Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 105
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    une sa here qe kam udhetuar me valixhe te madhe neper metrote e europes as edhe nje here nuk me kane kontrolluar. kurre. jo vetem mua, por nuk kam pare asnjehere ndokend te cilit i kane kontrolluar çanten. asnjehere.
    po sikur une te mbaja ndonje bombe ne çante? nga e dinte ky kontrolli yt qe une jam "i paster"???
    ky eshte kontrolli yt i padukshem????
    e po ke te drejte. eshte vertete i padukshem sepse eshte inekzistent.

ne europe neper metro dhe stacione treni nuk ka kontroll.
    nese dikush ka ndermend te hidhet ne ere, nuk e ndalon askush.

p.s. prandaj kane ndodhur incidente plot????!!????? ku i ke keto incidente te shumta ore zoteri???
    Sic te thashe, nuk esht puna kur e ke bomben ne dore, por si e ke marre ate bombe, se nuk mund te shkosh ta blesh ne dyqan e te hedhesh ne ere stacionin e trenit.

Ne Europe biles, mesa the, paska ndonje vend qe ben kontroll, se ne New York nuk bejne fare me sa di une.

Incidente tani se fundi jane ky ne Times Square, nje ne Queens, NY qe sapo u arrestua para 1 muaji, ata shqiptaret ne NJ para 1-2 vitesh. Dhe ata ne NJ u ndaluan nga nje agjent i infiltruar, ata ne Queens nga blerje me shumic te materialeve te dyshimta.

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    qenka lajm i mire. te pakten e mesova qe nuk qenkan ndonje fytyre e dyshimte. LOL

besoj se e di se çfare eshte kjo ne foto. eshte nje lime per thonj. prej çeliku. e sheh sa me maje eshte???
    kur hyhet ne kishene e shen pjetrit ne vatikan ka kontrolla te njejta si ne aeroporte. metal detector dhe ato paisjet qe kontrollojne se çfare mbajne njerezit neper çanta.
    une e kisha harruar ne çante te dores dhe kur hyra brenda e vura re qe e kisha me vete...
    kjo per kontrollet e sigurise neper europe
    Mesa duket nuk qenka kontrolli i njejte si ne aeroporte atere, se mua me ka rene alarmi per 1 centsh qe kisha ne xhep, ore dore, togzen e rripit.

Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    lere boxin per dike tjeter, se skrapalli 2 meter te gjate nuk ka. ti nuk je tjeter vetem se nje brek m..ut bektashi....
    Dhe bektashit i urreke? Nuk jan si tip myslimanesh dhe ata?

Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Po ce flet moj edhe Obames ja gjeten nje dite supostin qe kishte fut nga temperatura dhe kujtuan se po spiunonte tek arabet.Akoma sju kane ikur komplekset e komunizmit per spiunimin juve?
    Asnji kontroll nuk ka mos ki merak. Bej cfare te kesh qef

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Dhe bektashit i urreke? Nuk jan si tip myslimanesh dhe ata?
    Jo ata quhen bekteshi dhe nuk jan musliman, skan kurgja te perbashket, skan xhami por kan , teqe ,,ashtu i thojn ,me muzik dhe alkohol kryjn ritet fetare, nuk agjerojn , pijn alkohol, nuk e hajn mishin e lepurit,

iluten te vdekurrve , varrezave , shum qudira kan,

prisi tyre ,, SHEHU, ka te drejt edhe ne familje meju perzi edhe ata as qe e qojn koken me shiqu, ka shum qudira,

nese i pyt se qka je thojn bekteshi ,

nese i py a nuk jeni musliman , thojn po ne jemi muslimant e vertet, ashtu pergjigjen sikur satani.

Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Jo ata quhen bekteshi dhe nuk jan musliman, skan kurgja te perbashket, skan xhami por kan , teqe ,,ashtu i thojn ,me muzik dhe alkohol kryjn ritet fetare, nuk agjerojn , pijn alkohol, nuk e hajn mishin e lepurit,

iluten te vdekurrve , varrezave , shum qudira kan,

prisi tyre ,, SHEHU, ka te drejt edhe ne familje meju perzi edhe ata as qe e qojn koken me shiqu, ka shum qudira,

nese i pyt se qka je thojn bekteshi ,

nese i py a nuk jeni musliman , thojn po ne jemi muslimant e vertet, ashtu pergjigjen sikur satani.
    Po si lloj myslimansh jan apo jo? Megjithse mund te jen ndryshe nga te tjeret.

Nuk jam shum i informuar per kto pune.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Keto beson ti, FOX news!!!
    E gjithe amerika e ka kuptu qe FOX news dezinformon popullin, vetem ti akoma nuk e ke kuptuar kete.

Sulmi 1993 eshte vertetuar se ka qene insiide job, shko more bab lexo aman. TE LUTEM LEXO, si vlla te lutem.
    Mendon ti se me plasi mua per ca taleban mjeker palare ah ?!! Aspak nuk me behet vone per ato.
    Ajo qe une vleresoj eshte e verteta, okay, e verteta.

Si u be kjo puna e sulmeve terroriste cdo here kur ndodhin , qeveria ne te njejten DITE, NE TE NJEJTEN KOHE , NE TE NJEJTIN MINUT, po ben stervitje me skenar te njejte ??!!!!
    11 shtatori, ne te njejten dite , ne te njejtin moment qeveria amerike po bente "drills" me te njejtin skenar.
    7 koriku ne londer, qeveria britanike , ne te njejten dite , ne te njejtn minut, dhe me te njejtin skenar po bente po ashtu stervitje?!!!!
    Rasti i fundit ne New York, perseri policia ne te njejten dite po bente stervitje me te njejtin skenar !!!!!

come one !!! Think about it!!!

GV_USA

Cesht kjo "ne te njejtin moment qeveria amerike po bente "drills" me te njejtin skenar"?

Edhe cfare po bente NYPD "ne te njejten dite po bente stervitje me te njejtin skenar" ate dite qe ndodhi kjo gje?

Nejse, cfare do qe te jet, nga e di ti qe gjate atyre diteve jan ber "stervitje me te njejtin skenar"?

Atehere i bie qe 99% te ngjarjeve ne bote jan inside jobs qe nga ambasadat ne Kenia, Tanzania, anija Cole ne Yemen etj...(sigurisht flas per Ameriken, qe tua hedhin fajin Myslimaneve)?

Me ket llogjik dhe vizion edhe ti je ne rrezik per Xhihad ndonje dite.

Shif programin 60 Minutes e CBS (youtube po e gjete) e se Djeles se djeshme (9 Maj) dhe do ta kuptosh ate fjali te fundit qe shkruajta siper.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Po si lloj myslimansh jan apo jo? Megjithse mund te jen ndryshe nga te tjeret.

Nuk jam shum i informuar per kto pune.
    Apo me kupton , nga muslimanet nuk pranohen qe jan musliman,

si p.sh, edhe feja sataniste thojn se jan te lithur me krishter po nuk jan krishter , keshtu diqka.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Ne Europe biles, mesa the, paska ndonje vend qe ben kontroll, se ne New York nuk bejne fare me sa di une.
    .
    ne spanje ka.
    kam qene para nje muaji e me ka bere shume pershtypje.
    para se pasaxheret te hipnin ne tren, te gjitha valixhet kalonin ne ate aparaturen qe kontrollon se çfare ka brenda. si ne aeroport...
    vetem ne spanje e kam vene re. ne asnje shtet tjeter europian.

po ke quan kontroll neper metro e stacione treni ti atehere???
    te kontrollosh se çfare blene njeri e çfare blene tjetri?

nuk po e shpiki une teorine qe nuk ka kontrolle neper keto vende. mos kundershto kot.
    ajo qe ka ndodhur ne moske mund te ndodhi kudo...
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Mesa duket nuk qenka kontrolli i njejte si ne aeroporte atere, se mua me ka rene alarmi per 1 centsh qe kisha ne xhep, ore dore, togzen e rripit.
    hahah!!!
    po ta dish se per çfare me ka rene alarmi mua njehere...
    per prezervativa.
    te betohem.
    hahahahahaa!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •