Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 103
    krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

shoku tank...

Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Kjo eshte nje llogjike kryekeput komuniste,MALSORI,dhe nese nje kirurge e cila ka kaluar nje kohe te gjate ne perendim qarkullon neper koke te tilla idera,atehere jemi vertet per te qare hallin...
    me vjen keq qe mendon keshtu..eshte qeshtje e jotja nese gjykon se mendimi im eshte mendim komunist....me vjen keq edhe per mimozen qe sot i ka ra ndermend te protestoje...une nuk e di nga eshte sjelle dhe sa kohe eshte sjelle europes kjo kirurge...nuk me intereson...me erdhi qudi pse ajo qenka kujtuar sot..te jesh i bindur i dashur nuk e ka hallin te prona jo...e ka hallin te partia...nese partia del nga greva eshe kjo do dale...nuk do vazhdoje te luftoje per pronat e saja ...dhe me kete greve nuk do te fitoje asgje..te jesh i bindur...dhe besoj se edhe ajo e din se nuk fiton kurgje...eshte si komunistja e beratit qe nga foltorja ju thoshte se ne nuk duam gje ..as buk e as uje por veq ju mos u zini nder vehte....e tille eshte mimoza qe me vjen keq qe ne fund te greves do dale me gisht ne goje..per te mos thene diku tjeter...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    tamam teme per duje partine siveten

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga landi45 Lexo Postimin
    po saliu se di vete se ceshte
    motra

ai ka 20 vjet sekretare partise komuniste
    20 vjet demokraci u bo demokrat komunist

20 vitet e para qe bari

beje llogarin vete tani
    ai ka bere, ben, e "shpreson" te beje shefin e shiu -shik-ut, prekurorit, kriehetuesit, bosit te prostitutave, shefit kontrabandist, atomit, i-podit, nishit, gjithfarit ... me ni fjale ndraghetta ... ia kaloj shokit enver ... ne te zeze te Shqiperise e te Shqiptareve ...

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Sali Berisha mund te mos jete me i bukuri , me i dituri apo me i pasuri, mirepo me te mire nuk kemi.
    Keshtu thone Kosovaret.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    me vjen keq qe mendon keshtu..eshte qeshtje e jotja nese gjykon se mendimi im eshte mendim komunist....me vjen keq edhe per mimozen qe sot i ka ra ndermend te protestoje...une nuk e di nga eshte sjelle dhe sa kohe eshte sjelle europes kjo kirurge...nuk me intereson...me erdhi qudi pse ajo qenka kujtuar sot..te jesh i bindur i dashur nuk e ka hallin te prona jo...e ka hallin te partia...nese partia del nga greva eshe kjo do dale...nuk do vazhdoje te luftoje per pronat e saja ...dhe me kete greve nuk do te fitoje asgje..te jesh i bindur...dhe besoj se edhe ajo e din se nuk fiton kurgje...eshte si komunistja e beratit qe nga foltorja ju thoshte se ne nuk duam gje ..as buk e as uje por veq ju mos u zini nder vehte....e tille eshte mimoza qe me vjen keq qe ne fund te greves do dale me gisht ne goje..per te mos thene diku tjeter...
    Dhe me thua pastaj qe gjykimi im ne lidhje me mendimin tend eshte i gabuar!
    Perse Berisha & CO PS+PD i dhane problemit te pronave nje trajtim te ngjashem me reformen agrare te pas luftes se dyte boterore?Perse te mos shkoje edhe tek ne toka te i zoti nese nje praktike e tille ndiqet ne te gjitha vendet e perparuara dhe demokratike?

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga Bardhi Lexo Postimin
    Sali Berisha mund te mos jete me i bukuri , me i dituri apo me i pasuri, mirepo me te mire nuk kemi.
    Keshtu thone Kosovaret.
    po pse, vetem komunista paska pas Shqipnija, mor Bardh? ...

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

shoku tank...

Dhe me thua pastaj qe gjykimi im ne lidhje me mendimin tend eshte i gabuar!
    Perse Berisha & CO PS+PD i dhane problemit te pronave nje trajtim te ngjashem me reformen agrare te pas luftes se dyte boterore?Perse te mos shkoje edhe tek ne toka te i zoti nese nje praktike e tille ndiqet ne te gjitha vendet e perparuara dhe demokratike?
    eshte tjeter gje prona e tjeter gje greva..te thash diku une se nuk duhet te shkoje prona tek i zoti...duhet te shkoje qe cke me te ...nuk te thashe se ja partia demokratike kenka e mire jo...por mos harro se te dyja keto parti e medha tonat e kane bere pershesh punen e prones...pastaj i dashur sec ka edhe ngaterresa te shumta me keto pronat..sot nuk e dime me saktesi se si i bene keta njerez keta prona.dhe kush eshte pronari i vertete...sidomos ajo me mijera hektare toke...por eshte qeshtje tjeter kjo...ajo cka thashe une eshte te kujtuarit me vonese per te protestuar per pronen...ose me sakte nje pretekst eshte prona per proteste..prapa saj ndodhet partia...mos te behemi me katolike se papa tani...e dime mire ...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    eshte tjeter gje prona e tjeter gje greva..te thash diku une se nuk duhet te shkoje prona tek i zoti...duhet te shkoje qe cke me te ...nuk te thashe se ja partia demokratike kenka e mire jo...por mos harro se te dyja keto parti e medha tonat e kane bere pershesh punen e prones...pastaj i dashur sec ka edhe ngaterresa te shumta me keto pronat..sot nuk e dime me saktesi se si i bene keta njerez keta prona.dhe kush eshte pronari i vertete...sidomos ajo me mijera hektare toke...por eshte qeshtje tjeter kjo...ajo cka thashe une eshte te kujtuarit me vonese per te protestuar per pronen...ose me sakte nje pretekst eshte prona per proteste..prapa saj ndodhet partia...mos te behemi me katolike se papa tani...e dime mire ...
    Keto jane ngaterresa te qellimshme MALSORI dhe dora ngatrrestare eshte pikerisht klasa politike shqiptare sepse nuk eshte nje klase gjithperfshirese..eshte nje klase qe nuk perfaqeson te gjitha shtresat e shoqerise sone...politika e pas 90-tes nuk kishte ne perberje te saj perfaqesues te familjeve latifondiste..edhe nese kishte,pioneret e neokomuniste i nxoren me terezi jashte loje...ajo qe po ndodh me bregdetin shqiptar,eshte nje masaker e vertete qe po i behet prones private..

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

hap nje teme tjeter...

Keto jane ngaterresa te qellimshme MALSORI dhe dora ngatrrestare eshte pikerisht klasa politike shqiptare sepse nuk eshte nje klase gjithperfshirese..eshte nje klase qe nuk perfaqeson te gjitha shtresat e shoqerise sone...politika e pas 90-tes nuk kishte ne perberje te saj perfaqesues te familjeve latifondiste..edhe nese kishte,pioneret e neokomuniste i nxoren me terezi jashte loje...ajo qe po ndodh me bregdetin shqiptar,eshte nje masaker e vertete qe po i behet prones private..
    hap nje teme tjeter per kete qeshtje i dashur shoku tank..me duket se ketu nuk po diskutojme per pronat...te gjithe e dime se eshte bere nje pershesh qe nuk ka dreq qe e ha kete punen e pronave...por ketu po diskutonin sa vone i kishte ra ne mendje shoqes moza per te bere greve urie per keto prona..dhe ma e keqja nuk po e marrim vesh se perse po behet greva e urise...se dikush paska hy per pronat e dikush per votat...deputetet kan hyre per karriget e populli per dashnoret e krietarit...hajde merre vesh...

po ku ishte kjo mimoza ketu e 13 vjet te shkuara...a tash i ra ndermend mimozes te protestoje per pronat e saja...jo shoku tank nuk i vete mendja per prona asaj jo...keq te vjen por perpara prones ajo ka partine...se bash kete partine me te cilen kjo zonje ka hyre ne greve te urise e kishte per 8 vjet ne pushtet...dhe kjo parti qe e ka detyruar kete te shkrete mjeke te hyje ne greve nuk e qau by.then fare per pronen e mimozes..jo 8 dite ne pushtet por 8 vjet..e mimoza nuk e qau kryet per te hyre ne greve urie ta detyronte partine qe sot e ka futur ne greve urie ti kthente pronen...sot i ra ndermend...por duket shume vone i paska ra...dhe besoj se e din se dikush tjeter do perfitoje nga sakrifica e saj..udheheqesit do perfitojne e jo shtresa e mimozes...prape ajo do hyje grevave te urise edhe kur partia e saje ndonjehere te vije ne pushtet..dhe partia e saj ashtu siq nuk e qau by.then per 8 vjet me rradhe nuk do e qaje byt.hen prape...
    Mese e vertete. Kjo sigurisht qe ka kryesore partine, ashtu si shume te tjere dhe ky eshte problem i madh ne Shqiperi, se partia eshte para cdo gjeje.

Megjithate problemi qendron se me pronat jane ber lloj lloj pislliqesh pa fund. Prona kane marre kryesisht ata qe kane dhen lek e kan pas njerez ne pushtet, pavarsisht ne i kan pasur te vetat apo jo ato toka.

Por nuk esht problem i krijuar vetem nga PD. PS beri te njejten gje ne ato 8 vjet qe ishte, vetem se atare i merrnin tokat familjaret e miqte e PS dhe jo ata te PD-se.

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •