Close
Faqja 55 prej 88 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 880
    E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Pershendetje izabella!

Çka bre nuk po dukesh hiq qetash?

respekte
    Pershendetje toni77_toni

Ja ashtu me pune dhe humba pak por u ktheva perseri se nuk me rrihej pa forumin...
    Non mollare mai !!!!

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    pershendetje per ju lart...

linda ke fol me elseen??.. e kemi lene takimin
    ehe e kemi fol dhe e kemi lene takimin, qe te katerta jemi ne dijeni mezi po presim (: . Te puccccccccccc ty, Linda5, elsaa, Perla, [era] (peltoj ta shkruj emrin gjate)

Pershendes dhe une tifozet gjerman me strange ne krye... mos i degjo keto se kane inat qe jemi me te miret .

Gjume te embel te gjitheve te gjitheve.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    e panjohra alem de,arjan03,aMLe,Apollyon,Agim Metbala,Altin1,Albela,ardiana luzha,APACER,abdulazizi,alDi,Adna,Arb,ANTONIO1,ald a09,busavata,Bardhi,BaNeSaXhie,Boy,BATO,Burim20,br oken smille,Black Mamba,Birva,Bije,bandini,bindi,BIM BUM BAM,BlooD VenoM,Baptist,bayern,bindi,BOKE,BlerinaL,Colomba,C huCho,chino,Canc3l,drague,Drite,drenicaku,daniel00 ,Dorontina,Darius,Disa,Diman,drifilon,Destroyer-2010,elonesa,erla07,elsaa,Enii,EkoNomisti,eldushka ,Erlebnisse,engjull me brir,HELEN OF TROY,Fishtani1,PeterPan,RockStar,Renea,RUDIGER,ric co,Rexhina,musliman72,Mr-Bledi,meli-pr,Mr Zeid,Mobil-world,Marya,maryp,Mau_kiko,MALSORI,Mexhi,mia@,Nete ,niku-nick,Njoni-ch,Nice Boy,nue,Rina87,Rexhina,Hillirian-zo,Stern,Sueda,Strange,Skender 76,SinFoni@,SERAFIM DILO,Shkup-janja,s0ni,SONNE,Suhejbi,Smth Poetic,Station,System-32,SystemA,Safka,SaS,smokkie,stiljano,sdi-gja,Seneka,shoku tanku,the admiral,Tetovaren,IL SANTO,Izadora,IL SANTO,illyrian rex,izabella,I-island,i pakapshem,ismani,INDRITI,Jehona Kryeziu,jessi89,Pa doreza2,Peac,prishtinase,Linda5,lisa 12,Lindila,Linesa,Leonso,laura,Llapi,llapmuhaxheri ,PINK,pranvera bica,PLAKU,Pogradecaeri,toni77 toni,toni007,The Clown,Tiara,_TR,Tetovare,TetovaMas,Tironcja BLN,thekthi,tutankamon,FK-Partizoni,goldian,gimche,gloreta,ganimet,oooo,Ksan thi,Kosovar2006,Kronike,Kosovelli,Kenga,KLEAA,Kinn ey,ketty f,kumbulla,KAT,Kaligula,jesy,Jack Watson,juanito02,fisniku-student,Force-Intruder,fattlumi,valdetshala,VOLSIV,vasilika,Gj.F ishta,ximi abedini,xennie boy,xnjeri,xhamia,XH.GASHI,xennie boy,Zoti Basha,ZbatoRregullat,unejsa,uvejsa,WALCHIRIA,white-rider,woodstock
    ,EuroStar1(e perjashtuar)

Pershendetje per "te trashet", per "te hollet", s'ka pershendetje sonte

Pershendetje illyrian rex,pershendes edhe listen tende me keta antar te mrekullueshem.puc
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Pershendetje,ju deshiroj nje mbremje relaksuese.: )
    EpanjohuraZ.Besoja,Z.Agim,Z.Adem,Roi,tetovarja,Tet aVera,Rocki ,Star,Alem,Valdetshala,Disa,Arijani,Stern,
    Nete,Kasumi,Linda5,Tironcja BLN,Saura,angelina02,2043(doktor),busavata,Elsaa,s Oni,BaNeSaXhIe,SinFoni@,
    HELEN OF TROY,Apoliony,Black Swan,fattlumi,Ryma,Suhejbi,,Peter Pan,xhamia,toni007,izabela,Albala,ketty,
    thekthi,WALCHIRIA,Ksanthi,SistemA,ximi abedini,usa nr1,Toni77toni,si dhe kerkoj falje nese dikend kam haruar.: )
    Pershendetje dhe per ty Sueda,kalofsh bukur sot
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    e panjohra alem de,arjan03,aMLe,Apollyon,Agim Metbala,Altin1,Albela,ardiana luzha,APACER,abdulazizi,alDi,Adna,Arb,ANTONIO1,ald a09,busavata,Bardhi,BaNeSaXhie,Boy,BATO,Burim20,br oken smille,Black Mamba,Birva,Bije,bandini,bindi,BIM BUM BAM,BlooD VenoM,Baptist,bayern,bindi,BOKE,BlerinaL,Colomba,C huCho,chino,Canc3l,drague,Drite,drenicaku,daniel00 ,Dorontina,Darius,Disa,Diman,drifilon,Destroyer-2010,elonesa,erla07,elsaa,Enii,EkoNomisti,eldushka ,Erlebnisse,engjull me brir,HELEN OF TROY,Fishtani1,PeterPan,RockStar,Renea,RUDIGER,ric co,Rexhina,musliman72,Mr-Bledi,meli-pr,Mr Zeid,Mobil-world,Marya,maryp,Mau_kiko,MALSORI,Mexhi,mia@,Nete ,niku-nick,Njoni-ch,Nice Boy,nue,Rina87,Rexhina,Hillirian-zo,Stern,Sueda,Strange,Skender 76,SinFoni@,SERAFIM DILO,Shkup-janja,s0ni,SONNE,Suhejbi,Smth Poetic,Station,System-32,SystemA,Safka,SaS,smokkie,stiljano,sdi-gja,Seneka,shoku tanku,the admiral,Tetovaren,IL SANTO,Izadora,IL SANTO,illyrian rex,izabella,I-island,i pakapshem,ismani,INDRITI,Jehona Kryeziu,jessi89,Pa doreza2,Peac,prishtinase,Linda5,lisa 12,Lindila,Linesa,Leonso,laura,Llapi,llapmuhaxheri ,PINK,pranvera bica,PLAKU,Pogradecaeri,toni77 toni,toni007,The Clown,Tiara,_TR,Tetovare,TetovaMas,Tironcja BLN,thekthi,tutankamon,FK-Partizoni,goldian,gimche,gloreta,ganimet,oooo,Ksan thi,Kosovar2006,Kronike,Kosovelli,Kenga,KLEAA,Kinn ey,ketty f,kumbulla,KAT,Kaligula,jesy,Jack Watson,juanito02,fisniku-student,Force-Intruder,fattlumi,valdetshala,VOLSIV,vasilika,Gj.F ishta,ximi abedini,xennie boy,xnjeri,xhamia,XH.GASHI,xennie boy,Zoti Basha,ZbatoRregullat,unejsa,uvejsa,WALCHIRIA,white-rider,woodstock
    ,EuroStar1(e perjashtuar)

Pershendetje per "te trashet", per "te hollet", s'ka pershendetje sonte : rolleyes:
    hahahahahahahah po vetem 1 i holle qeka(katunari)

Faleminderit per pershendetjen

Pershendetje dhe per kto 2 listat: )
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Mirmengjesi

Ju pershendes te gjitheve dhe ju uroj nje dite sa me te bukur

[IMG][/IMG]
    Non mollare mai !!!!

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Pershndetje izabella ,
    pershendetje te gjithe anetareve te forumit.
    Mendo dhe Pasurohu

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    pershendetje forumi.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Përshëndetje për këta...

Këta te "trashit" lol i pershendes pak me tepër.
    Une i pershendes keta te hollet me shum,se pijn kafe me pak

Pershendetje e sinqert per te gjith prej A/deriZH

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2009
    Postime
    30
    Pershendetje te perzemerta per te gjithe anetaret e Forumit tone Shqiptare,U uroj nje dite te kendeshme me plote hare. Ne te ardhmen dote doja qe sa me teper te jemi prane njeri tjetrit.

Lulezoj fusha, lulezoj mali,
    Per ju miq m'ka mar malli,
    Sot me mall ju perkujtoj,
    Kurre per jete s'ju harroj.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    illyrian rex

Flm

Kalofshi nje mbasdite te mbrekullueshme

Pershndes yllin e Forumit

LINDA5
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Faqja 55 prej 88 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •