Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    i/e regjistruar Maska e belive-god
    Anëtarësuar
    21-09-2009
    Vendndodhja
    All Over the World
    Postime
    79

Pse ne Komunitetin Islam shumica e Temave janë Kunder te Krishterëve dhe Krishtit?

- Duke shikuar pak Komunitetin Islam, pashë shum tema te cilat janë kunder të Krishtereve dhe kunder Krishtit.
    E mendova kush jane keta persona se e udheheqin kete komunitet, jane Arab, Serb, sepse shqiptaret nuk e bejn kurr ket gje..

Po qfare mendoni ju, pse i hapin keto tema, kane ndonje qellim, i shtyn ndokush per ti bere?

Megjithatë mos harroni '' Edhe sikurse te ishit krejt Katolik edhe te gjithe Musliman para Zotit kemi me dal te gjithe te barabart ''

Besoni Zotit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-05-2010
    Vendndodhja
    Milano (Itali)
    Postime
    21
    Citim Postuar më parë nga belive-god Lexo Postimin
    - Duke shikuar pak Komunitetin Islam, pashë shum tema te cilat janë kunder të Krishtereve dhe kunder Krishtit.
    E mendova kush jane keta persona se e udheheqin kete komunitet, jane Arab, Serb, sepse shqiptaret nuk e bejn kurr ket gje..

Po qfare mendoni ju, pse i hapin keto tema, kane ndonje qellim, i shtyn ndokush per ti bere?

Megjithatë mos harroni '' Edhe sikurse te ishit krejt Katolik edhe te gjithe Musliman para Zotit kemi me dal te gjithe te barabart ''

Besoni Zotit

Se skane pune tjeter...Per me fsheh pedofiline e profetit te tyre ju duhet te merren me fete e tjera dhe te kritikojne fete e tjera...

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Te dyja fete, qofte ajo kristiane, qofte ajo myslimane, perfaqesojne dy ide absolute ne lidhje me realitetin, por te ndryshme. Kur nje ide apo e vertete eshte absolute, do te thote se nuk pranon rivale apo te ndryshmen, keshtuqe o eshte e vertete njera o tjetra, prandaj secila nga te dyja kerkojne te çvleresoje apo te ule idene e tjetrit. Kjo ishte edhe nje nga arsyejet e kryqezatave.
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-04-2010
    Postime
    41
    Me fal Aleks, por ne momentin qe ti i shkruan keto fjale, je duke u marre me fete e tjera dhe duke i ofenduar ato. Pse e quan Profetin tone pedofil?, a nuk ke turp? Eshte shume lehte te nencmosh dhe ofendosh, eshte rende te bejme debate si njerez te civilizuar.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Boy Lexo Postimin
    ... Kjo ishte edhe nje nga arsyejet e kryqezatave.
    Absolutisht gabim......
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Mendoj se kjo teme duhet mbyllur, pasi s'ka asnje perfitim shpirteror per te krishteret katolike. E lus moderatorin qe ta barte kete teme ne vendin e duhur.

