Close
Faqja 47 prej 88 FillimFillim ... 37454647484957 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 880
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

Mirmengjesi dhe kalofshi mire

e panjohra alem de,arjan03,aMLe,Apollyon,Agim Metbala,Altin1,Albela,ardiana luzha,APACER,abdulazizi,alDi,Adna,Arb,ANTONIO1,ald a09,busavata,Bardhi,BaNeSaXhie,Boy,BATO,Burim20,br oken smille,Black Mamba,Birva,Bije,bandini,bindi,BIM BUM BAM,BlooD VenoM,Baptist,bayern,bindi,BOKE,BlerinaL,Colomba,C huCho,chino,Canc3l,drague,Drite,drenicaku,daniel00 ,Dorontina,Darius,Disa,Diman,drifilon,Destroyer-2010,elonesa,erla07,elsaa,Enii,EkoNomisti,eldushka ,Erlebnisse,engjull me brir,HELEN OF TROY,Fishtani1,PeterPan,RockStar,Renea,RUDIGER,ric co,Rexhina,musliman72,Mr-Bledi,meli-pr,Mr Zeid,Mobil-world,Marya,maryp,Mau_kiko,MALSORI,Mexhi,mia@,Nete ,niku-nick,Njoni-ch,Nice Boy,nue,Rina87,Rexhina,Hillirian-zo,Stern,Sueda,Strange,Skender 76,SinFoni@,SERAFIM DILO,Shkup-janja,s0ni,SONNE,Suhejbi,Smth Poetic,Station,System-32,SystemA,Safka,SaS,smokkie,stiljano,sdi-gja,Seneka,shoku tanku,the admiral,Tetovaren,IL SANTO,Izadora,IL SANTO,illyrian rex,izabella,I-island,i pakapshem,ismani,INDRITI,Jehona Kryeziu,jessi89,Pa doreza2,Peac,prishtinase,Linda5,lisa 12,Lindila,Linesa,Leonso,laura,Llapi,llapmuhaxheri ,PINK,pranvera bica,PLAKU,Pogradecaeri,toni77 toni,toni007,The Clown,Tiara,_TR,Tetovare,TetovaMas,Tironcja BLN,thekthi,tutankamon,FK-Partizoni,goldian,gimche,gloreta,ganimet,oooo,Ksan thi,Kosovar2006,Kronike,Kosovelli,Kenga,KLEAA,Kinn ey,ketty f,kumbulla,KAT,Kaligula,jesy,Jack Watson,juanito02,fisniku-student,Force-Intruder,fattlumi,valdetshala,VOLSIV,vasilika,Gj.F ishta,ximi abedini,xennie boy,xnjeri,xhamia,XH.GASHI,xennie boy,Zoti Basha,ZbatoRregullat,unejsa,uvejsa,WALCHIRIA,white-rider,woodstock
    ,EuroStar1(e perjashtuar)

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin

e panjohra alem de,arjan03,aMLe,Apollyon,Agim Metbala,Altin1,Albela,ardiana luzha,APACER,abdulazizi,alDi,Adna,Arb,ANTONIO1,ald a09,busavata,Bardhi,BaNeSaXhie,Boy,BATO,Burim20,br oken smille,Black Mamba,Birva,Bije,bandini,bindi,BIM BUM BAM,BlooD VenoM,Baptist,bayern,bindi,BOKE,BlerinaL,Colomba,C huCho,chino,Canc3l,drague,Drite,drenicaku,daniel00 ,Dorontina,Darius,Disa,Diman,drifilon,Destroyer-2010,elonesa,erla07,elsaa,Enii,EkoNomisti,eldushka ,Erlebnisse,engjull me brir,HELEN OF TROY,Fishtani1,PeterPan,RockStar,Renea,RUDIGER,ricco,Rexhina,musliman72,Mr-Bledi,meli-pr,Mr Zeid,Mobil-world,Marya,maryp,Mau_kiko,MALSORI,Mexhi,mia@,Nete ,niku-nick,Njoni-ch,Nice Boy,nue,Rina87,Rexhina,Hillirian-zo,Stern,Sueda,Strange,Skender 76,SinFoni@,SERAFIM DILO,Shkup-janja,s0ni,SONNE,Suhejbi,Smth Poetic,Station,System-32,SystemA,Safka,SaS,smokkie,stiljano,sdi-gja,Seneka,shoku tanku,the admiral,Tetovaren,IL SANTO,Izadora,IL SANTO,illyrian rex,izabella,I-island,i pakapshem,ismani,INDRITI,Jehona Kryeziu,jessi89,Pa doreza2,Peac,prishtinase,Linda5,lisa 12,Lindila,Linesa,Leonso,laura,Llapi,llapmuhaxheri ,PINK,pranvera bica,PLAKU,Pogradecaeri,toni77 toni,toni007,The Clown,Tiara,_TR,Tetovare,TetovaMas,Tironcja BLN,thekthi,tutankamon,FK-Partizoni,goldian,gimche,gloreta,ganimet,oooo,Ksan thi,Kosovar2006,Kronike,Kosovelli,Kenga,KLEAA,Kinn ey,ketty f,kumbulla,KAT,Kaligula,jesy,Jack Watson,juanito02,fisniku-student,Force-Intruder,fattlumi,valdetshala,VOLSIV,vasilika,Gj.F ishta,ximi abedini,xennie boy,xnjeri,xhamia,XH.GASHI,xennie boy,Zoti Basha,ZbatoRregullat,unejsa,uvejsa,WALCHIRIA,white-rider,woodstock
    USA mirmengjes edhe per ty dhe gjithe listen . Ju uroj dite te mbare.
    Mendo dhe Pasurohu

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga RockStar Lexo Postimin
    USA mirmengjes edhe per ty dhe gjithe listen . Ju uroj dite te mbare.
    Pershendetje

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Pershendetje te githe shqiptareve kudo qe jan...
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Mirmengjesi e panjohura Roi Rocki USA si dhe ju tjeret qe jeni akoma ne gjume
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin

e panjohra alem de,arjan03,aMLe,Apollyon,Agim Metbala,Altin1,Albela,ardiana luzha,APACER,abdulazizi,alDi,Adna,Arb,ANTONIO1,ald a09,busavata,Bardhi,BaNeSaXhie,Boy,BATO,Burim20,br oken smille,Black Mamba,Birva,Bije,bandini,bindi,BIM BUM BAM,BlooD VenoM,Baptist,bayern,bindi,BOKE,BlerinaL,Colomba,C huCho,chino,Canc3l,drague,Drite,drenicaku,daniel00 ,Dorontina,Darius,Disa,Diman,drifilon,Destroyer-2010,elonesa,erla07,elsaa,Enii,EkoNomisti,eldushka ,Erlebnisse,engjull me brir,HELEN OF TROY,Fishtani1,PeterPan,RockStar,Renea,RUDIGER,ric co,Rexhina,musliman72,Mr-Bledi,meli-pr,Mr Zeid,Mobil-world,Marya,maryp,Mau_kiko,MALSORI,Mexhi,mia@,Nete ,niku-nick,Njoni-ch,Nice Boy,nue,Rina87,Rexhina,Hillirian-zo,Stern,Sueda,Strange,Skender 76,SinFoni@,SERAFIM DILO,Shkup-janja,s0ni,SONNE,Suhejbi,Smth Poetic,Station,System-32,SystemA,Safka,SaS,smokkie,stiljano,sdi-gja,Seneka,shoku tanku,the admiral,Tetovaren,IL SANTO,Izadora,IL SANTO,illyrian rex,izabella,I-island,i pakapshem,ismani,INDRITI,Jehona Kryeziu,jessi89,Pa doreza2,Peac,prishtinase,Linda5,lisa 12,Lindila,Linesa,Leonso,laura,Llapi,llapmuhaxheri ,PINK,pranvera bica,PLAKU,Pogradecaeri,toni77 toni,toni007,The Clown,Tiara,_TR,Tetovare,TetovaMas,Tironcja BLN,thekthi,tutankamon,FK-Partizoni,goldian,gimche,gloreta,ganimet,oooo,Ksan thi,Kosovar2006,Kronike,Kosovelli,Kenga,KLEAA,Kinn ey,ketty f,kumbulla,KAT,Kaligula,jesy,Jack Watson,juanito02,fisniku-student,Force-Intruder,fattlumi,valdetshala,VOLSIV,vasilika,Gj.F ishta,ximi abedini,xennie boy,xnjeri,xhamia,XH.GASHI,xennie boy,Zoti Basha,ZbatoRregullat,unejsa,uvejsa,WALCHIRIA,white-rider,woodstock
    USA NR1!Te pershendes ne kete mengjez qershori paksa te ftohte per stinen dhe gjithe listen tuaj simpatike!Vertet jeni fenomen!

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Sueda!Po Teta qe zgjohet e para nuk e mori mirmengjesin tend!Atehere te pershendes une dhe kalofsh bukur sot se une kam nje goxha aktivitet sot!

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Sueda pershendetje edhe per ty , po ashtu edhe per Teten tone. Kaloni nje dite te bukur sot.
    Mendo dhe Pasurohu

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Sueda!Po Teta qe zgjohet e para nuk e mori mirmengjesin tend!Atehere te pershendes une dhe kalofsh bukur sot se une kam nje goxha aktivitet sot!
    Teta te puthe dhe te deshiroj nje dite te mbare.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Tungjatjeta ! "JO" lamtumire !

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Nje pershendetje lamtumirese per te gjithe antaret qe me respektuan dhe i respektova!I,,pershendes''edhe ata qe me propozuan,,psikiater''!Mire mbetshi!
    Per e panjohura -Zanen e panjohur !
    Kete vit une hyj me pak ne forum,por vizitoj gjithesesi.
    Me vjen keq qe mendoni ashtu, dhe mos e merrni shume serioze dhe personale asgje qe shkon ne drejtim tuajin si ofendim dhe si nencmim.Eshte turpi per ata qe e bejne nje gje te tille, une nuk e di cka ka ndodhur dhe kush te ka ofenduar por i thone le ta baj era dhe ju vazhdoni jeten tuaj prej sot e tutje pa shqetsime.
    Ketu dhe ne jete cka s'ka, njerez qe nuk e dijne peshen e fjales, njerez qe nuk e dijne se c'eshte respekti, lendimi ,nencmimi,mohimi dhe te gjitha pasojat mepastaj.Te gjithe ata qe i bejne fyerjet, kerrcnimet,sharjet ne nje kuvend qe ne fakt duhet te jete nje oaze pushimi ,kuvendimi,bashkimi ,vend gjetje miqesie te re dhe bashkepunimi pra te gjithe ata qe e shfrytzojne per urrejtje dhe percarje dhe madje referojne per neuropsikiater anetar qe mendojne ndryshe nga ata, me kompetence e them se duhet te nisin me terapi vetjake dhe ju sugjeroj te vizitojne mjekun e vet se pari dhe mandej edhe neuropsikiaterin, e them me kompetence si mjek qe jam!
    Personalitete te cfrenuara qe fyejn dhe disa edhe vringelline hanxharet e ofendimit dhe kerrcnimit nuk e kane vendin ketu,ata jane helmi ne tryezen e nje bashkimi njerezor!
    Andaj moter e nderuar Zana mos u shqetso, hyj dhe dil ne forum ku gjen miqesi, clirim dhe clodhje sa te duash, dhe as mos hy dhe as mos dil me buje, bene kure te duash dhe si te duash , dhe kure te keshe mundesine.
    Mos merr shqetsime aq serioze, njerez qe nuk ofendojne e di qe merziten shume nga nje ofendim por, cte besh qe edhe ne kete kohe ka njerez qe e kane per lavdate sharlatanizmin dhe kapadaizmin primitiv ballkanik.
    Mos u shqetso as ketu dhe as ne jete, as jeten mos e merr aq serioze se eshte nje tradhtare qe i leshon rrugen te keqes-vdekjes!

Ne fund te te rikujtoj , mos e harro moton tende:" Askush nuk mund te te demtoje sa vetvetja"...te tjeret harroi !!!

"Vertete c'kuptim ka jeta?
    nese n'jete nuk sjelle gezim.
    si parim kur s'eshte e verteta,
    te jetosh pse ka kuptim!?"

pershendetje miqesore per ty Zana, dhe per te gjithe ne forumin shqiptar !

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 05-06-2010 më 10:12
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Faqja 47 prej 88 FillimFillim ... 37454647484957 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •