahahahah puccccccccccccccccccccccccc rrusho
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Krijoni Kontakt