Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 62
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594

Zafir Berisha shpalos faktet per krimet kryesise se PDK-se keshtu ka delkarue

llap, gimchoja si i thue ti ketij planit te zafirit i cili po e ditka se qka po zihet ne pdk!!
    Njė ditė pasi PDK’ja paralajmėroi se do ta largojė Zafir Berishėn nga kryesimi i Degės sė Prizrenit, ai ka vendosur vullnetarisht tė tėrhiqet. Pasi ka dhėnė dorėheqje ka thėnė se pėr dhjet vite tė aktivitetit tė tij nė PDK ėshtė pėrballur me shantazhe.

Nga Express mė 08.04.2010 nė ora 12:03
    Ende pa u pėrballur me udhėheqjen e PDK’sė, Kryetari i Degės sė Prizrenit, Zafir Berisha ka dhėnė dorėheqje.

Largimi nga PDK’ja, Berisha e ka marrė pas paralajmėrimeve se mund tė shkarkohet pėr shkak se po vazhdon t`i sjellė probleme Kryetari tė Prizrenit, Ramadan Mujės.

Tash e tutje, Berisha do tė jetė deputetė i pavarur nė Kuvendin e Kosovės, derisa njė ditė mė parė ka paralajmėruar se do t’i publikojė tė palarat e udhėheqėsve tė PDK’sė.

Sipas tij, arsyeja e dorėheqjes ėshtė pasi nė vazhdimėsi ka pasur shantazhe lojėra politika nga krerėt e lartė tė PDK’ė.

Ndryshe njė ditė mė herėt ka thėnė se vetėm ndonjė metodė staliniste mund ta detyronte tė largohej nga PDK’ja.

“Mendoj se ndonjė metodė staliniste qė dikujt i ka mbet nė shpirt prej kohės sė ilegales mund tė pėrdoret. Por jam gatshėm pėr tė pėrballuar”, ka thėnė ai.

“Nėse merret ndonjė vendim pėr shkarkim, unė kam shumėēka pėr tė thėnė. Kėshtu qė pėr strat vetėm kėtė po e them”, ka shtuar ai.

Ai kishte paralajmėruar se do t’i nėnshtrohet diktatit tė udhėqėjes sė lartė tė PDK’sė.

“Nuk jam i atillė qė me mė thirr nė telefon dikush mos me hangėr dy javė bukė - se ka thėnė partia”, ka thėnė ai.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    hajri e dafte lufta brenda lloit po del ne shesh!!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Demokratizimi brenda PDK-se do te ndodh heret a vone.Mirepo ky demokratizim ne kete parti dhe partite tjera simotra(AAK) nuk mund te ndodh siq ndodhi me LDK duke u gjuajtur me karrike.Ketu do ndodh edhe me keq.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga G-2 Lexo Postimin
    llap, gimchoja si i thue ti ketij planit te zafirit i cili po e ditka se qka po zihet ne pdk!!
    Njė ditė pasi PDK’ja paralajmėroi se do ta largojė Zafir Berishėn nga kryesimi i Degės sė Prizrenit, ai ka vendosur vullnetarisht tė tėrhiqet. Pasi ka dhėnė dorėheqje ka thėnė se pėr dhjet vite tė aktivitetit tė tij nė PDK ėshtė pėrballur me shantazhe.

Nga Express mė 08.04.2010 nė ora 12:03
    Ende pa u pėrballur me udhėheqjen e PDK’sė, Kryetari i Degės sė Prizrenit, Zafir Berisha ka dhėnė dorėheqje.

Largimi nga PDK’ja, Berisha e ka marrė pas paralajmėrimeve se mund tė shkarkohet pėr shkak se po vazhdon t`i sjellė probleme Kryetari tė Prizrenit, Ramadan Mujės.

Tash e tutje, Berisha do tė jetė deputetė i pavarur nė Kuvendin e Kosovės, derisa njė ditė mė parė ka paralajmėruar se do t’i publikojė tė palarat e udhėheqėsve tė PDK’sė.

Sipas tij, arsyeja e dorėheqjes ėshtė pasi nė vazhdimėsi ka pasur shantazhe lojėra politika nga krerėt e lartė tė PDK’ė.

Ndryshe njė ditė mė herėt ka thėnė se vetėm ndonjė metodė staliniste mund ta detyronte tė largohej nga PDK’ja.

“Mendoj se ndonjė metodė staliniste qė dikujt i ka mbet nė shpirt prej kohės sė ilegales mund tė pėrdoret. Por jam gatshėm pėr tė pėrballuar”, ka thėnė ai.

“Nėse merret ndonjė vendim pėr shkarkim, unė kam shumėēka pėr tė thėnė. Kėshtu qė pėr strat vetėm kėtė po e them”, ka shtuar ai.

Ai kishte paralajmėruar se do t’i nėnshtrohet diktatit tė udhėqėjes sė lartė tė PDK’sė.

“Nuk jam i atillė qė me mė thirr nė telefon dikush mos me hangėr dy javė bukė - se ka thėnė partia”, ka thėnė ai.

M.ut i njejt, si ky si ata te kryesise dhe krejt partise. Sikur te ishte i mire ky tipi, me kohe do ishte larguar. Sikur te ishte me i mire, nuk do ishte kercenuar por do kishte fole. Kjo tregon se magjupite e PDK ketij tipi nuk i pengojne aspak. Ky kercenohet vetem pse mund te shkarkohet dhe kete kercenim e perdore per te mbrojte poziten e vet.
    Flet per stalinizem derisa edhe vet eshte pjese e ketij stalinizmi tani me legal.
    Mjer Kosova qe i pat e i ka. S“ke qka ben dajes, as ti as une e as kerkush. Ky lloj i " tuberkulozit " veq me stupc mund te largohet.

Mundohuni vetem fytyrat e tyre ti paramendoni: frizurat, buzet, te hecurit ( o zot te hecurit e tyre prej shimpanze) te shprehurit. Paramendoni keto qe i permenda te hashimi, fatmiri,xhaviti,hajredini,ramushi,remi.

Komunist, fare e dreqit jan keta

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    thjesht kosova sot udhhiqet nga komunistat sepse plotsisht jan te ngjashum me komunistat
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Zafir Berisha dha dorėheqje nga tė gjitha funksionet nė PDK

Prizren, 8 prill – Fėrkimet disamujore ndėrmjet kryetarit tė Degės sė PDK-sė dhe kryetarit tė Komunės nė Prizren kanė marrė sot epilogun. Zafir Berishės, pėrmes njė njoftimi dėrguar medieve bėn tė ditur se ka dhėnė dorėheqje nga pozita e kryetarit tė Degės dhe anėtarėsia nė PDK dhe se nė Kuvendin e Kosovės nuk do tė veprojė mė nė kuadėr tė Grupit Parlamentar tė PDK-sė, por si i pavarur. Letrėn e tij po e botojmė nė tėrėsi.
    “Unė, Zafir Berisha, njoftoj opinionin dhe bashkėpunėtorėt e mi se nga sot nuk do tė jem mė anėtar i PDK-sė dhe jap dorėheqje nga te gjitha funksionet e PDK-sė si dhe nuk do tė jem mė nė Grupin Parlamentarė tė PDK-sė nė Kuvendin e Republikės sė Kosovės, por nė kėtė organ do tė veproj si i pavarur.

Qė nė vjeshtėn e vitit 1999 isha i angazhuar nė formimin e strukturave tė PPDK nė fillim, mė vonė PDK-sė, me qėllimin mė tė mirė qė Kosovės tė dalė nga okupimi serb, si rezultat i luftės sė lavdishme tė UĒK-se, t’i japim njė parti qė do t’i jep kuptim jetės politike dhe demokratike nė shtetin qė po linde.
    Deri nė vitin 2002 isha anėtar i KD tė PDK-sė nė Prizren, nga 2002 deri 2005 sekretar i Degės sė PDK-sė nė Prizren, ndėrsa nga 2005 e deri mė sot kryetar i Degės sė PDK-sė nė Prizren. Si i zgjedhur nga qytetarėt e Prizrenit kam qenė dy mandate nė Kuvendin e Komunės se Prizrenit si kėshilltar i PDK-sė. Gjatė kohės qė kam udhėhequr degėn e PDK-sė nė Prizren nė njė bashkėpunim tė ngushtė me strukturat e PDK-sė nė Prizren kemi arritur qė nė vitin 2007 ta nxjerrim PDK-nė fituese, fitore qė u pėrsėrit edhe mė bindshėm nė zgjedhjet e fundit lokale.
    Gjatė gjithė kėsaj kohe tė veprimtarisė sime nė PDK jam munduar qė sinqerisht tė jap gjithēka nga vetvetja vetėm e vetėm qė partia tė triumfojė duke menduar se jam duke i dhėnė njė subjekti qė do t’i shėrbejė ithtarėve tė vet dhe qytetarėve tė Kosovės, edhe pse kohė pas kohe jam pėrballuar me shumė shantazhe dhe lojėra tė ulėta nga njerėz tė cilėve u kam ndihmuar tėrė kohėn nė pozicionet e tyre brenda partisė dhe institucioneve. Kulmi i poshtėrsive arrin kur servilėt dhe pakurrizorėt politikė tė soit Ramadan Muja, Minir Krasniqi, Hasan Hasani, Nijazi Kryeziu dhe te voglushit Samir Hoxha, tė gjithė kėta tė ndihmuar nga unė pa hile pėr t’u pozicionuar, fillojnė tė pėrgatisin eliminimin tim politik me lloj-lloj lojėra dhe shpifje, te cilat u intesifikun me tė madhe pasi i fituam zgjedhjet nė Prizren. Kjo do tė ishte kaluese si shumė lojėra tjera po mos ta kuptoj se mas tyre qėndron Hashim Thaēi dhe Jakup Krasniqi, tė cilėt me ditė tė tėra qėndrojnė rreth Prizrenit duke i marrė njerėzit nė pyetje dhe duke lėshuar lloj-lloj shpifje deri te ajo se unė e paskam kėrcėnuar dikė, nga kėta servilė tė Hashimit dhe Jakupit. Jam shumė i zhgėnjyer me njerėzit, dikur shok tė luftės e pas luftės edhe bashkėveprimtarė nė PDK, qė pėr interesa tė ngushta, shumė tė ngushta, janė verbuar nga pasuria dhe luksi dhe pėrdorin metoda staliniste pėr tė eliminuar njerėzit politikisht dhe tė sjellin rreth vetes servilė. Unė dhe familja ime njė jetė tė tėrė i kemi dhėnė Kosovės dhe me asnjė mėnyrė nuk do tė lejoj qė tė luhet me dinjitetin tim dhe tė familjes sime nga askush e aq mė pak nga ata qė partinė e udhėheqin nė stilin e Cosa Nostra.
    Qytetarėve tė Prizrenit u jam shumė mirėnjohės qė mė kanė mbėshtetur gjatė gjithė veprimtarisė sime qė nga viti 1981 e deri nė luftėn e UĒK-sė, por edhe gjatė kohės sa kam qenė nė krye tė PDK-sė, ndėrsa bashkėpunėtorve tė mi iu kėrkoj falje, por nuk do tė jem mė me ta, sepse u binda se pėr dikė nė politik nuk paska zot nė kėtė botė”, thekson nė dorėheqjen e tij Zafir Berisha, qė sot ua dėrgoi medieve me rrugė elektronike.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    do jet ceshtje "ekrem rexh Drini " ketu ne kte mesele.

ky ose do ket qene kunder pajtimit me "armikun e kllases".. pra pajtimit me te vellane e Drinit.. ose ceshtrje tenderash..

po le te guxoje e ta hape thesin..

me mire ashtu..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    zafir berisha ne nje interviste ka then se jakup krasniqi dy dite para shkarkimit tim /dorheqejes ka kerkuar koken time!!

zafir berisha me tutje thote se ne pdk 99% nuk ka demokraci por ka marksizem leninizem e stalinizem!!

zafir berisha thot po befasohem se me 99 % e din se qka asht tuj ndodh ne pdk por askush nuk flet haptas se aty funksionon diktati e terrori stalinist!!

zafir berisha deklaron se hashimi e jakupi e klysht e tjer te tyre kan ba pasuri marramendse dhe nuk dojn te u prish qetsin e lluksin e hajnive askush ne parti pra edhe njerzit jan te shantazhuar e te kercenuar deri ne maksimum nese flasin te verteten!!

i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    eshte e verte se ka kercenu ky fare pseodi atdhtari, dhe njerez te tille nuk e kane vendin ne pdk. Ky me heret ka kercenuar nje kandidat te PSK qe te largohet nga kandidimi per asamblene komunale...
    Ky eshte asi tipi i i lloit te Ramushit...

i/e regjistruar Maska e RiNiKi
    Anėtarėsuar
    30-01-2006
    Postime
    199
    Them si Ramushi, sepse bazohem ne thenijen e urte: "egoizmi eshte helem i nje shoqerije, lokalizmi eshte helem i nje kombi". Kurse keta dy, Ramushi dhe Zafiri i kane keto dy cilesi te cekura, andaj sipas mendimit tim, ky do tiu bashkohet Ramushit, sepse jane po te njejtin nivel, duke pare edhe analfabetizmin e tyre, te pashkolluar, kjo eshte edhe nje cilesi e trete se pse do te bashkohen...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RiNiKi : 08-04-2010 mė 11:11

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •