Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 91
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    si duket se paske kuptuar shkrimin tim, me vjen keq ,por do te them edhe njehere,shkrimi nuk tu drejtuar ty ,por atyre qe ofendojne,une nuk fola per shkrimet tuaja,po as qe kam lexuar shkrimet tuaja,po as qe kam diskutuar me juve ndonjehere,andaj mos mer persiper cdo gje ,sepse te behet shume rende,

une te keshilloj qe me pare te regullosh oborin tend e pastaj kalo tek obori i komshiut tend dhe ndihmoj nje cik

ke shume pune ne oborin tend ,se pari meru me ta e pastaj ne bejme mjuhabet si njerez ,per mua nuk paraqet problem te diskutojme si njerez,por me kafshet nuk diskutohet ,atyre vetem duhet qe me shkop tu rahish turinjte sepse ndryshe nuk marin vesh

esselamu alejki
    Me fal qe ia humba kohen vetes dhe ty.

Paqja me ty!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    fisnik , e sheh se sa te pa edukuar dhe injorante jane shkijet, kur eshte ne pyetje islami ,ata si hijenat pas coftines sulmojne islamin pa argumente,dhe ne kete rast tregojne nuvelin e kultures se tyre fetare dhe familjare ,ndersa kur u behet pyetje per ceshtjet krishtere nuk kan pergjigje se nuk dine jane injorante ,ose po nuk u vjen mire sepse fene e tyre e kane fe pedofilash .

nuk ka nevoje te shkruaj me teper vetem lexoi cfar kane shkruar dhe cfar do te shkruajne ne vijim
    Nuk ka pare njeriu ndonje here qe dikush tij shaje baballaret e vete.
    Nese ke ndoje shtepije te vjeter afer ngjitu ne tavanin e saj dhe do te gjeshe gjurme te krishterimit, qe ishin te paret tu.
    Per fjalet ofenduese ( shka) , ne mund te themi;
    Fale o zot se nuk din qka bene.
    Tij nuk je armiku i shqiptarve por fatekeqesisht je i edukuar keq. Zbuloje te verteteten per kombin tend , mjafte kane manipuluar dashakeqinjet me ty.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bardhi : 08-05-2010 më 07:18
    JU NJE HAP - PUNA DY...

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Djema a ka mundesi ti permbaheni temes, thjesht nese ka dikush te poston ndonje postim qe ka lidhje me temen apo te pergjigjet ne pyetjen e bere ne teme, urdheroni jeni te mirseardhur, perndryshe nese nuk keni cfar te shtoni, ikni nga tema .

Moderatori le te nderhyn dhe ti fshin postimet jasht teme
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Mjekesia,

Ka edhe shume motra nderi katolike qe nuk mbajne shami ne koke. Shamia nuk te ben murgeshe, por rregulli i jetes qe mban. Prandaj, mbulimi i kokes ne katolicizem i perket tradites dhe jo besimit. Besimin e mban zemra dhe jo shamia.

Paqja me ty!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Dielli_ime Lexo Postimin
    Mjekesia,

Ka edhe shume motra nderi katolike qe nuk mbajne shami ne koke. Shamia nuk te ben murgeshe, por rregulli i jetes qe mban. Prandaj, mbulimi i kokes ne katolicizem i perket tradites dhe jo besimit. Besimin e mban zemra dhe jo shamia.

Paqja me ty!
    Pikerisht kjo me interesoj!!

Kur thua qe shamia apo mbulimi i kokes i perket Tradites. Tash shtrohet pyetja ciles traditë dhe kjo tradita nga buron??
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    At qka e ke ne zemer edhe e shpreh me goj dhe me trup,

si psh, prifterinjet me abuzim, ata te mir u duken , por me zemer te ndryshkurr, abusuan shum femi bile me shum vite me radh,

ende sjan zbulu te gjitha, veteme pak koh se do e mer vesh.

Citim Postuar më parë nga Dielli_ime Lexo Postimin
    Mjekesia,

Paqja me ty!
    Pershendetje Dielli

Meqe je besimtare katolike, deshta te te pyes kur i ben lutjet qofte ne kishe apo shtepi (mvarisisht si e praktikon lutjen) a e mbulon koken me shami?

Te falenderoj paraprakisht dhe kerkoj ndjese se pyetja ishte personale...

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    muslimani72 dhe injejti.

Keni marre paralajmerim per perdorim fjalori te pahijshem

Nqs nje shqiptar i drejtohet nje shqiptari me fjalet: shka, arab, taleban etj.. do te merren masa deri ne perjashtim!
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Edukohet shpresojem. Jei shume te mire qe ju ipni shance per kete .
    JU NJE HAP - PUNA DY...

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •