Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 105
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Lexo ore dreq lexo , e pastaj fol.

http://www.scrippsnews.com/911poll

GV_USA
    Pra me e mira qe mund te gjeje, ishte 1/3 e amerikaneve dhe jo shumica. Dhe nga nje sondazh i 1000 vetave. Dhe 1/3 kane thene qe ka mundesi ta kete bere qeveria amerikane. Pra perqindja e atyre qe jane te sigurte qe e ka bere qeveria amerikane, eshte shume me e ulet.

Lexo or dreq artikujt qe sjell, para se ti sjellesh.

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    U tha si mundsi qe atentati mund te ishte dhe per regjizoret e South Park qe kishin tallur Muhamedin, se i kishin mu aty perball makines zyrat.
    Tani ne fakt sapo e lexova kete gje. Makina e ketij zoterise ishte pikerisht perballe zyrave te parent company te South Park. Keta sinqerisht jane debila, me plot gojen.

E more vesh qe e kane mbyllur prape Times Square sot per shkak te nje pakoje tjeter te dyshimte?
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 07-05-2010 më 13:45

Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Tani ne fakt sapo e lexova kete gje. Makina e ketij zoterise ishte pikerisht perballe zyrave te parent company te South Park. Keta sinqerisht jane debila, me plot gojen.

E more vesh qe e kane mbyllur prape Times Square sot per shkak te nje pakoje tjeter te dyshimte?
    Jo nuk kam lexuar gje sot. Ja ti hedh nje sy.

Para ca ditesh mbyllen RFK Bridge se kishte len njeri nje kampion e kishte ikur me vrap. Po ishte thjesht kampion i vjedhur

http://www.cnn.com/2010/CRIME/05/07/...re.evacuation/

Eshte zbrazur Times Square per rreth nje ore pasi eshte pare nje pako e dyshimte afer vendit ku ishte dhe makina-bombe disa dite me pare. Pakoja ishte ne 45 St dhe Broadway, perpara hotelit Marriott Marquis, por hoteli vete dhe ndertesat perreth nuk jane zbrazur.

Alarmi ka qene i rreme pasi policia ka gjetur vetem shishe uji ne pako.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    pse o b..yth m..ut bektashi brekpalar i skraparit ofendon fene e 1 miljard e gjys njerzish, islami i denon rrepte keto veprime.
    Shume shqiptar ketu, vriji perdunoj, motrat cou ne burdello, po ju pizza e hamburger per te ngrene, i harojne te gjitha e jane te lumtur.

megjithese si ngjarje le shume per te dyshuar, por po te jete ashtu ta kalbin ne burg atentatorin.

Islami i denon rrepte keto krime

kurse per 9/11 ska qene pazari qe nuk e di qe ka qene inside job.
    un nuk jam bektashi ndersa ti edhe nga emri dukesh qe je jevg mysliman
    ik ne xhami dhe ngri bithen perpjete
    jo nuk doni ameriken doni diktatore si hitleri apo sadam hyseni tu djegin ne gaz

Nje opinion shume interesant sidomos per myslymanet qe dine anglisht.

http://www.foxnews.com/opinion/2010/...-hasan-faisal/

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    keto dun hitlerin mer tju qeroje b.....
    JO SEKS PARA MARTESE

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ti je debil fare, cfar te te them tjeter.
    Riashtagun e dogji Hitleri vete, pastaj fajin ua hedhi komunistave. Shfrytezoj kete rast dhe beri veten e tij lider suprem te gjermanise.
    Djegia e raishtagut mund te krahasohet dhe renien e kullave, e vete dhe fajin ua hedhen muslimaneve.

GV_USA

Sa e fort llogjika ketu, Reishtag me Kullat Binjake. Mos harro shoku Xhihadist, qe nje pjese e madhe e historinve mendojn se Van der Lubbe ishte ai qe beri zjarrin per te mare me shume fuqi. Sidoqoft, nuk ka asnje evidence ne qoftese e kishte ber ai apo Hitleri.
    Po sa i shpejt je qe ta krahasosh Hitlerin me Kullat Binjake.

Po sulmi ne 1993 ne Kullat Binjake dhe cdo sulm tjeter mbare botes si shpjegoet shoku konspirator/Xhihadist?
    Per shembull edhe Pearl Harbor ishte ber qe tua hidhnin fajin Japonezve?

Te shkretet ju sa njerez skicofren jeni nga llogjika. Sic e beri Shahzadin, nga nje njeri normal ne nje viktime fetare.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    ore brek m.ut i skraparit mua me thua jevg ti. te te kisha afer do te kisha keputur nje gelbaz suratit, ta mbaje mend ter jeten o brek palar bektashi i skraparit.

sa per temen un kame shume dyshime. (po mjer ate qe ze maja e lapsit thuaj)
    ik ne xhami mor trushkulur, ngri bithen perpjete; se ne komjuter e di qe jeni trima ju

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Nje opinion shume interesant sidomos per myslymanet qe dine anglisht.

http://www.foxnews.com/opinion/2010/...-hasan-faisal/
    Keto beson ti, FOX news!!!
    E gjithe amerika e ka kuptu qe FOX news dezinformon popullin, vetem ti akoma nuk e ke kuptuar kete.

Sulmi 1993 eshte vertetuar se ka qene insiide job, shko more bab lexo aman. TE LUTEM LEXO, si vlla te lutem.
    Mendon ti se me plasi mua per ca taleban mjeker palare ah ?!! Aspak nuk me behet vone per ato.
    Ajo qe une vleresoj eshte e verteta, okay, e verteta.

Si u be kjo puna e sulmeve terroriste cdo here kur ndodhin , qeveria ne te njejten DITE, NE TE NJEJTEN KOHE , NE TE NJEJTIN MINUT, po ben stervitje me skenar te njejte ??!!!!
    11 shtatori, ne te njejten dite , ne te njejtin moment qeveria amerike po bente "drills" me te njejtin skenar.
    7 koriku ne londer, qeveria britanike , ne te njejten dite , ne te njejtn minut, dhe me te njejtin skenar po bente po ashtu stervitje?!!!!
    Rasti i fundit ne New York, perseri policia ne te njejten dite po bente stervitje me te njejtin skenar !!!!!

come one !!! Think about it!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •