Postuar më parë nga
niku-nyc
"Si u fut , ah ?!!"
Po ta kam tregu mer, lexoje...Emri i tij u be suspect te Henen gjate mesdites, pasi u gjeten me shume informacione nga telefonatat dhe nga cfare kishte len mbrapa ne makine. Emirates nuk i kishte ber update ne kohe, plus ai u kap sepse nje oficer lexoj manifestin dhe pa emrin e tij ne list. Plus FBI gjate ores 11 ne dark kur ai ishte ne JFK, FBI ishte jasht apartamentit te tij per te hyr per ta arrestuar.
Ne qoftese emri i tij nuk do ishte futur ne list te Henen gjate dites, oficeri nuk do ta gjente emrin e tij dhe shoku Talibane do shkonte drejt ne Dubaj.
Llogjika eshte tamam sic e thojn te gjith kurse ti je i vetmi qe na del e na mundoesh te na tregosh nje histori tjeter, kush i bie qe nuk ka llogjik? Po Umar Farouk AbdulMutallab si hypi ne avion ne Amsterdam dhe kaloj linjen? Ah po sigurisht e ka ber CIA, qe tu mari njerzve te vet te drejtat e tyre, sic na e the ti me llogjiken konspiracione.
Po nejse, faktet dhe historia se si ndodhi tregojn realitetin. Ju Islamofobet vazhdoni ti bini murit me koke, me llogjiken e injorantve.
Shko gjej ndonje tjeter konspiracion si 9/11 ne internet dhe hajde na thuj qe e ka ber CIA ket her. Nuk beni asgje tjeter, vecse rrini ne internet dhe mahniteni me konspiracione qe skan te bejn fare me fakte por vetem i adhuroni prej arsye fetare.
Kam shume deshire te na komentosh njeher nga ajo video qe kam ven, si mendon ti shoku Islamofobe?
(Ke ndergjegje te na komentosh me cfare ka then?)
Apo mos eshte agjent i CIA's dhe ai?
Krijoni Kontakt