Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 95 prej 95
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    na falni per vonesen mi shoqe po tani e morem vesh dhe per rrjedhoj edhe kthesen e bejme me vonese.

edhe 100 vjece u befsh dhe paci gjithmone shendet, dashuri, pare dhe lumturi ne familje.
    When pleasure remains, does it remain a pleasure?

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga gesti_7 Lexo Postimin
    na falni per vonesen mi shoqe po tani e morem vesh dhe per rrjedhoj edhe kthesen e bejme me vonese. : P

edhe 100 vjece u befsh dhe paci gjithmone shendet, dashuri, pare dhe lumturi ne familje. : D
    na fal të dyve mi shoqe, mua dhe kët shokun, paska shkrujt gjithë bota, vetëm ne paskena mbet. Po ëmbësira për në fund apo jo ri shoki

I bashkohem të gjithë urimeve më sipër, qofsh përherë e lumtur dhe e qeshur në shpirt si je Gjithë të mirat për ty!

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga SS2008 Lexo Postimin
    Gezuar ditlindjen, na fal per vonesen po nuk e dishim qe ke pas ditlindjen; )
    Faleminderit per urimin ,as un se disha pupupupupupupupu me myten dibront: D

Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    uaa motra.. cik me vonese por te uroj me shpirt gezuar ditelindjen..te uroj shume shume shume lumturi ne jete prane familjes dhe njerezve qe i do..
    kiss: ^xhan: ^xhan: ^xhan
    me fal per vonesen por vetem tani e pashe temen, nuk kam qene on keto dite
    Motra faleminderit ,nuk ka rendsi vonesa,por urimi
    kissssssss ,dhe te uroj dhe ty gjith te mirat
    Citim Postuar më parë nga Besoja Lexo Postimin
    Edhe 100 Linda5 dhe qofsh e lumtur!
    Faleminderit : )
    Citim Postuar më parë nga gesti_7 Lexo Postimin
    na falni per vonesen mi shoqe po tani e morem vesh dhe per rrjedhoj edhe kthesen e bejme me vonese. : p

edhe 100 vjece u befsh dhe paci gjithmone shendet, dashuri, pare dhe lumturi ne familje. : D
    O zot se do vdes une ,qe me paska uru ditelindjen ky shoku,me rroba doku : D
    Mir me vonese,po dhuraten ku e ke ,apo ste la Perlita: p
    Faleminderit gesti per urimin ,edhe ty te uroj sa me shum pare: D

Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    na fal të dyve mi shoqe, mua dhe kët shokun, paska shkrujt gjithë bota, vetëm ne paskena mbet. Po ëmbësira për në fund apo jo ri shoki: D : p

I bashkohem të gjithë urimeve më sipër, qofsh përherë e lumtur dhe e qeshur në shpirt si je : ) Gjithë të mirat për ty!
    Faleminderit mi shoqe per urimin, ka lezet omelsina ne fund: ) edhe ti je shum e mire
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Jabonxhie edhe 100 vite të lumtura , fat dhe lumturi kudo dhe sidomos sa më shumë lek , T'u plotësofshin të gjitha dëshirat që ke në jetë

Ps. Sorry për vonesën
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Edhe 100 dhe shume lumturi dhe gezime ne jete.
    Qofshe perhere e rrethuar nga njerezit qe do dhe te duan.

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •