Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 105
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Ve bast qe ky majmuni me lart nuk eshte besimtar i ndonje religjoni apo jo?
    hahaha!!! kush eshte joseph kony? Lord's resistance army e ke degjuar ndonjehere???
    organizate terroriste ne uganda.
    pjestaret e mbajne vehten se luftetar te Krishterimit.
    nderkaohe qe jane te akuzuar nga organizatat nderkombetare per krime nga me makabret.
    skllaveria seksuale e grave dhe e femijeve eshte specialiteti i tyre.
    veprimet e tyre (natyrisht vetem sipas mendjes se tyre) jane te bazuara tek Bibla dhe sidomos tek 10 urdheresat.

por jam i bindur se ti dhe shumica derrmuese e fsh nuk i kane degjuar asnjehere...
    apo jo?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Keni degjuar ndonjehere per termin "INSIDE JOB" ?!!

Ky rasti ne fjale si dhe rastet e me parme jane me plot kuptimin e fjales "INSIDE JOB", ndersa ky tipi agjent i tyre.

Pik se pari duhet te dini ose nese keni lexuar lajmet vec e dini se ky peroson ishte futur ne liten e atyre te cileve u ndalohej fluturimi nga amerika ( NO FLY LIST ) , dhe ne menyre te cuditshme arrin qe te futet ne aeroplan?!!!!!!!

Si u fut ky ne aeroplan per te fluturuar ne Dubai ?!!! Kush e lejoi qe te futet ne aeroplan ?!!! NO FLY LIST !!! E dini cfar dmth no fly list ?!!!
    Nqs se emri i juaj gjendet ne kete list, ne momentin qe ti i jep pasaporten policise se aeroportit , per te vertetuar personalitetin tend, te marin dhe te fusin ne biruc e jo te te lejne qe te hysh ne aeroplan!!!!

Underwear bomber na i solli skeneret neper aeroporte, ndersa ky do te na sjelli skeneret neper rruget e amerikes.

Kush fiton dhe kush humben ne kete rast?!!

Fiton pushteti, pasi qe cdo dite ne baze te ketyre incidenteve u merr te drejtat qytetareve, dhe humbin qytetaret si cdo here tjeter.

GV_USA
    Ka shpjegim shume te thjeshte. Nese lexon artikujt e shumte per te me synim per te kuptuar se si u fut ne aeroplan, atehere do e gjesh. Se u ndryshuan dhe rregullat e asaj listes se fluturimeve prej ketij rasti. Por nese i lexon me synim per te shpikur "Inside Job", atehere eshte pune tjeter.

Sa per te drejtat e qytetareve, as shume kane humbur ne Amerike, sa amerikanet po shkojne ne Pakistan, po bejne shkolle, po marrin mastera atje dhe po blejne shtepi e po jetojne te lumtur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 06-05-2010 më 12:25

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    "Si u fut , ah ?!!"

Po ta kam tregu mer, lexoje...Emri i tij u be suspect te Henen gjate mesdites, pasi u gjeten me shume informacione nga telefonatat dhe nga cfare kishte len mbrapa ne makine. Emirates nuk i kishte ber update ne kohe, plus ai u kap sepse nje oficer lexoj manifestin dhe pa emrin e tij ne list. Plus FBI gjate ores 11 ne dark kur ai ishte ne JFK, FBI ishte jasht apartamentit te tij per te hyr per ta arrestuar.

Ne qoftese emri i tij nuk do ishte futur ne list te Henen gjate dites, oficeri nuk do ta gjente emrin e tij dhe shoku Talibane do shkonte drejt ne Dubaj.

Llogjika eshte tamam sic e thojn te gjith kurse ti je i vetmi qe na del e na mundoesh te na tregosh nje histori tjeter, kush i bie qe nuk ka llogjik? Po Umar Farouk AbdulMutallab si hypi ne avion ne Amsterdam dhe kaloj linjen? Ah po sigurisht e ka ber CIA, qe tu mari njerzve te vet te drejtat e tyre, sic na e the ti me llogjiken konspiracione.

Po nejse, faktet dhe historia se si ndodhi tregojn realitetin. Ju Islamofobet vazhdoni ti bini murit me koke, me llogjiken e injorantve.
    Shko gjej ndonje tjeter konspiracion si 9/11 ne internet dhe hajde na thuj qe e ka ber CIA ket her. Nuk beni asgje tjeter, vecse rrini ne internet dhe mahniteni me konspiracione qe skan te bejn fare me fakte por vetem i adhuroni prej arsye fetare.

Kam shume deshire te na komentosh njeher nga ajo video qe kam ven, si mendon ti shoku Islamofobe?
    (Ke ndergjegje te na komentosh me cfare ka then?)

Apo mos eshte agjent i CIA's dhe ai?
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    @ gostivari_usa. jo çdo krim qe bejne muslimanet ne emer te fese eshte "inside job".
    ke sa te duash injorante qe ne emer te fese te vrasin pa ju dridhur dora...
    ka njerez te shkolluar qe merren vetem me indoktrinimin e ketyre injoranteve. i fusin ne koke çfare duan ata...

do shkoje ti ne te gjithe vendet muslimane??? (pa llogaritur aty ku ka lufte).
    mua nuk do ma mbante......
    Vasudhaiva Kutumbakam

Ne fakt ky ishte i shkolluar dhe vete. Po sikur kishte pas probleme financiare kohet e fundit.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    aha! nuk jam informuar per kete person ne fakt.
    sdq. mendoj se nje person qe kerkon te veje nje bombe me qellim qe te beje sa me shume viktima, ka diçka qe nuk shkon.
    mund ta kuptoj nese ben diçka te tille dikush neper ato vendet ku ka lufte.
    njerez qe i kane vrare te gjthe familjen, por nuk e konceptoj nje person qe e ben nje gje te tille neper vendet perendimor...

megjithate rastet e sulmeve terroriste ne perendim jane shume te rralla...
    nese dikush deshiron te hidhet ne ere, nuk i kushto asgje te shkoje ne nje stacion treni apo metroje dhe ta beje ate. nuk ka fare kontroll. aspak.
    ja pra qe nuk po e ben kush nje gje te tille...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    megjithate rastet e sulmeve terroriste ne perendim jane shume te rralla...
    nese dikush deshiron te hidhet ne ere, nuk i kushto asgje te shkoje ne nje stacion treni apo metroje dhe ta beje ate. nuk ka fare kontroll. aspak.
    ja pra qe nuk po e ben kush nje gje te tille...
    Kontroll ka plot. Biles ketu ne New York edhe me shume se kudo tjeter, por eshte e vertet qe nese dikush do me verte te hedhe ne ere veten e te vrase njerez, e ben kur te doje. Ketu ne New York sikur ne nje cep rruge ta bej, vret plot, se rruget plot mezi ecin njerezit.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    "Si u fut , ah ?!!"

Po ta kam tregu mer, lexoje...Emri i tij u be suspect te Henen gjate mesdites, pasi u gjeten me shume informacione nga telefonatat dhe nga cfare kishte len mbrapa ne makine. Emirates nuk i kishte ber update ne kohe, plus ai u kap sepse nje oficer lexoj manifestin dhe pa emrin e tij ne list. Plus FBI gjate ores 11 ne dark kur ai ishte ne JFK, FBI ishte jasht apartamentit te tij per te hyr per ta arrestuar.

Ne qoftese emri i tij nuk do ishte futur ne list te Henen gjate dites, oficeri nuk do ta gjente emrin e tij dhe shoku Talibane do shkonte drejt ne Dubaj.

Llogjika eshte tamam sic e thojn te gjith kurse ti je i vetmi qe na del e na mundoesh te na tregosh nje histori tjeter, kush i bie qe nuk ka llogjik? Po Umar Farouk AbdulMutallab si hypi ne avion ne Amsterdam dhe kaloj linjen? Ah po sigurisht e ka ber CIA, qe tu mari njerzve te vet te drejtat e tyre, sic na e the ti me llogjiken konspiracione.

Po nejse, faktet dhe historia se si ndodhi tregojn realitetin. Ju Islamofobet vazhdoni ti bini murit me koke, me llogjiken e injorantve.
    Shko gjej ndonje tjeter konspiracion si 9/11 ne internet dhe hajde na thuj qe e ka ber CIA ket her. Nuk beni asgje tjeter, vecse rrini ne internet dhe mahniteni me konspiracione qe skan te bejn fare me fakte por vetem i adhuroni prej arsye fetare.

Kam shume deshire te na komentosh njeher nga ajo video qe kam ven, si mendon ti shoku Islamofobe?
    (Ke ndergjegje te na komentosh me cfare ka then?)

Apo mos eshte agjent i CIA's dhe ai?
    Degjo, atij qe Zoti i verbon syte, une nuk kam fuqi qe tia hapi syte. Sa i perket Abdullamutallabit, shko lexo online deshmite e dy pasagjereve te atij aeroplani. Kurt Haskel dhe gruas te tij, dhe pastaj folim une e ti.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    @ gostivari_usa. jo çdo krim qe bejne muslimanet ne emer te fese eshte "inside job".
    ke sa te duash injorante qe ne emer te fese te vrasin pa ju dridhur dora...
    ka njerez te shkolluar qe merren vetem me indoktrinimin e ketyre injoranteve. i fusin ne koke çfare duan ata...

do shkoje ti ne te gjithe vendet muslimane??? (pa llogaritur aty ku ka lufte).
    mua nuk do ma mbante......
    @the admiral.
    Pik se pari mungojne deshmite qe ky krim tu mveshet muslimaneve. Nuk ka deshmi te mjaftueshme se muslimanet kane be kete krim.
    Se dyti e vertete se ka shum injoranta,por personi ne fjale te cilit i mveshin kete krim nuk eshte injorant, perndryshe e pershkruanin si te shkolluar.

Por sidoqoefte secili ka mendimet e veta.
    Personalisht besoj se mbas ketyre sulmeve qendron elita e zeze nderkombetare qe ka vetem nje qellim , roberimin tone!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Gostivar,

Me te vertet po e quan edhe kete inside-job?!

C'monnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    Te gjitha rastet e me parme jane te vertetuara se kane qene inside job, pse mendon ti se ky rast ben perjashtim?!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •