PO ,Eshte domosdoshmeri mbajtja e cantes se dores nga femrat?
pasi mbledhim te gjitha gjerat e nevojshme qe na duhen.
Pa cante nuk shkoj gjekundi, problemi qendron kur na duhet te ndrojme canten![]()
PO ,Eshte domosdoshmeri mbajtja e cantes se dores nga femrat?
pasi mbledhim te gjitha gjerat e nevojshme qe na duhen.
Pa cante nuk shkoj gjekundi, problemi qendron kur na duhet te ndrojme canten![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
po duhet, posi. Se kena celsa, kena cellulara, kena portofola, kena kena lipsticks, kena maniqyra, kena lapsa, kena stilokalapsa. Te gjitha keto ku ti fusim ?
njehere tentova ta le ne maqine, se shkova deri te playgroundi me cunin, ja humba gjyzlyqet e diellit. I vara te bluza , me rane njehere , i gjeti cuni. I vara te rripi i pantellave, me rane e si gjeta me . Lol
so duhet !!! lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mua me pelqejne te medhaja per vete. Ndjehem me e sigurt. Plus qe mbaj gjera jo vetem per veten, por edhe femijet; pampersa, ndonje frut, leng frutash, rroba per tu nderruar, apo ndonje loder te vogel. Po ta mendosh thelle- thelle nuk eshte dhe aq idiotesi canta e madhe ne disa raste, por e kunderta.![]()
hala ke ura ju, me conta. un kom kalu ke valixhja. shih cer mnodhi iher: isha tu shku te i shoqe qi bano nkatin e dymdhite anej nga blloku, ene iu futa shkallve se kom fryke nga ashnsori, njonen e kon perdhunu, nejse, varja. aneej nga kati i gjashte, mkish dale llapa naaa. kur hap deren i pallosh i gjate i bukur, lene mo. ene mthote: o shoqe, a do me tndihmu me majt valixhet? une skisha asigjo mdore, as conte as valixhe, u habita icik. cer valixhesh mer cun? valixhet mi shoqe, qi mi paske mashallah!
e kshu puna, un tuj i ike ashansorit se tperdhunojn, e knej nga shkallet del tjetri qi do me tmajt valixhet. bona cbona, ja lashe ti maaje se ndihma nuk rrifuzohet mi, asiher.
Ndryshuar për herë të fundit nga Plot : 02-06-2010 më 17:05
O po ti ja fut kot! Ku ta vendos perndryshe aparatin fotografik e lentet e objektivat? Po ndonje celuleqer qe kemi, po ndonje liber qe te bejme si lexuese, po ndonje stilokalaps, po ipodin, po fazzoleta, po cucakizat. Pastaj une vetem portofolin e kam naaaa, sa per nje valixhe. Eee ka pune puna!![]()
Kto cantat ne foto jan shum kot..
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt