Close
Faqja 73 prej 104 FillimFillim ... 2363717273747583 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 721 deri 730 prej 1039
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Deshta t'ia shtoj reputacionin Anites ne boten e cudirave per kete pershendetje qe ta stolis mengjesin, por forumi nga xhelozia e paska bllokuar kete mundesi.

500 pike reputacioni per ty, Anite!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Deshta t'ia shtoj reputacionin Anites ne boten e cudirave per kete pershendetje qe ta stolis mengjesin, por forumi nga xhelozia e paska bllokuar kete mundesi.

500 pike reputacioni per ty, Anite!

Por zbrit nga kjo 100 per nje "n" qe e mungon te Sonntag. Te betohem qe ishte teknik, sonst dieses Wort kann ich schreiben ohne Fehler zu machen......

Hajt se po provoj une te te jap une ty keto pike per ate kengen e bukur qe na e ke pru te tema e muzikes......
    AUTOCHTHONOUS

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Por zbrit nga kjo 100 per nje "n" qe e mungon te Sonntag. Te betohem qe ishte teknik, sonst dieses Wort kann ich schreiben ohne Fehler zu machen......

Hajt se po provoj une te te jap une ty keto pike per ate kengen e bukur qe na e ke pru te tema e muzikes......
    Mire qe e pe "n"-ne e harruar, u be 1 gabim me pak prej 200-ve
    Gati po e arrin rekordin tim te gabimeve qe i beja.
    A di cili ka qene gabimi im i preferuar? Ndarja e fjaleve ne raste te gabuara. Pra i degjoja gjermanet se si po e ndajne fjalen "aufstehen" ne "steh auf" dhe une e beja nga "entspannen" ne "spann ent". Dmth ju thoja shokeve "spann dich ent"

Nona e gabimeve jam une.

Me vjen mire qe te pelqeu kenga. Do shikoj ne mos mundem ta zgjeroj mozaikun e bukurive akustike atje. : )

Te pershendes
    Deri heren tjeter

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Mire qe e pe "n"-ne e harruar, u be 1 gabim me pak prej 200-ve
    Gati po e arrin rekordin tim te gabimeve qe i beja.
    A di cili ka qene gabimi im i preferuar? Ndarja e fjaleve ne raste te gabuara. Pra i degjoja gjermanet se si po e ndajne fjalen "aufstehen" ne "steh auf" dhe une e beja nga "entspannen" ne "spann ent". Dmth ju thoja shokeve "spann dich ent"

Nona e gabimeve jam une.

Me vjen mire qe te pelqeu kenga. Do shikoj ne mos mundem ta zgjeroj mozaikun e bukurive akustike atje. : )

Te pershendes
    Deri heren tjeter

Do te thej rekordin tend gjithsesi hahaha.... Edhe une gaboj aty shpesh,te llojit entzuspannen hahaha....
    Une ne te folur e kam veshtire. E kam patur gjithmone veshtire te flas per nje gje qe nuk e di mire.... dhe kjo po me percjell do te thote po sqeshe e sigurte se them fare..... Plus gjermanet flasin shpejt... Seshte pune me e shqiptu drejte "ich kann es nicht per shembull" . E them h .
    Veshtire me pak fjale. Plus u bene 13 muaj qe nuk mesoj fare më......hahaha ne fakt po mesoj gjuhen e Bahnhoffit tani.....
    Me duhet ende kohe.....

Te pershendes edhe une ty.....
    AUTOCHTHONOUS

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Do te thej rekordin tend gjithsesi hahaha.... Edhe une gaboj aty shpesh,te llojit entzuspannen hahaha....
    Une ne te folur e kam veshtire. E kam patur gjithmone veshtire te flas per nje gje qe nuk e di mire.... dhe kjo po me percjell do te thote po sqeshe e sigurte se them fare..... Plus gjermanet flasin shpejt... Seshte pune me e shqiptu drejte "ich kann es nicht per shembull" . E them h .
    Veshtire me pak fjale. Plus u bene 13 muaj qe nuk mesoj fare më......hahaha ne fakt po mesoj gjuhen e Bahnhoffit tani.....
    Me duhet ende kohe.....

Te pershendes edhe une ty.....
    Hahahah entzuspannen tingellon qesharake. Sa keq qe nuk e ka forumi nje mundesi per postime akustike. : )

Me ra ndermend gabimi im i radhes: Nuk thoja Glückspilz, por glückliche Pilz.
    I kam disa shoke te matures qe i takoj rralle, akoma me ngucin me keso shprehje, a e mban mend kete, a e mban mend ate... Une te gjitha i mohoj.. Ju them ato gabime i beja me qellim.

Pune e madhe. Gjuhe e huaj me.
    Duhet te lexosh sa te mundesh. Lexo dhe ate me ze. Jo shume te larte por sa per ta degjuar veten kur lexon. Eshte keshilla me e mire qe mund te te them. Neper libra i meson gjerat e thjeshta, kurse ketu ne seminarin forumesk ato te rendat. : D

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Hahahah entzuspannen tingellon qesharake. Sa keq qe nuk e ka forumi nje mundesi per postime akustike. : )

Me ra ndermend gabimi im i radhes: Nuk thoja Glückspilz, por glückliche Pilz.
    I kam disa shoke te matures qe i takoj rralle, akoma me ngucin me keso shprehje, a e mban mend kete, a e mban mend ate... Une te gjitha i mohoj.. Ju them ato gabime i beja me qellim.

Pune e madhe. Gjuhe e huaj me.
    Duhet te lexosh sa te mundesh. Lexo dhe ate me ze. Jo shume te larte por sa per ta degjuar veten kur lexon. Eshte keshilla me e mire qe mund te te them. Neper libra i meson gjerat e thjeshta, kurse ketu ne seminarin forumesk ato te rendat. : D

Kur thashe gjuhen e Bahnhofit nuk e pata fjalen per forumin por per njerzit qe takoj jashte. Edhe ketu po thuaj te gjithe flasin pa iu permbajtur rregullave. Kam pase nje profesoreshe universiteti ne kurs ,ne na thonte qe nuk perdoret nyja para emrave po vet ma thonte emrin gjithe me nyje....die Anita psh....

Sa per forum eshte shume me mire se qe e kisha besuar po tma thonte dikush para se te merrja vesh "gjermancen"....
    AUTOCHTHONOUS

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Kur thashe gjuhen e Bahnhofit nuk e pata fjalen per forumin por per njerzit qe takoj jashte. Edhe ketu po thuaj te gjithe flasin pa iu permbajtur rregullave. Kam pase nje profesoreshe universiteti ne kurs ,ne na thonte qe nuk perdoret nyja para emrave po vet ma thonte emrin gjithe me nyje....die Anita psh....
    E vertete, edhe une kam bere kete pervoje.
    Pastaj nuk goxo askush te te korigjoje. Pra beja gabim, por askush prej shokeve te klases, ata qe s'i njihja mire, nuk kishte guxim te me thoshte se nuk thuhet ashtu. Njerez te cuditshem. Dhe mos harro se dhe vete gjermanet kane probleme marramendese me gjuhen e tyre. Prandaj ndjehen te nevrikosur, kur ju ben pyetje. Ngase shpesh here nuk dine vete.

Sa per forum eshte shume me mire se qe e kisha besuar po tma thonte dikush para se te merrja vesh "gjermancen"....
    O hooo ne ketu akoma nuk ja kemi nise me mesimet e sofistikuara, Lektion Elfundzwölfzig oder so etwas, do i harrosh univerzitetet e te gjitha.
    Po mahitem

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Pastaj nuk goxo askush te te korigjoje. Pra beja gabim, por askush prej shokeve te klases, ata qe s'i njihja mire, nuk kishte guxim te me thoshte se nuk thuhet ashtu.
    Por nese u kerkon te te korigjojne e bejne me deshire ne te shumten e rasteve(dhe kur e dine per vete haha)...

O hooo ne ketu akoma nuk ja kemi nise me mesimet e sofistikuara, Lektion Elfundzwölfzig oder so etwas, do i harrosh univerzitetet e te gjitha.
    Epo mire. Ku ke pa ti? meso dhe mach spaß.....
    AUTOCHTHONOUS

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Por nese u kerkon te te korigjojne e bejne me deshire ne te shumten e rasteve(dhe kur e dine per vete haha)...
    Po po, por si ta dishe ti se po gabon se?

Epo mire. Ku ke pa ti? meso dhe mach spaß.....
    Po pra. Forumi yne eshte nje Fernuniversität.
    Nga ketu dalin gjuhetaret e bot's.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Po po, por si ta dishe ti se po gabon se?

Une perdore pak politike.Kur nuk jam e sigurte,kur them nga ato fjalet qe nuk i dua haha bej fytyre prej engjelli, buzeqesh pak dhe e them ate ngadale per tiu bere me dije qe po thashe tjeter per tjeter skam faj une keni faj vet qe nuk nderhyni.....hahaha .... Ta thashe qe kam problem ne te folur kam mesu pak gramatike dhe e kuptoj kur gaboj aty per aty ne te shumten e rasteve....

Po pra. Forumi yne eshte nje Fernuniversität.
    Nga ketu dalin gjuhetaret e bot's.
    e postova dyhere.... me falniiiiiiiiiiiiiiiiii
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 29-05-2011 më 08:47
    AUTOCHTHONOUS

Faqja 73 prej 104 FillimFillim ... 2363717273747583 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •