Kurjozitet nga ana ime, a mundet te me thot kush se si ja arriti invazjonit izraeli dhe kush ishte shteti qe e perkrahu dhe per cilen arsye e perkrahen dhe vazhdon kjo perkrahje e madhe
Kurjozitet nga ana ime, a mundet te me thot kush se si ja arriti invazjonit izraeli dhe kush ishte shteti qe e perkrahu dhe per cilen arsye e perkrahen dhe vazhdon kjo perkrahje e madhe
Revolution 1848
Prit sa te vij ndonje fallxhore te te lexoj mendt qe te kuptoj se cfare ke dashur te thuash.
shba arsyja sepse shba-n e kan ne dor jehudit
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
ket ver izraeli do te sulmon iranin, dhe irani, syria, hezbollahu, dhe hamasi do tju pergjigjen me mijra raketa. most haroni se hezbollahu ka raketa(te iranit dhe siris) qe mun ta rok izraelin ne cilin vend ata dojn. israeli do te luftoj jasht teritorit te vet dhe mbrenda. izraeli, sikur okupatoret tjer ne histori, ska pshtim. nona ju ka qi izraelit. kur fillon kjo lift do te shihni se "al-qaida" do ti forcon sulmet kundra forcave amerikane ne iraq dhe afghanistan. amerika nuk eshte si ka qen para 10 vite. mbas ksoj lufte amerika ka me hup gjith influencen qe e ka ne lindjen e mesme dhe izraeli do te shkaterohet pergjithmon
amerika e ka hup luften ska pshtim vet me zdryp tash,e vallaj nji kur ta rokn ne izraelin
Ca shkrujn keta dy profetet siper aman, di ndonjeri gjuhen Shqipe shpellare me i perkthy
Ekspert ne kulm me diplomacin internacionale![]()
Il Club Pił Titolato Al Mondo
"Invasione" eshte ne italisht. Shqip thuhet "pushtim".
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
kur pushtoj palestinen e ndihmoj egypti, dhe sigurisht ndonje shtet tjeter.
Israeli do te qendroj ashtu kaq sa do Allahu, dhe pastaj do te shkoterohet pergjithmon. le te grumbullojne aviona, raketa bomba e cte duan, shkaterimi eshte i pa diskutueshem.
nje here nje minisrer israelit shkoj ne nje shkolle palestineze, dhe aty ledhatoj nje femi ne koke dhe e pjyeti, si je djali im? femija palestinez i zgjuar u pergjigj!! ti nuk je babai im, dhe un nuk jame djali yt, por ti je cifut qe na ke pushtuar, por ne muslimanet do te triumfojne, per kete na ka lajmeruar profeti jone. ministri u pergjigje, un kete e di me para se ti te lindje.
nuk ka israelit qe ne brendesin e tij nuk e besone kete, pra le te armatosen sa te duan, perfundimi do te jete shkaterus per ta.
kurse per sa i perket se kush i ndihmon, kjo eshte ceshtje tjeter, qe shume nga ju a qe ja kini haberin, dhe as qe i kini degjuar ndonje here.
vini re!!! israelitet meren shume me magjira, dhe me xhinet. kane librat e tyre shekullor per kete.
Allahu na ruajt
Me perpara futen lufte Irani me Irakun (Suni vs Shia) se sa Irani me Izraelin. Vetem te largohen amerikanet nga Iraku, e shihni si kerset lufta mes ketyre dy shteteve.
Krijoni Kontakt