Close
Faqja 22 prej 32 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 313
    Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Klika e Shikut dhe krimit enverist kur ju preket krymbi qe kane ne zemer menjehere terbohen dhe versulen sikur ata zagaret.Nuk merren me teme e me asgje te hajrit por jane profesionaliste tamam si shkolla e tyre e kuqe me seli te Fatos Klosi,dhe menjehere devijojne temen duke share antaret te forumit,sepse nuk dijne me shume ,vetem sharje dhe asgje tjeter.
    Kriminelet serb nuk kane qene ne Kukes,paramilitaret serb nuk kane qene ne Durres,paramilitaret e Arkanit e Sheshelit nuk kane qene ne Shqiperi sepse kane qene te zene duke vrare dhe masakruar gra,femije e pleq ne Kosove,duke djegur fshatra te tera.

P.S.Per Qeli3--- Keto foto siq thua ti nuk i ka pare kush ,eshte e vertete se ti dhe tipat si ti qe nuk dini kanal tjeter perveq atyre te propagandes suaj nuk i keni pare.
    E verteta eshte se keto foto i kane pare me miliona njerez pasi qe i perkasin dhe jane te bera publike nga superkorporata me e madhe mediale ne bote e quajtur BBC .Nese don ta sjell edhe linkun nga jane marre fotot qe nuk eshte fshehtesi ,mirepo me mire sa lodhesh duke shkruar ketu palidhje,googlo pak dhe i gjen.
    Mire na paske tregu...me lyp google po del ndoj shkrim per ty qe je faqezi e kshtu ma mire qeshtu...po presem prej teje cka po na sjell naj RREN heeeeeeee
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    fatzi
    prano bre burr qe ke qen aty sbashku me kumarin tu shkie
    e veq shpierti e lkura e jote e din qka kan hiek nga
    keta te pashpirtit e SHIK_ut
    a katilat qe jan ata per shpina kokerr rahmeti nuk kan
    haaaaa
    ah duert ju lumshin qysh po ju lumen e tash ne liri u knaqen ata e na veq juve shpiunave u ka ardh pak si ngusht
    Citim Postuar mė parė nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Mire na paske tregu...me lyp google po del ndoj shkrim per ty qe je faqezi e kshtu ma mire qeshtu...po presem prej teje cka po na sjell naj RREN heeeeeeee
    A jau preka krymin qe e keni ne zemer apo?E di qe po sepse koheve te fundit skeni qka te beni dhe jeni shume aktiv edhe ne forum.Ju ka ardhur fundi sikur babase suaj Klosit dhe Enverit.
    Llap nese ke qef me dit se kush jam une mund te te tregoj mirepo ne privat,mirepo pasi ta dish se kush jam une atehere i bjen pishman per keto fjale qe po i thua.
    Gjithmone armik kam pas shkaun,sepse ashtu e kam ne gjene,jo si ju qe mbaheni kishe mbroni clirimtaret e ne te vertete kete e beni vetem pse perfitoni materialisht nga kjo politike ditore.
    Une nuk ta p.shurri Thacin sepse une kam jap me shume se ai per kete Kosove.Kur ai eshte shetit neper hotele me k.urva me Xhavit zhaben neper Rognera e Dajta,une kam qene denbabaden ne Kosove tu perballe me paramilitar.
    Ti qe mundohesh ti mbrosh "clirimtaret" siq i quan ti,pyeti ata clirimtar pse i ndalen Ramushit armatimin ne Shqiperi.Pyeti kush i dergoj Ramushit armatim ne momentet me te veshtira.Nese te tregojne kush jane ata qe i derguan armatim dhe i dolen ne ndihme Ramushit ,aty jam edhe une.Pyeti per emra dhe te del edhe emri im.
    Keshtu qe boll me zagarhanet e juaja,boll me qelbesirat enveriste qe luften vetem prej Shqiperije e kane pa,boll me me krimbat e majte e te kuq te Klosit.
    E verteta per luften do te del,mirepo kur te del ku do ta besh ti vendin bashke me zagaret e hienat komuniste siq jeni ju.
    Poshte zagaret dhe hienat komuniste.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    A jau preka krymin qe e keni ne zemer apo?E di qe po sepse koheve te fundit skeni qka te beni dhe jeni shume aktiv edhe ne forum.Ju ka ardhur fundi sikur babase suaj Klosit dhe Enverit.
    Llap nese ke qef me dit se kush jam une mund te te tregoj mirepo ne privat,mirepo pasi ta dish se kush jam une atehere i bjen pishman per keto fjale qe po i thua.
    Gjithmone armik kam pas shkaun,sepse ashtu e kam ne gjene,jo si ju qe mbaheni kishe mbroni clirimtaret e ne te vertete kete e beni vetem pse perfitoni materialisht nga kjo politike ditore.
    Une nuk ta p.shurri Thacin sepse une kam jap me shume se ai per kete Kosove.Kur ai eshte shetit neper hotele me k.urva me Xhavit zhaben neper Rognera e Dajta,une kam qene denbabaden ne Kosove tu perballe me paramilitar.
    Ti qe mundohesh ti mbrosh "clirimtaret" siq i quan ti,pyeti ata clirimtar pse i ndalen Ramushit armatimin ne Shqiperi.Pyeti kush i dergoj Ramushit armatim ne momentet me te veshtira.Nese te tregojne kush jane ata qe i derguan armatim dhe i dolen ne ndihme Ramushit ,aty jam edhe une.Pyeti per emra dhe te del edhe emri im.
    Keshtu qe boll me zagarhanet e juaja,boll me qelbesirat enveriste qe luften vetem prej Shqiperije e kane pa,boll me me krimbat e majte e te kuq te Klosit.
    E verteta per luften do te del,mirepo kur te del ku do ta besh ti vendin bashke me zagaret e hienat komuniste siq jeni ju.
    Poshte zagaret dhe hienat komuniste.

Fatlum mos i prek ne tel komandantat e bllaces se po egersohen....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-09-2009
    Postime
    95
    Citim Postuar mė parė nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Fatlum mos i prek ne tel komandantat e bllaces se po egersohen....
    Po ėsht mėse e vėrtet qė egrsohen komandantat e bllaces por po tutna qė ma skan qka me ozurpue por kan me fillue me u vra nermje veti . E sa i pėrket FATZIUT qė e cek rastin e ramushit ti nė qoftse ke qen nė ato ngjarje por spo besoj . DHe e dyta ramushi vet i ka pas fajet se ja la komanden TAHIR tradhtarit dhe kur e tradhtoj ka mbet me 36 ushtar por nė atė koh e tėr diaspora shqipria e kosova i kan dhan zor me i ndihmue si me ushtar po ashtu edhe me armatim e lej ti ato pollavra e mos qit petlla nė ujė . FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA.

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Po kush permendi FARK o Llap.
    Kqyr merr ma mire informata se mos tkan rrejt,edhe mos ju beso shume njerezve.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Po kush permendi FARK o Llap.
    Kqyr merr ma mire informata se mos tkan rrejt,edhe mos ju beso shume njerezve.
    po ti vet po tregon more
    po ti the se ke qen ne shqiperi dhe e ke furnizue
    rambo-rugoven me armatim
    e kur dihet marrveshja e rambo-rugoves me tahir -fark-zezen
    ateher del se ti po munohesh te thuash se kinse ke qen ne atfar fark.famkeqin more burrec
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    po ti vet po tregon more
    rambo-rugoven me armatim
    ateher del se ti po munohesh te thuash se kinse ke qen ne atfar fark.famkeqin more burrec

Ooo ti njeri i bllaces,leje mos e permend luften e ushtrin pash qit nate..se ja hupt edhe qat pak vlere qe ja late!

Lere more se ja hupt emrin edhe Shqiptarve..i keni bo njerzit mos me ndi veten Shqiptare me krejt kto vrasje e hajni qe po i boni!

Ani kush fole per marrveshje..tiii Lap,ncnccncn a i dini marrveshjet qe i keni ba n'dem te Kosoves,e qe po i boni cdo dit?

Ecc more mos ja fut kote..se lidhje me vizatim ski ti!

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    po ti vet po tregon more
    rambo-rugoven me armatim
    Nuk thashe qe kam qene ne Shqiperi o Llap.
    Ky furnizim me armatim qe permenda ka ndodh brenda perbrenda territorit te Kosoves.Ne kemi pasur pak me "bollek" dhe i kemi derguar armatimin aty ku eshte dashur,sepse nga Shqiperija nuk vinte armatim ne ate kohe per shkaqe ......Kuptove tash.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Nuk thashe qe kam qene ne Shqiperi o Llap.
    Ky furnizim me armatim qe permenda ka ndodh brenda perbrenda territorit te Kosoves.Ne kemi pasur pak me "bollek" dhe i kemi derguar armatimin aty ku eshte dashur,sepse nga Shqiperija nuk vinte armatim ne ate kohe per shkaqe ......Kuptove tash.
    Le bre rrasja se ky osht msu mi ble armet ne merdare prej shijev ska ksi biznesmeni si Lapi

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Cka ja keni marr njerit inati a?...qe eshte i pari qe sjell lajme a po te rejan qe ndodhin,qe eshte i vetmi qe nuk rren forum aaa?ku eshte roblemi juve
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

Faqja 22 prej 32 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •