Te pershendes dhe un ty.nje pershendetje per apollonin qe eshte me nerva sot
Un me nerva? ahaha, sme ke pare te nevrikosur ti mua. Sjam me nerva jo, as qe kam ndermend te behem![]()
Te pershendes dhe un ty.nje pershendetje per apollonin qe eshte me nerva sot
Un me nerva? ahaha, sme ke pare te nevrikosur ti mua. Sjam me nerva jo, as qe kam ndermend te behem![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Nje pershendetje lamtumirese per te gjithe antaret qe me respektuan dhe i respektova!I,,pershendes''edhe ata qe me propozuan,,psikiater''!Mire mbetshi!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Pershendetje Elonesa,RockStar,erla 07(James Bondi 07)e panjohura,Apollyon,Sueda,Stern e te tjeret qe vijne pas pershendetje
Pershendetje te gjith antaret e F/SH..
Miremengjesi.
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Mirmengjesi juve te tjerve.......
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Pershendetje e pa njohura,mendohu edhe nje here per kete vendim qe paske marre,ketu ti ke kaq shume miq e mikesha sa nuk duhet te largohesh,edhe ne se mund te te kete lenduar dikush mundet edhe te te kerkoje falje.Njetez jemi edhe gabojme here me dashje e here pa dashje.Mos u merzit e te lutem mos na u largo.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
nuk e kisha ndermend te shkruaj,por e pa njohura me detyron
edhe une jam me sueden,po ike ti ikem edhe ne...
a keshru na tradhetone a?!
ku po na lene neve "te rejave" ne forum....
ani,ani....
s'ka me shkku....do te vime deri ne mitrovic per te te mare mi...
une se di ceshte shkaku...por per hater te "miqeve" tuaj....mos shko![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Krijoni Kontakt