Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 72
    Citim Postuar më parë nga kthetrat Lexo Postimin
    Edhe une jetoje ne usa ,ja ke fut kote ,a e di ti se ate nuk e pret njeri ketu o qyqar,,apo deshe ta beshe si reklam .ramen ne usa e presin vetem shoqatat e ylbereve

A akuzoni Saliun dhe te djathtet per komunista ju fytura kameleoneSH

NUK HA BUKE OJE PROPAGAND NIPRA DHE PINJOLLESH KRIMIELASH

Edhe Skenderbeun e rriti Sulltani por ai eshte heroi yne kombetar ..

ikni fare e poshter se kemi qysh ne vitet 40 dhe po e masakroni ate popull ju katila ju specia me e ndyre e ketij kombi ..mos kujtoni se do te beni 97 se do te digjeni si minjte ne zjarrin qe mendoi te hapni
    Ne nje emision ketu ne tv fax news ,dikush u shpre ndryshim midis te djathteve dhe te majteve eshe edhe ky ,,,,,,,,,

se te majtet jane shum agresor shikoni ne greqi flamurin me draper dhe cekan,dhe flaket qe po marin Athinen ,,ne te djathteve na jane bere edhe me shume padrejtesi ,me shume se sa ju pretendonin ,por asnjeher nuk kemi vene itereset tona para kombit ,,ne ju falem you matherfuckers nuk beme hakmarje se mendum me shum per kommb por ju jeni pjella me e ndyre qe mund te ket ne ate vend
    Ju dhe drejtuesi tuaj jan miljonera vampira fhe ju per te mbuluar akuzoni te tjeret si ajo kurva qe i tha shoqes se vete ma mba kete dobic pak se do ti them asaj kurve ... **** ju jeni kanceri i kombit ne djalle vafshi dhe mos ju undafte mallkimi ,,,
    hajde urrejtje hajde duke share nje komunist e duke mbrojutr tjetrin. Shume dakort me fillimin per ato qe thua per Ramen, se ne SHBA me verte s'ja var njeri, por do i lutesha moderatoreve mos lejojne krahasime qesharake te Skenderbeut me asnje ish-komunist qe eshte ne politike sot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    eh mjere ti per mend e kokes qe ke..kjo propagande qe ben ti eshte pasoje e mendjes apo e kuletes...?????
    sa per te afermin tim, nuk ka as vila ,as makina as parisin se ka pare kurre, as ristorantet luksoze sepse rroga e mesuesit nuk ja lejon...
    dhe para se te ofendosh nje njeri te familjes time mendohu mire o kafshe,maxhyp thirr tet ate apo tet vella...

thirri mendjes o i lujatur dhe meso te debatosh si duhet me njerezit
    pa e ke pyetur sa e kish rrogen ai mesuesi pare se te vinte berisha moj ,,,, po pse edi do tua ngre mesuesve rrogen ai ja ngre gramozit moj ikni shpifanjoz skeni as turp as seder,,,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    KSANTHI TA GARANTOJ QE NUK HANE ASGJE...NJE I AFERM I IMI ESHTE NE GREVE DHE NUK KA NGRENE KA 6 DITE...
    U LEJOHET VETEM UJE DHE DUHAN
    shtoju edhe nanje got farmak kur te bien per te fjet .

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga kthetrat Lexo Postimin
    pa e ke pyetur sa e kish rrogen ai mesuesi pare se te vinte berisha moj ,,,, po pse edi do tua ngre mesuesve rrogen ai ja ngre gramozit moj ikni shpifanjoz skeni as turp as seder,,,
    eh medet per trute qe ke............ nuk ja vlen te debatosh me njerez si puna jote dhe as kam ndermend te zbres ne nivelin e inteligjences tende...
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    loooooooooool .............. si i shfrytezon sala grate ................. nuk shfrytezo as edvini gocat

po them: sala paguan grate ....... ndersa edvini paguan gocat

gjithmone te shfrytezuarat .............. ngelin gjinia femerore ........lol
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    eh medet per trute qe ke............ nuk ja vlen te debatosh me njerez si puna jote dhe as kam ndermend te zbres ne nivelin e inteligjences tende...
    hahahahah edhe emrin e paske si magjype ,,po pa me pyet mua ,,,,,

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    pinke..

pse po genjen..

cila mike te tha ty se po dashkan ta heqin nga puna saliu.. po nuku duall ne miting..

dmth miket e tua punokan ne zyrat e saliut..

bravo ato..

na lajmero se e hoqen apo jo..

mos genjeni veten aman..
    Brar, nuk po genjej. Nga Korca i kishin shkulur. Po nga qytet me afer, imagjino sa shume.
    Ajo vertet nuk beri mire qe i hipi autobuzit, po skishte rruge tjeter. I dhimben femijet. Me ate ha buke ajo. Njerezit nuk duhen te impohohen idete pd-iste. Nese ajo e ndjen veten te tille, do dali, nese nuk do nuk del. Jo dil se fluturoi puna.

Pastaj shqiptaret jane lazy, dembela si popull. Nuk mblidhen kollaj ne turma , unless i fusin me zorr aty. Mendo pak me thelle. Dikush i organizoi. Salaaaaa po te them. E sigurte, manipuluesi i cdo gje ne Shqiperi. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anëtarësuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    mu mthan i kishin mor ene nga jasht shteti ju kishin pre biletat e aroplanit t'dilnin ke sheshi pastaj kto jon me pagesa kurse ato t'vRomes dalin prej qejfi t'protestojn me tmodhe sa zin me i nxjerr. si thot xhaxhi ruci metoda demokratike
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    po pres me padurim replikat e brarit. vetem ai ja vlen te lexohet ne debatet e nxehta politike , se te tjeret tingellojne si ''miremengjes interes , kam babane komunist prandaj'' .

sa per temen.

spara i ndjek me vemendje ngjarjet qe ndodhin ne shqiperi , ama sme besohet se akoma ne ate vend behen greva urie. shqiptarit i mungon aftesia per me qene indiferent .

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •