Une do dilja qe ne mengjes heret, do shikoja per her te fundit lindjen e diellit, do shikoja mengjesin e fundit, nisjen e nje dite te re...pastaj do haja mengjesin e fundit me te dashurit e mi(mami, babi, motra dhe i dashuri im) dhe te diskutonim per pikniket qe kemi pas bere, per vendet ku kemi qene, per cdo gje qe ka qene e BUKUR dhe na ka bere TE LUMTUR...
pastaj do dilja neper rruget e qytetit me te dashurin tim, sdo linim rruge pa kaluar, do vrapoja per her te fundit, do ti thoja gjithcka qe skam dashur tja them nga krenaria ime, do ecja si e mare ne rruge qe te mos humbja asnje sekonde me teper, do perplasesha me njerzit sic beja kur isha vone per ne shkolle, do shkoja tek te gjitha lokalet ku kam qene me te, do shkoja (patjeter)nga deti...por nuk do qendroja shum...sdua te nis te qaj!dua qe te pakten diten e fundit te mos qaj!
pastaj do kthehem ne shtepi!do shoh filmin e fundit me popcorn para, do ha pa e vrar mendjen sa kalori do mar...eshte ora 16:00...kam edhe 8 ore kohe...do shkoj te takoj gjith ata qe dua: gjyshe, kusherinj, shoqe shoke, edhe ata qe dikur jam zene...
eshte dita e fundit!pasi te iki sdo mbetet asgje prej meje!
do degjoj te gjitha kenget e mia te preferuara, do rri ne darke te flas me babin ashtu sic beja gjithmone...do nis tju them ato qe nuk ua kam thene asnjeher

e jane prinderit me fantastike ne bote!pastaj???do vesh rrobat qe kam me shume qejf, do lyhem me parfumin qe e kam me perzemer...pastaj...do perkedhel motren e vogel(do jete gjeja qe do me mungoje me teper se vete jeta ime) do ta merrja ne krahe, do ta puthja dhe do ti thoja qe mos harronte se do isha engjelli i saj mbrojtes dhe ajo sdo qante kur te ikja une!ne cdo moment do isha pas shpatullave te saj dhe sa her te kish nevoje per mua une do ti dergoja nje shenje!!!
pastaj...do rrija ne lulishten qe kisha une me teper perzemer me Te...sa shume gjera paskam dashur ne kete jete dhe tani ne fund e kuptoj!pastaj...cmund te bej vecse te pres???por sdo qaj (edhe pse nga brenda do me vije te hyj ne toke pa me pare asnjeri)jo!une nuk do qaj!cdoja nga jeta e mora!dhe mbase me shume!pata cdo gje!asgje sdo me mbetet peng!!!
kjo ishte dita e fundit e jetes sime!!!
p.s:ej ju zuri gjumi juve mo?

une me syt mbyll e shkrujta

Krijoni Kontakt