Analfabeti qė nė ēdo dhjetė fjalė, pesė i shkruan gabim, mė thotė mua analfabet?!Postuar mė parė nga Baptist
Kjo fjalė nuk gjendet nė fjalor, po unė e pėrdora dhe zbatova rregullėn qė pėrdoret pėr numrin shumės: njė pitbull - disa pitbullė.
Pėrzierjet nxjerrin fėmijė pitbullė (shumė).
Ik o analfabet mėso tė shkruash!
Me duket, shqip po flisni te gjithe ketu, e prape spo merreni vesht o njerez te sjellshem. lol
Une me c'kuptova, mendoj, besoj - qe Baptisti i beri nje zberthim fjales pertoj. Analizoi rrenjen, nga ka ardhur kjo fjale ( dhe personalisht mu duk shume bindese). Etimologjine. Pastaj, krahina te ndryshme, i kane dhene perdorimin, sipas krahines, dialektit dhe faktoreve te ndryshme.
Te analizosh rrenjen dhe prejardhjen, nuk do te thote, qe ai i nderroi pertoj me pritoj. Ti thuaje si te pelqen. Une e perdor- pertoj, psh. Ose akoma me hala.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Une tė solla etimologjine e njė fjale latine, sipas etimologėve latinė!! Cilėn etimologji paskam "propaguar"??!!
Nėse s'je dashnorja e Baptistit, atėhere je Baptisti vetė....qesharake!Cfaredo qe te jete konsiderata personale e cilitdo per Baptistin, ai kur thote dicka ka gjithnje nje baze. Ne kohe kam mesuar ta kuptoj si lexohet dhe kam perfituar. Per cilindo qe bazon subjektin ne fjale ne merite dhe jo ne antipatine personale, te lexosh postime shtjelluese te Baptistit eshte favor pa pagese.
Unė tė kujtoj atė fjalėn e popullit:" Kur i hą b**** dhisė, shkon hą bukėn e bariut".....po deshe edhe ta kruajmė, vetėm kėrkņ....Sa per mllefin kujto ate barcaleten e qerosit me "Zoti Gjykates" qe te dallosh mllefin nga bezdia.![]()
Jarigas
Krijoni Kontakt