I pershendes gjithe gocat e forumit ....mos na laft zoti pa to
nga e ke gjet kte nick mer
Ju pershendes te gjitheve
Postuar më parë nga cribocop nga e ke gjet kte nick mer Tu shku nshpi , kish mbet tu prit autobusin edhe e mora me veti edhe me mbet Zane pershendetje edhe per tyy
Postuar më parë nga xhamia I pershendes gjithe gocat e forumit ....mos na laft zoti pa to Mos na lente zoti pa katunar e taleban
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga Linda5 Mos na lente zoti pa katunar e taleban Pa qata tpart ishalla sna len se skem tana me hanger patate domate , kastraveca lool ,e per kta tdyt ishalla sna len as ni minut
Postuar më parë nga xhamia Pa qata tpart ishalla sna len se skem tana me hanger patate domate , kastraveca lool ,e per kta tdyt ishalla sna len as ni minut Me qafsh po çte duhen kastravecat ty te thuje per pjeshka do ishim ne rregull
Postuar më parë nga Linda5 Me qafsh po çte duhen kastravecat ty te thuje per pjeshka do ishim ne rregull Po une kam konsiderat edhe per gjinin e bukur
Postuar më parë nga xhamia Po une kam konsiderat edhe per gjinin e bukur Po normal ,se pa gjinin e bukur ku do mbyteni,apo do na beheni si Klodjana ........LOOOOOOOOOOOL
Postuar më parë nga Linda5 Po normal ,se pa gjinin e bukur ku do mbyteni,apo do na beheni si Klodjana ........LOOOOOOOOOOOL Si nuk me pershendet njeri mua ahahah Rrusho ate porosin tate do ta çoj me mesazh ...ika naten se lash nam...neser duhet me u zgju ne O6...puç
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt