llap, gimchoja si i thue ti ketij planit te zafirit i cili po e ditka se qka po zihet ne pdk!!
Njė ditė pasi PDKja paralajmėroi se do ta largojė Zafir Berishėn nga kryesimi i Degės sė Prizrenit, ai ka vendosur vullnetarisht tė tėrhiqet. Pasi ka dhėnė dorėheqje ka thėnė se pėr dhjet vite tė aktivitetit tė tij nė PDK ėshtė pėrballur me shantazhe.
Nga Express mė 08.04.2010 nė ora 12:03
Ende pa u pėrballur me udhėheqjen e PDKsė, Kryetari i Degės sė Prizrenit, Zafir Berisha ka dhėnė dorėheqje.
Largimi nga PDKja, Berisha e ka marrė pas paralajmėrimeve se mund tė shkarkohet pėr shkak se po vazhdon t`i sjellė probleme Kryetari tė Prizrenit, Ramadan Mujės.
Tash e tutje, Berisha do tė jetė deputetė i pavarur nė Kuvendin e Kosovės, derisa njė ditė mė parė ka paralajmėruar se do ti publikojė tė palarat e udhėheqėsve tė PDKsė.
Sipas tij, arsyeja e dorėheqjes ėshtė pasi nė vazhdimėsi ka pasur shantazhe lojėra politika nga krerėt e lartė tė PDKė.
Ndryshe njė ditė mė herėt ka thėnė se vetėm ndonjė metodė staliniste mund ta detyronte tė largohej nga PDKja.
Mendoj se ndonjė metodė staliniste qė dikujt i ka mbet nė shpirt prej kohės sė ilegales mund tė pėrdoret. Por jam gatshėm pėr tė pėrballuar, ka thėnė ai.
Nėse merret ndonjė vendim pėr shkarkim, unė kam shumėēka pėr tė thėnė. Kėshtu qė pėr strat vetėm kėtė po e them, ka shtuar ai.
Ai kishte paralajmėruar se do ti nėnshtrohet diktatit tė udhėqėjes sė lartė tė PDKsė.
Nuk jam i atillė qė me mė thirr nė telefon dikush mos me hangėr dy javė bukė - se ka thėnė partia, ka thėnė ai.
Krijoni Kontakt