Cerepit ju po i thokeni sac ?!ha-ha.Sac eshte ai qe vijet ne maje te soletes per te kapur stacionet televizive ,por ne e perdorim dhe ber te bere byrek ,ja dime leverdine .
Saē i thonė asaj (shiko nė foto) qė vihet e nxehtė siper ēerepit
ēerepi - tepsi e formuar nga balta e kuqe.
Me sa kam pare 1 shekull me pare ,cerepi eshte prej hekuri apo teneqeje (nuk e di mire),por qe nuk eshte balte nuk eshte .I vihet shpuz siper dhe pastaj i vihet tepsise siper .Tamam si ne foto
Gabim SinFoni@. Saē edhe ēerep janė e njėjta gjė, saē i thotė jugu i Shqipėrisė kurse Myzeqeja dhe Shqipėria e mesme i thonė ēerep.
Saēi ėshtė prej hekuri mbi tė ka hi qė tė ruaj temperaturėn dhe mbasi ngrohet nė zjarr vendoset mbi tepsi pėr tė pjekur.
Me sa kam pare 1 shekull me pare ,cerepi eshte prej hekuri apo teneqeje (nuk e di mire),por qe nuk eshte balte nuk eshte .I vihet shpuz siper dhe pastaj i vihet tepsise siper .Tamam si ne foto
Nejse keshtu e di une ndoshta jam gabim .
Nga ana ime kėtej kėshtu kam parė. Madje ėshtė mė e shijshme kur piqet nė tepsi prej balte tė pjekur.
Gabim SinFoni@. Saē edhe ēerep janė e njėjta gjė, saē i thotė jugu i Shqipėrisė kurse Myzeqeja dhe Shqipėria e mesme i thonė ēerep.
Saēi ėshtė prej hekuri mbi tė ka hi qė tė ruaj temperaturėn dhe mbasi ngrohet nė zjarr vendoset mbi tepsi pėr tė pjekur.
Po pra, kėsaj qė thua ti i themi saē. Tepsinė e sqarova mė lartė.
Krijoni Kontakt