ja kete po mendoja, tre ore ketu per te hapur kete temen
shkruaj, fshi
shkruaj, fshi
![]()
ja kete po mendoja, tre ore ketu per te hapur kete temen
shkruaj, fshi
shkruaj, fshi
![]()
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa po me vjen tja fus nje te uluriture ne mes te te gjithve![]()
une dhe ti
ulerasim me te madhe, ne te dy
edhe bota do te na shohi, me cudi
do te na marrin per te cmendur, qe te dy
do te thone me vete, cpaten keta te dy
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Bera nje analize per fytin dje dhe nuk me doli mire.Papritur kuptova qe jeta eshte me e vlefshmja qe kemi prandaj dhe duhet ta cmojme me shume se gjithcka.
Per dreq hap msn dhe duke shiku te rejat e fundit me bie ne sy kjo:"Vdes nga kanceri ne gji ne moshen 28 vjecare ish miss Venezuela duke lene pas vetes burrin dhe vajzen e vogel". Sme eshte shqitur nga mendja qe nga dje. Sot me thane qe nje 23 vjecare nga Vushtrria qe une e njihja paska vdekur nga kanceri. Po mendoj sa e padrejte eshte te vdes njeriu ne moshe kaq te re. Dhe edhe me e padrejte eshte te ndahet nga nena e saj nje vajze e vogel. Nuk arrij te kuptoj dot pse lejon zoti gjera te tilla?!
AUTOCHTHONOUS
Po mendoja per shqetsimin e Anites,ngadale burreresh,s'e nuk eshte aq leht te vdesesh.....Phuphu...larg qoft
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Hahaha nuk pata frike qe vdes jo. Vec jane do raste kur e kupton qe duhet me vleresu jeten shume se saora te rreshqet nga durte. Perndryshe une skam frike vdekjen. E kam marre me tapi kete pune. Do te vdes vetem pasi te kem thyer rekordin e jetegjatesise te pakten ne nivel kombetar.![]()
AUTOCHTHONOUS
Po mendoj se sonte edhe keta siper po sillen me mendime rreth vdekjes dhe jetes ,vetem qe une po mendoj gjyshen e vdekur dhe veten ne jet.![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Krijoni Kontakt