Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 105
    i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    ate me thoshte sot nje francez qe eshte inside job. vetem pse ai ishte antiamerikan.
    nje bombe futi nje arab ne 66 ne paris dhe ata jane te tmerruar per gjithe jeten, ndersa kur bombat bien tek te tjeret atehere i boka CIA. Ata qe bojne keto gjera jane me te meta mendore, fajin ua ka vetem feja e qelbur myslimane.

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anëtarësuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Per kete rastin ne fjale nuk dihet akoma shume, por per 9/11 nuk di se çfare mendohet ne Shqiperi e Europe, por ketu i ka dale boja. Pjesa me e madhe e popullit mendon qe eshte nje INSEDE JOB...

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anëtarësuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    ate me thoshte sot nje francez qe eshte inside job. vetem pse ai ishte antiamerikan.
    nje bombe futi nje arab ne 66 ne paris dhe ata jane te tmerruar per gjithe jeten, ndersa kur bombat bien tek te tjeret atehere i boka CIA. Ata qe bojne keto gjera jane me te meta mendore, fajin ua ka vetem feja e qelbur myslimane.
    Respekti a nuk ta kane mesuar prinderit se cfare eshte?
    Pastaj keni goje te flisni per fondamentalizem e ekstremizem e marrezira te tjera. Pikerisht ju... Ju qe jeni vete ekstremiste (duke ditur qe fjala ekstremiste nuk do te thote terrorist)

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po perendimi nuk eshte vetem new york ore zoteri...
    une kam qene ne stacionet e trenit dhe te metrose gati ne tere europen perendimore. neper gjermani, france, hollande, belgjike, zvicer, itali dhe vetem ne stacionin e trenit te madridit ka pasur kontrolle te valixheve... ne as edhe nje metro...
    ku e sheh se kontrolle ka plot???????????????
    Kontrolle ka plot te padukshme ndermjet kamerave, nepermjet sjelljeve te pazakonta, ose blerjes me shumice te materjaleve te dyshimta, njerez te infiltruar neper irganizata terrorise, pergjime etj etj ore zoteri. Une te thashe ka gjithandej, "biles ne New York me shume", pra nuk thashe qe New Yorku eshte gjithe bota, thjesht qe ne New York ka me shume se ne gjithe boten.

Por sic te thashe dhe te komenti me pare, nese dikush kerkon ta beje, e ben me planifikimin e duhur dhe duke u njohur me gjerat qe mund te alarmojne policine. Prandaj dhe kane ndodhur incidente plot.

Citim Postuar më parë nga king of queens Lexo Postimin
    Per kete rastin ne fjale nuk dihet akoma shume, por per 9/11 nuk di se çfare mendohet ne Shqiperi e Europe, por ketu i ka dale boja. Pjesa me e madhe e popullit mendon qe eshte nje INSEDE JOB...
    Pjesa me e madhe e popullit? Per mendimin tim mbase ndonje 1% e popullit amerikan ose me pak mendon qe ka qene "inside job".

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kaq b... eshte amerika qe nuk e vret direkt po e mban me buke gjithe jeten ne burg tani
    JO SEKS PARA MARTESE

Po i nxjerrin informacione. Se kan cu as ne gjyq akoma.

Po kerkojn nje person tjeter tani qe mendohet se ka qene nermjets per shuma parash nga Pakistani.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    o gostivar nuk do merrem un me vidjo youtube adoleshentesh e njerzish qe dun me fitu dy lek e qesin lloj lloj teorish.

kan arrit deri aty sa te thon qe edhe Pearl harbor asht bombardu nga vete amerikanet qe te bindin popullin te hyj ne luft

nuk ka njeri ne bot qe ma mush menjen se ni qeveri ciladoqoft vret per ni dit 4000 qytetare te vet duke shkatrru ran ekonomin kur dihet se gjith bursat ishin aty.

leje mo pentagonin simbolin e qveris amerikane.
    Richard Gage Te duket ty Adoleshent ?!! Adoleshent mund te jesh ti ne krahasim me te !!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Eh, ca i bini daulles kot me fanatiket fetare, jo ishte inside job, jo ishte CIA, jo ishte fallso...

E dini ju qe sipas Gostivarit, CIA ka qen ai qe ka djegur Reichstag ne 1933 ne Gjermani, dmth edhe pse CIA u krijua ne 1947, por sic dihet cdo gje eshte inside job dhe vetem Amerika i ben te gjith, si me termete dhe vullkane. Oh me falni termetet dhe vullkanet i bejn Cifutet!
    Se shpejti presim dhe konspiracione qe CIA ka futur ne pushtet Hitlerin dhe Stalinin qe Amerika te hynte ne Luften e Dyte Boterore.

Mua me cudit qe asnjeri prej ketyre, nuk ka dale asnjehere e te kritikoj akte te tilla por si cdo here hidhen ne konspiracione, inside jobs, Izraeli...edhe keta jan ata qe gjasme mbaen si njerez kunder dhunes dhe kunder akte barbare ndaj njerezimit!
    Ti je debil fare, cfar te te them tjeter.
    Riashtagun e dogji Hitleri vete, pastaj fajin ua hedhi komunistave. Shfrytezoj kete rast dhe beri veten e tij lider suprem te gjermanise.
    Djegia e raishtagut mund te krahasohet dhe renien e kullave, e vete dhe fajin ua hedhen muslimaneve.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Pjesa me e madhe e popullit? Per mendimin tim mbase ndonje 1% e popullit amerikan ose me pak mendon qe ka qene "inside job".
    Lexo ore dreq lexo , e pastaj fol.

http://www.scrippsnews.com/911poll

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •