Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 105
    i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    une sa here qe kam udhetuar me valixhe te madhe neper metrote e europes as edhe nje here nuk me kane kontrolluar. kurre. jo vetem mua, por nuk kam pare asnjehere ndokend te cilit i kane kontrolluar çanten. asnjehere.
    po sikur une te mbaja ndonje bombe ne çante? nga e dinte ky kontrolli yt qe une jam "i paster"???
    ky eshte kontrolli yt i padukshem????
    e po ke te drejte. eshte vertete i padukshem sepse eshte inekzistent.

ne europe neper metro dhe stacione treni nuk ka kontroll.
    nese dikush ka ndermend te hidhet ne ere, nuk e ndalon askush.

p.s. prandaj kane ndodhur incidente plot????!!????? ku i ke keto incidente te shumta ore zoteri???
    ne qofte se sigurimi ka dyshime ti vihesh ne kontroll telefonik dhe veprimet tende dihen keshtu qe do deshtosh me burg te perjetshem
    sa arabe kane futur neper burgje neper evrope dhe ne gjithe boten vetem pse kane pase bere plane per te vrare njerez te pafajshem

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    aha. lol

kurse mua me moren ate qe heq vetullat, si ja thone emrin piskatoren.

e kisha fjalen me shume, qe njerez te caktuar, ruhen dhe jane nen vezhgim pavarsisht jane bere shtetas amerikan apo jo. Si ky plera nga Pakistani.
    po patjeter. nuk kam dyshim qe eshte ashtu siç thua ti.

shteti kontrollon ato njerezit e caktuar, por ata qe e bejne demin jane ato te pacaktuarit...
    nga e di shteti se ndonjeri zgjohet me humor te keq dhe thote sot po vras nja 30 vete ne metro... ç'ti besh atij???
    e ke parasysh rastin e moskes? ajo qe ndodhi atje po te siguroj qe mund te ndodhe kudo neper europe (ne UK nuk e di). edhe neser.
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    ne qofte se sigurimi ka dyshime ti vihesh ne kontroll telefonik dhe veprimet tende dihen keshtu qe do deshtosh me burg te perjetshem
    nuk eshte aq e thjeshte jo.
    te jap nje shembull te thjeshte. te krahasoj italine me francen.
    ne itali pergjohen shume telefonat dhe bisedat telefonike mund te perdoren si prova ne gjyq.
    ne france JO.

pastaj e thashe me lart. demin e bejne ata qe nuk jane te dyshuar fare. jo ata qe mbahen nen kontroll.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    ja pra qe qenkeni terrorrista, e keni mendjen vetem me vra
    ti mu nuk ke c`fare me ben sepse un jam boxier, 2 meter i gjate
    lere boxin per dike tjeter, se skrapalli 2 meter te gjate nuk ka. ti nuk je tjeter vetem se nje brek m..ut bektashi....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 08-05-2010 më 21:47

Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    lere boxin per dike tjeter, se skrapalli 2 meter te gjate nuk ka. ti nuk je tjeter vetem se nje brek m..ut bektashi....
    te paskan zbukuru gruan bektashinjt , ndaj i urreke

ti se di fare ku bie skrapari mor pedofil

Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nuk eshte aq e thjeshte jo.
    te jap nje shembull te thjeshte. te krahasoj italine me francen.
    ne itali pergjohen shume telefonat dhe bisedat telefonike mund te perdoren si prova ne gjyq.
    ne france JO.

pastaj e thashe me lart. demin e bejne ata qe nuk jane te dyshuar fare. jo ata qe mbahen nen kontroll.
    ne france edhe biznes te ndershem te hapesh po te jesh arab te fusin ne burg sepse dyshojne qe me fitimin do ndihmosh fondamentalistet myslimane, ndersa ne itali nuk te bien kot me qafe.
    ndersa alka ida eshte specializuar ajo rekruton njerez te rinj qe kane edhe dokumente per levizje te lirshme dhe qe kane studiuar ne universitetet e perendimit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    te paskan zbukuru gruan bektashinjt , ndaj i urreke

ti se di fare ku bie skrapari mor pedofil
    Pse me qun pedofil mos te kame shkerdhyer motren kur ka qene e vogel? i till bur je qe shan pas kompjutrit, shaj shaj por po te gjeta do ti caj zoret e do te shes per pjes kembimi. brek mu..t spiun skrapalli bektashi
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 08-05-2010 më 23:20

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    "Ruhen" jane nen mbikqyrje ato qe jane neper listat e CIA-s. Edhe ty skane nerva me te rujt e kontrollu. LoL

Ne cdo komunitet, e sidomos keto arabet ka nga 1 spiun ne rradhet e tyre. Biles ne do ta dish dhe ne komunitetin shqiptar ketu ku jam une ka spiune shqiptare qe japin info diku tjeter me lart. Trust me. Cdo gje kontrollohet, pa qene nevoja te te kontrollojne ashiqare fare.
    Po ce flet moj edhe Obames ja gjeten nje dite supostin qe kishte fut nga temperatura dhe kujtuan se po spiunonte tek arabet.Akoma sju kane ikur komplekset e komunizmit per spiunimin juve?
    "Shoku Mjekesise"

Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Keto beson ti, FOX news!!!
    E gjithe amerika e ka kuptu qe FOX news dezinformon popullin, vetem ti akoma nuk e ke kuptuar kete.

Sulmi 1993 eshte vertetuar se ka qene insiide job, shko more bab lexo aman. TE LUTEM LEXO, si vlla te lutem.
    Mendon ti se me plasi mua per ca taleban mjeker palare ah ?!! Aspak nuk me behet vone per ato.
    Ajo qe une vleresoj eshte e verteta, okay, e verteta.

Si u be kjo puna e sulmeve terroriste cdo here kur ndodhin , qeveria ne te njejten DITE, NE TE NJEJTEN KOHE , NE TE NJEJTIN MINUT, po ben stervitje me skenar te njejte ??!!!!
    11 shtatori, ne te njejten dite , ne te njejtin moment qeveria amerike po bente "drills" me te njejtin skenar.
    7 koriku ne londer, qeveria britanike , ne te njejten dite , ne te njejtn minut, dhe me te njejtin skenar po bente po ashtu stervitje?!!!!
    Rasti i fundit ne New York, perseri policia ne te njejten dite po bente stervitje me te njejtin skenar !!!!!

come one !!! Think about it!!!

GV_USA
    Ate te 1993 e paske vertetuar domethene, te ka ngelur vetem 9/11 per ta vertetuar komplet me prova te pakundershtueshme.

Citim Postuar më parë nga king of queens Lexo Postimin
    Po ja fute kot... Une nuk jetoj ne kine. E shoh se cfare mendojne njerezit me te cilet kam te bej...
    Gjithashtu as une nuk jetoj ne Kine dhe shoh se cfare mendojne njerezit me te cilet kam te bej.

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •