Close
Faqja 86 prej 105 FillimFillim ... 3676848586878896 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 851 deri 860 prej 1044
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    pastaj sikur ekzistojne vetem fjalet keshtu...
    ja per shembull,ky eshte nje togfjalesh shume i thjeshte ne te lexuar por qe une nuk arrita t'i nxjerr dot kuptimin...kam pershtypjen se do me duhet te komunikoj gjate me ty per te kuptuar dicka..

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    kemi shkruajtur te njejten gje po ta rilexosh mire cfare kam shkruar une... pervec fjalise se parafundit qe ti e shtove, dhe jam dakord me ty
    Por problemin akoma nuk e kemi zgjidhur.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    ja per shembull,ky eshte nje togfjalesh shume i thjeshte ne te lexuar por qe une nuk arrita t'i nxjerr dot kuptimin...kam pershtypjen se do me duhet te komunikoj gjate me ty per te kuptuar dicka..
    po flisja ne pergjithesi, dmth ne jete jashte forumit kemi mundesi te komunikojme ne menyra te ndryshme me njerezit, jo vetem me fjale, por edhe me gjeste, shikime, postura te trupit, toni i zerit etj etj... ne rastin e dy forumistave mund te shfrytezohet vetem perceptimi viziv i shkronjave te shfaqura ne ekran e me pas secili sipas botekuptimit te tij i jep interpretim...perqindja per lindje keqkuptimesh ne kete rast eshte me e larte, por cdo gje rregullohet

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga kiniku Lexo Postimin
    Por problemin akoma nuk e kemi zgjidhur.
    po ja te presim ndonje te na thote si perkthehet delirium ne shqip dhe iku dhe ky problem

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    po ja te presim ndonje te na thote si perkthehet delirium ne shqip dhe iku dhe ky problem
    Delir do tė thotė jerm. Pėrshembull, kur dikush flet jerm, pa vetėdije. Kjo ndodh shpesh tek pleqtė, tek tė sėmurėt psiqikisht, tek ata qė janė nėn ndikimin e drogės, etj. (:

Love has no limits

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    po flisja ne pergjithesi, dmth ne jete jashte forumit kemi mundesi te komunikojme ne menyra te ndryshme me njerezit, jo vetem me fjale, por edhe me gjeste, shikime, postura te trupit, toni i zerit etj etj... ne rastin e dy forumistave mund te shfrytezohet vetem perceptimi viziv i shkronjave te shfaqura ne ekran e me pas secili sipas botekuptimit te tij i jep interpretim...perqindja per lindje keqkuptimesh ne kete rast eshte me e larte, por cdo gje rregullohet
    per te mos munduar me teper do perpiqem te gjej kuptimin e atij togfjaleshi duke analizuar me imtesi kete paragraf,megjithese gjate analizes mund te me lindin keqkuptime te reja si p.r.sh,mos valle autorja ka dashur te thote se botekuptimi im le per te deshiruar,per te mos folur pastaj per ate klauzolen qe me corodit akoma edhe me shume

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    per te mos munduar me teper do perpiqem te gjej kuptimin e atij togfjaleshi duke analizuar me imtesi kete paragraf,megjithese gjate analizes mund te me lindin keqkuptime te reja si p.r.sh,mos valle autorja ka dashur te thote se botekuptimi im le per te deshiruar,per te mos folur pastaj per ate klauzolen qe me corodit akoma edhe me shume
    keto qe po thua jane simptoma halucinacionesh, ta dish

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga SinFoni@ Lexo Postimin
    Delir do tė thotė jerm. Pėrshembull, kur dikush flet jerm, pa vetėdije. Kjo ndodh shpesh tek pleqtė, tek tė sėmurėt psiqikisht, tek ata qė janė nėn ndikimin e drogės, etj. (:

flm e dashur

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    keto qe po thua jane simptoma halucinacionesh, ta dish
    prandaj edhe une po shqetesohem kaq shume per rrenjen e asaj fjale prandaj beni mire ta gjeni sa me shpejt ne te kundert gjendja ime do perkeqesohet dhe atehere vertet qe do jem i zhgenjyer prej teje

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    prandaj edhe une po shqetesohem kaq shume per rrenjen e asaj fjale prandaj beni mire ta gjeni sa me shpejt ne te kundert gjendja ime do perkeqesohet dhe atehere vertet qe do jem i zhgenjyer prej teje
    besoj se e di qe te dua te miren, keshtu qe ske pse ndihesh as i shqetesuar e as i zhgenjyer prej meje

Faqja 86 prej 105 FillimFillim ... 3676848586878896 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •