nuk ka merende kesaj i thone ne te gjitha trojet shqiptare FLI por tetova ka filluar ta asimiloj gj.shqipe pasi shume jemi perzier me turqishe shkinisht jo perse je ti nga tetova edhe une jam nga tetova por jemi duke e tepruar me fjalorin kemi haruar gjitha gjerat shqipe jemi duke e zhdukur fjalorin ilire keq i kemi punet
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
dua te di si i thon ne shqip:
Ai qe i hype kalit quhet kalores dhe te gjithe e dim po un nuk di tani si i thone ne shqip atij qe i hypen gomarit dmth si quhet ne shqip ai qe i hypen gomarit ?
Kur e ke kėmbėn jashtė gremines ėshtė e lehtė tė japėsh kėshilla
Mario me duket se i thone gomardhenes ose shofer gomari
jeto jeten si te vij mos mendo per neser se nuk i dihet se cte sjell fati..
Ganimet
Te them te drejten e hapa kete teme per te mesuar ndonje fjale qe sja di kuptimin ne gjuhen Shqipe dhe jo per gabime ne shkrim,se te ishte per gabime ne te shkruar isha futur diku tjeter dhe me sqaronte Bato paster dhe qarte tekė mėsojmė tė shkruajmė pa gabime.
Te Pershendes Ganimet
Njoni sje i vetmiNjoni-ch pershendetje,teme e qelluar kjo se perbes edhe un kam ca gjera qe gjithmon them ne veti a thua si i thon shqip kesaj fjale,sepse ne ne rethin tone perdorim vertet fjale te cilat aspak skan te bejn me shqipen ose jan fjale te cilat nje i shqiperise kurr nuk do i kuptonte,un per cdo dit qe me kujtohet nje fjale do e paraqes ketu,vetem mos me qeshni![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Krijoni Kontakt