QLJK!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-05-2010
    Vendndodhja
    Milano (Itali)
    Postime
    21
    Citim Postuar më parë nga Birva Lexo Postimin
    Me fal Aleks, por ne momentin qe ti i shkruan keto fjale, je duke u marre me fete e tjera dhe duke i ofenduar ato. Pse e quan Profetin tone pedofil?, a nuk ke turp? Eshte shume lehte te nencmosh dhe ofendosh, eshte rende te bejme debate si njerez te civilizuar.
    Pse e quaj profetin tend pedofil?? Sepse ne vendin ku une jam rrit dhe ne vendin ku une jetoj nje burre qe kryen mardhenie seksuale me nje vajze 9 vejce e ka emrin PEDOFIL dhe denohet nga ligjet e shtetit.... Ju muslimanet e keni per ndere pedofiline.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-05-2010
    Vendndodhja
    Milano (Itali)
    Postime
    21
    Citim Postuar më parë nga Boy Lexo Postimin
    Te dyja fete, qofte ajo kristiane, qofte ajo myslimane, perfaqesojne dy ide absolute ne lidhje me realitetin, por te ndryshme. Kur nje ide apo e vertete eshte absolute, do te thote se nuk pranon rivale apo te ndryshmen, keshtuqe o eshte e vertete njera o tjetra, prandaj secila nga te dyja kerkojne te çvleresoje apo te ule idene e tjetrit. Kjo ishte edhe nje nga arsyejet e kryqezatave.
    Kryqezatat nuk u bene per fe por per pasuri..Pjesa me e madhe e ushtarve kristiane shkuan per te luftuar kunder muslimanve jo per te mbrojtur krishterimin por per tu pasuruar ne shpinen e te tjerve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-04-2010
    Postime
    41
    Dhe ti mendon se vendi ti ku je rrit dhe jeton, dhe koha ne te cilen ti jeton, jane te vetmet te verteta qe ekzistojne?, a e din ti se ka qene nje "dikure" dhe nje e kaluar, ku kane mbizoteruar te tjera rregulla, dhe ka pasur te tjera qendrime.
    Cka te bej une tash sipas teje, nqs profeti yt asnjeher nuk eshte martuar, te mos martohem edhe une??? dhe si ta quaj une profetin tend, anti - seks apo mos ndoshta ka qene firgjid???
    Dhe pedofiline per ndere e kane prifterinjt e krishter qe edhe sot e kesaj dite me shume endje jane duke e perdorur si menyre e mire per shfryerje te epsheve. Dhe deri sa ka njereaz me aq opinion te ngushte ne bote ashtu sic je ti, qe jane aq vetjake saqe nuk ua pranona zemra ate te huajen, bota asnjeher nuk do te shkoje perpara, as ajo e krishtere dhe as ajo muslimane.

Kjo quhet kompleks inferioritetit. Te shashe apo te urresh nje ideologji, nje shtet, nje organizate apo edhe nje individ do te thote se ndihesh inferior ndaj tije. Islami dhe te gjitha vendet islamike, inferioritetin e tyre e kane shprehur gjithmone dhe vazhdojne t'a shprehin kundrejt dy faktoreve, ndaj Shteteve te Bashkuara te Amerikes dhe Krishterimit, pamvarsisht nga lidhjet qe kane apo nuk kane keto te fundit ndermjet tyre.
    Te njejtin inferioritet shprehin edhe drejtuesit islamik shqiptar, duke tentuar te demolojne ç'do gje qe eshte e krishtere ne kulturen dhe historine shqiptare, duke filluar nga figura e Gjergj Kastriotit dhe Nene Terezes. Te demolosh ate qe eshte e krishtere ne historine e popullit tone do te thote te fshishe 70% te saje, duke pare se islamike ne kulturen e shqiptareve nuk ka asgje. Te dalesh kunder te gjitha atyre figurave historike shqiptare qe kane qene te krishtere apo njerz te Kishes do te thote te jeshe kunder historise se shqiptareve.
    Kjo politike qe islami shqiptar ka ndjekur gjate viteve te fundit ne Shqiperi por edhe ne Kosove, ka bere te mundur qe Krishterimi ne Shqiperi te kthehet ne besimin dominues te shqiptareve. Dhe per kete faktor islamiket shqiptar akuzojne influencen greke ne jug te Shqiperise, duke mbyllur syte perpara gabimeve evidente te tyre. Islamiket shqiptar te kujtojne vendet arabo - islamike qe per te gjitha problemet e tyre, akuzojne Ameriken, duke harruar se qeverisen nga qeveri te korruptuara dhe totalitare ku shpesh here jane edhe qeveri islamike, dhe jetojne ne shoqeri te korruptuara dhe te prapambetura islamike.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •