pershendes te gjithe ata qe sot do te kishin deshire te ishin ne ndonje plazh, por nuk munden...........
pershendes te gjithe ata qe sot do te kishin deshire te ishin ne ndonje plazh, por nuk munden...........
Vasudhaiva Kutumbakam
Pershendetje admiral meqe vetem ty po te shof on,pershendetje te gjitheve kush vjen pas![]()
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
mirembrema te gjithve,
ju pershendes perzemersisht se u be kohe qe nuk po dukesha ketej nga forumi..
kam nje problem: kush munde te me ndihmoj me gjet temen ku tregon si me be telefonata gratis me numra shqiprie ndermjet internetit
flm
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Pershendes te gjith katundaret e forumit, jeni zemra e keti forumi . Pershendes edhe administratoret si kirurge qe jan dhe qe bejn transplant zemrash.......!
Revolution 1848
Pershendetje juve siper,si dhu ju qe do te vini mbase.![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Pershendetje Sueda. Pershendetje edhe ju tjereve.
Mendo dhe Pasurohu
Ju pershendes ju dy bukurosheve ketu mbi mua.Kalofshi bukur.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Një përshëndetje të veçant për Suedën...
Sigurisht, edhe pë të gjithë anëtarët e kësaj "sofre" të këndshme...
pershendetje per: sueda,e pa njohura,lisa12sinfoni,stern,ksanth,2043 (dok.),amle,unejsa,midja,gloreta,jehona,izadora,iz abella,arjan03,black mamba,thekthin,helena,rockstar,fk partizonin,don't,zogun dukagjinas,goldian,roy,xhamia,skender76,eurostar,z .metbala,z.usa nr.1,z.ademgashi,z.behari,z.cuashi,z.valdetshala,t eta veren,daja gonin......
kalofshi bukur...
me respekt
Ndryshuar për herë të fundit nga tetovarja87 : 18-05-2010 më 10:17
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt