mashtrimi i rradhes apo viktima rradhes?
"Shoku Mjekesise"
une sa here qe kam udhetuar me valixhe te madhe neper metrote e europes as edhe nje here nuk me kane kontrolluar. kurre. jo vetem mua, por nuk kam pare asnjehere ndokend te cilit i kane kontrolluar çanten. asnjehere.
po sikur une te mbaja ndonje bombe ne çante? nga e dinte ky kontrolli yt qe une jam "i paster"???
ky eshte kontrolli yt i padukshem????
e po ke te drejte. eshte vertete i padukshem sepse eshte inekzistent.
ne europe neper metro dhe stacione treni nuk ka kontroll.
nese dikush ka ndermend te hidhet ne ere, nuk e ndalon askush.
p.s. prandaj kane ndodhur incidente plot????!!????? ku i ke keto incidente te shumta ore zoteri???
Vasudhaiva Kutumbakam
"Ruhen" jane nen mbikqyrje ato qe jane neper listat e CIA-s. Edhe ty skane nerva me te rujt e kontrollu. LoL
Ne cdo komunitet, e sidomos keto arabet ka nga 1 spiun ne rradhet e tyre. Biles ne do ta dish dhe ne komunitetin shqiptar ketu ku jam une ka spiune shqiptare qe japin info diku tjeter me lart. Trust me. Cdo gje kontrollohet, pa qene nevoja te te kontrollojne ashiqare fare.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
qenka lajm i mire. te pakten e mesova qe nuk qenkan ndonje fytyre e dyshimte. LOL
besoj se e di se çfare eshte kjo ne foto. eshte nje lime per thonj. prej çeliku. e sheh sa me maje eshte???
kur hyhet ne kishene e shen pjetrit ne vatikan ka kontrolla te njejta si ne aeroporte. metal detector dhe ato paisjet qe kontrollojne se çfare mbajne njerezit neper çanta.
une e kisha harruar ne çante te dores dhe kur hyra brenda e vura re qe e kisha me vete...
kjo per kontrollet e sigurise neper europe![]()
Vasudhaiva Kutumbakam
aha. lol
kurse mua me moren ate qe heq vetullat, si ja thone emrin piskatoren.
e kisha fjalen me shume, qe njerez te caktuar, ruhen dhe jane nen vezhgim pavarsisht jane bere shtetas amerikan apo jo. Si ky plera nga Pakistani.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt