Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 72
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Megjithate ky miting i grave ne mbrojtje te grave me duket budallallek, pasi nuk e flijon jeten njeri per hir te kryetarit te partise (qofte ky edi rama)
    Personi qe ka zgjedhur greven e urise eshte vete pergjegjes per jeten e vet.
    Njerzit, si te gjitha gjallesat e tjera u duhet te mbijetojne.
    Dhe ato gra e burra aty ne greve per kete pune jane, per nje vend pune
    Askujt nga ata aty brenda ne greven e urise nuk po i <> per kauzen.
    Qe te mos e ve shpirtin ne gjynaf mund te kete edhe ndonje <> qe eshte me bindje partiake aty
    Deputetet kan hyre per nje cop portofol ministror dhe te tjeret per te zene ndonje karrige.

Vec ne qoftese hane fshehurazi.
    Nuk perjashtohet mundesia qe nje pjese e mire e atyre qe jane brenda te hane.
    Pas dites se dyte te greves dritaret e cadrave dhe cdo vrime qe kishte kontakt me jashte u zu.

Mjere popullin e shkrete car e ka zene thuaj....

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Nuk perjashtohet mundesia qe nje pjese e mire e atyre qe jane brenda te hane.
    Pas dites se dyte te greves dritaret e cadrave dhe cdo vrime qe kishte kontakt me jashte u zu.
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Greva e urise ne cdo rast eshte cmenduri, pasi eshte vetevrasje (kolektive ne kete rast). Vec ne qoftese hane fshehurazi.
    po hane ore hane ..... hane qe c'ke te ..... nuk i keni pare se jane qe te gjithe si poca .....?!
    "They will not control us, We will be victorious"

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Hane apo nuk hane ato jan imigji i keq i Shqypenis. Ndergjegja e tyne dhe e cdo komunisti dihet se ne cfare niveli ashete,muned te bejen gjithefar manovrimesh per ta mashetrua masen e popullit , jan si inseketet helmuese keto kuqaloshet, nuk zhduken lehete pa i sperkat mire me naj kunder helem. Ju lumet atyne Nenave dhe moterave qe e shkelmojen te keqen . Populli Shqypetar me shumice duhet tua bej me dije mbeturinave ruso-enveriste, se tashe me sjau ka friken , mashetrueseve, kriminelave, kalbesines envero ruse i ka aredhe koha te shporret,pastrohet nga toka Arbenore. Kjo mbetet ne vigjilenecen e cdo shqypetari qe e ndjen veten vetem shqypetar.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Hane apo nuk hane ato jan imigji i keq i Shqypenis. Ndergjegja e tyne dhe e cdo komunisti dihet se ne cfare niveli ashete,muned te bejen gjithefar manovrimesh per ta mashetrua masen e popullit , jan si inseketet helmuese keto kuqaloshet, nuk zhduken lehete pa i sperkat mire me naj kunder helem. Ju lumet atyne Nenave dhe moterave qe e shkelmojen te keqen . Populli Shqypetar me shumice duhet tua bej me dije mbeturinave ruso-enveriste, se tashe me sjau ka friken , mashetrueseve, kriminelave, kalbesines envero ruse i ka aredhe koha te shporret,pastrohet nga toka Arbenore. Kjo mbetet ne vigjilenecen e cdo shqypetari qe e ndjen veten vetem shqypetar.
    Qeke dhe ne USA zotnija jote
    Po se di qe prapa Rames eshte Amerika vete?
    Se di qe mberturinat e komunizmit jane bere bashke ne krahun tjeter. Nano, Meta, Salia me gjithe shpurat e tyre.
    Hapi syte o njeri se vertet ka ardhe koha me shporr gjith plehrat e komunizmit po dendesia me e madhe e tyre eshte realisht ne pd. Aty duhet nje grusht i forte spastrimi komunistesh. Kurse ne ps asgjesimi komunisteve po behet pjese pjese dhe ka mare detyre Rama ta beje.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Grat shqiptare duhet te kene kujdes nga Edi Rama.
    Aj mund te ju beje gjitheqka. Nje pyetje kam:
    ATO GRA A KAN BURRA ?
    Per ndryeshe si mund te mendohet se u bene pre e Rames.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Qeke dhe ne USA zotnija jote
    Po se di qe prapa Rames eshte Amerika vete?
    po nje aresye ka qene qe diktatura komuniste ne vendin tone shtyu per 47 vjet.

Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    ----------------------------
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402
    Po pres te dali pak emisioni i 05/05/2010 i fiksit ke TopChannel.tv qe te ndaj me ju pamjet e grave qe zbrisnin nga autobuzat me targa nga gjithe shqiperia dhe perpara xhamit te autobusit te shkruar shkolla x, arsimoret y, si dhe banderolat qe i prisnin sapo zbrisnin nga autobusi i nisur nga qeveria e prasit

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Po pres te dali pak emisioni i 05/05/2010 i fiksit ke TopChannel.tv qe te ndaj me ju pamjet e grave qe zbrisnin nga autobuzat me targa nga gjithe shqiperia dhe perpara xhamit te autobusit te shkruar shkolla x, arsimoret y, si dhe banderolat qe i prisnin sapo zbrisnin nga autobusi i nisur nga qeveria e prasit
    a ka nai tirons aty ke çadrat??

Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    ----------------------------
    sa pamje mjerane më duke kjo!!

http://www.forumishqiptar.com/showpo...8&postcount=30
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •