Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Në Gjilan, Partia e Drejtësisë mbetet jashtë qeverisë komunale

Në Gjilan, Partia e Drejtësisë mbetet jashtë qeverisë komunale

Gjilan, 5 maj – Arianit Sllamniku, kryetar i Degës së Partisë së Drejtësisë (PD) në Gjilan, partner i koalicionit të PDK-së, ka thënë të mërkurën, se kanë hequr dorë nga të qenit pjesë e qeverisë së re komunale, duke mos marr udhëheqjen e asnjë drejtorie komunale. Sllamniku ka nënvizuar se duke pasur parasyshë fuqinë politike brenda koalicionit qeverisës, premtim i vetëm për të menaxhuar me një drejtori brenda qeverisjes komunale, përfundimisht me zhvillimet e fundit, me tensione dhe presione të larta brendapartiake në partinë në pushtet (PDK), parti e mbështetur edhe nga ne, (PD-ja), prej nivelit qendror (kryetarit Ferid Agani), e deri tek ai lokal, kemi hequr dorë, duke e parë që në rrethanat të cekura më lart është më mirë që të jemi më të dobishëm në forma tjera të qeverisjes, ka thënë Sllamniku.
    Ai ka shtuar se përshëndesin përfundimin e maratonës së konsolidimit të qeverisë komunale, dhe urojnë që në ditët në vijim t´i prekin rezultatet e premtuara. Ndërsa ka shtuar se nuk do të jenë mekanizëm për plotësimin e interesave individuale të askujt, përveç interesave të qyetarëve të komunës së Gjilanit.
    Ai ka thënë se Dega e PD-së në Gjilan do të jetë kontstruktive në relacion me pushtetin aktual, ndërsa lojalitetin e saj do ta ketë vetëm ndaj qytetarit të komunës së Gjilanit dhe programit partiak, program i cili është përkrahur dhe do të perkrahet edhe në të ardhmen nga qytetari i Gjilanit. /koha/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    i hupt fara

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o zot sa keq..

o zot sa keq po me vjen..nuk me hahet me buka...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    o zot sa keq po me vjen..nuk me hahet me buka...
    E ma aq fort jam merzit qe as buka nuk eshte kah um hahet,po ku me marr ate fat e me hjek prej kosove krejt se krejt taliban jan,dasht zoti e shtjellohet se aq fort u pshtjell lemshi qe veshtir eshte me ja gjet fillin.Perpara e kemi pas vetem nje front edhe ate kunder serbis,tash burr nau kan hap frontet apo don taliban apo don hajna apo don kriminela mos vet kurr ma keq nuk i kemi pas punet.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Paj e kuptojmë minoritetin serb, i cili asnjëherë në të kaluaren dhe as sot nuk pajtohet me idenë e bashkimit kombëtar dhe me ideale tjera kombëtare, ashtu siç e quani rrugën e kombit, si rrugë anti-kombëtare me plot të drejtë, ngase kombi i juaj është Serbia dhe kjo rrugë e lidh Kosovën me Shqipërinë, ashtu edhe i gëzoheni kur ndonjërës nga partitë më të deshmuara i deshton ndonjë drejtori apo diç tjetër.
    Sa për informim PD-së i është dhuruar dy drejtori në Prizren, dy në Rahovec, një në Mitrovicë, një në Vushtrri, e poashtu edhe disa poste të mira në MTPT kështu që edhe reagimi i PD-së ishte i drejtë ngase drejtoritë e Gjilanit nuk munden të ndahen ndryshe shkaku i G-3 (PD, PSD dhe ORA) kjo e fundit meqenëse ishte shpërfill domosdoshmërisht u desht t'i ipet një drejtori për të mos ju bërë e padrejtë.
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

ups

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Paj e kuptojmë minoritetin serb, i cili asnjëherë në të kaluaren dhe as sot nuk pajtohet me idenë e bashkimit kombëtar dhe me ideale tjera kombëtare, ashtu siç e quani rrugën e kombit, si rrugë anti-kombëtare me plot të drejtë, ngase kombi i juaj është Serbia dhe kjo rrugë e lidh Kosovën me Shqipërinë, ashtu edhe i gëzoheni kur ndonjërës nga partitë më të deshmuara i deshton ndonjë drejtori apo diç tjetër.
    Sa për informim PD-së i është dhuruar dy drejtori në Prizren, dy në Rahovec, një në Mitrovicë, një në Vushtrri, e poashtu edhe disa poste të mira në MTPT kështu që edhe reagimi i PD-së ishte i drejtë ngase drejtoritë e Gjilanit nuk munden të ndahen ndryshe shkaku i G-3 (PD, PSD dhe ORA) kjo e fundit meqenëse ishte shpërfill domosdoshmërisht u desht t'i ipet një drejtori për të mos ju bërë e padrejtë.
    a paska minoritare serbe ketu o gimce a..e cfare te mire do presesh nga minoriteti serb...sigurisht qe nuk do i pelqente bashkimi kombetar e as rruga e kombit...nuk e di ku i pe ti ne kete teme keto minoritaret serbe te cilet nuk na e dashkan rrugen e kombit...a mos ishe ne enderr....
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    a paska minoritare serbe ketu o gimce a..e cfare te mire do presesh nga minoriteti serb...sigurisht qe nuk do i pelqente bashkimi kombetar e as rruga e kombit...nuk e di ku i pe ti ne kete teme keto minoritaret serbe te cilet nuk na e dashkan rrugen e kombit...a mos ishe ne enderr....
    këtej pari i ke shiko kush postoj tjetër përveç meje e teje
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

aiiiiii

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    këtej pari i ke shiko kush postoj tjetër përveç meje e teje
    qetu ja fute kot bre..po edhe drenica me minoritare serbe a...qe besa nuk besoj...ne kena rrah gjoksin per drenicen tone heroike e tash na doli minoritare..valla pak kush e beson...po te ishte gjalle baca adem shuplake ta kishte hi kur ti thoje se drenica eshte minoritare serbe...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ....looooool....pasni dal prej temes bre burra....

Malisht, pse e ka naj kush emrin drenic sdo me than qe osht drenic po aq me pak sdo me than qe osht burr i mir....sot per sot lloj lloj laperi e bart emrin drenic.

gimche ....partia paska vepru taman ashtu si e ka vet emrin Partia ....

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    qetu ja fute kot bre..po edhe drenica me minoritare serbe a...qe besa nuk besoj...ne kena rrah gjoksin per drenicen tone heroike e tash na doli minoritare..valla pak kush e beson...po te ishte gjalle baca adem shuplake ta kishte hi kur ti thoje se drenica eshte minoritare serbe...
    hhahahaha jo Drenica, po X personi, mos harro ketu te na osht ni fjal secili katun e ka nga ni budallë, e mos kujto se edhe në Drenicë prej Skenderi del beteri, sikur rasti në fjalë, por unë në forum kom plot njerëz që i preferoj qe jan nga Drenica por edhe ne jeten e perditshme, sdi ky nofken e ka marr a une per veti perjetë nuk besoj qe osht i Drenices se gjakun e ka sikur mos me kanë
    Ti je hija e Kastriotit

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •