Nese do te kishit dhe 1 ore kohe jete cfare donit [ Kishit deshire ] te benit ???
Une edhe ate ore te fundit do doja ta kaloja ne gjirin e familjes sime .
Nese do te kishit dhe 1 ore kohe jete cfare donit [ Kishit deshire ] te benit ???
Une edhe ate ore te fundit do doja ta kaloja ne gjirin e familjes sime .
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Normale ne qofte se do e dija qe do kisha dhe nje ore jete do doja qe kete ore te fundit te isha ne gjirin e familjes sime dhe tu thoja per te fundit here qe i kam dash dhe i dua dhe do ti dua dhe ne boten tjeter me shpirt
ps:aman lal ca teme hap dhe kjo na duhet me mendu per oren e fundit![]()
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Unë nëse do të dija se është ora e fundit e jetës sime, do të ulesha (nëse mund të rrij ulur) të shkruaj epitafin që do të doja të ma skalisnin mbi gurin e varrit tim!!
Dhe patjetër se do të grumbulloja tërë familjen në mënyrë që të iu kërkoja falje nëse ndonjëherë në jetë i kam rënduar me ndonjë fjalë!!! Dhe do të iu thoja se i dua shumë-shumë!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Moment rrenqethes, por megjithate me mire ta dija nje ore me pare se nje muaj
Une do te kisha organizuar nje feste me madhe familjare, me muzike te lehte do te ngreja dolli me nje fjalim falenderimi per te gjithe ata qe ishin pran meje gjithemone kur kam pasur nevoje, do ti perqafoja te gjithe , dhe do tu thoja vazhdoni me muziken, se une po nisem per nje rruge te gjate... mire u pafshim pas 1 ore.... tmerrrrrrrrr![]()
Jam I Mendimit Me Edin Te Njejten Gje Do Beja.Postuar më parë nga EDUARDI
bam bam 2 her ..iku jeta ime bushiiii...
kokashta po t;pakten i jave o burr i dheut se per i ore as ne wc nuk shkon dot.
Une do ti kerkoja falje atyre qe i kam lenduar shpirterisht edhe do tregoja te dashurve te mi qe i dua shume se jam kap hunderre une spara u them qe i duaPor u tregoj me veprimet e mija
![]()
o vajza hiqe pak hunen se do shof raiunon....Postuar më parë nga vajze_mire
e se do jesh e mir ti po ashu thu kot....prsh ElMajico
Postuar më parë nga ElMajico
Pse mer tdhimset jeta eeeeee ...I do dhe 2 jav + ...Per 1 ore permbyset bota dhe s`beke dot gje ti ..
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Teme e bazuar ne pyetje etorike dmth nuk kerkon pergjigje.
Kur te vije ajo kohe e cila nuk percaktohet do mendoj se cfar do bej.
-Alby
KI I VETMI♥ALBY
Krijoni Kontakt