Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 75
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Hahahaha po det pshuri ngoj une ti te kam thene edhe njeher tjeter ket,ne Kosov mund te perzihem se eshte vendi im,shqipria po ashtu,shko andej nga serbia nga Greqia se per atje te qan zemra ti ore kopuk nane,ore listen e darsmes kam me ta shkerdhy une ti.

Ti je prej atyre qe goja u han shum dhe mandej oo kuku bitha,ore a ja nxjere asaj nones tande kopilin shko beja analizat shihe cfar gjaku ka,mos po te dalin krejt kojshia baballer te atij hahaha,ndash shko bene edhe ti analiz gjakun shihe se je far millosheviqi ti ore kopuk.

...ja pshurr vetit robt mor qen bir qeni se mua as me gisht te vogel sun mi prek as shkau ska mujt me mi prek e as ti ....ti je Krym per mu...shko Q*j ropt e tu e fiton sevap ....shko Q*j me rend se e lypin ata ....ajo kurva nana jote Shtat K*ra si majftojn as Qent si prit...qasi kurve qe ish ,,,,kejt maqedonia ta kishin shkerdhy.....qasi kurve qe ish...

Qyyyypp mos mu perzi ka Kosova o bir Magjupi ....se edhe foshnjet nxhep ti... sh.k.e.r.dh.e.j..

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...ja pshurr vetit robt mor qen bir qeni se mua as me gisht te vogel sun mi prek as shkau ska mujt me mi prek e as ti ....ti je Krym per mu...shko Q*j ropt e tu e fiton sevap ....shko Q*j me rend se e lypin ata ....ajo kurva nana jote Shtat K*ra si majftojn as Qent si prit...qasi kurve qe ish ,,,,kejt maqedonia ta kishin shkerdhy.....qasi kurve qe ish...

Qyyyypp mos mu perzi ka Kosova o bir Magjupi ....se edhe foshnjet nxhep ti... sh.k.e.r.dh.e.j..

Po normal sti ka prekur se ke bashkpunu me ta o bith qir.

Sta qi sevapin e nanes une ti ore kupton,une te njoh mire ketu ne forum o biri i shkines.

O ta qift krejt shqiptaria nanen ti,mua sem ma ndal jo ti po as nje bir none te mos e du Kosoven dhe Shqiprin se nuk jam grek apo sllav sikur ti bithqir.

Se dua Kosoven per Interes,Se dua Shqiprin per Interes dhe kur te vjen puna ta ofendoj njeren prej ketyre ose te dija,Ju jeni ashtu apo me sakt tiiiiiiiiiii je ai kopuk none qe e hudh vendin tend per nja shka ooo majmun,mund dikujt tjeter ti tregojsh dhe ti mbajsh ligjerata mua jo ok.

Foshnjat ndjep shkau na ka mbyt une ti sti mbyti,gjeja e fundit qe kisha me bo,se sjam serb,ti ja far e atyre je ta ****** maman,ti ****** krejt gjinin femrore ne shpi cka i ke,me fis e fare fis hup tqifsha sllavin e nanes.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Po normal sti ka prekur se ke bashkpunu me ta o bith qir.

Sta qi sevapin e nanes une ti ore kupton,une te njoh mire ketu ne forum o biri i shkines.

O ta qift krejt shqiptaria nanen ti,mua sem ma ndal jo ti po as nje bir none te mos e du Kosoven dhe Shqiprin se nuk jam grek apo sllav sikur ti bithqir.

Se dua Kosoven per Interes,Se dua Shqiprin per Interes dhe kur te vjen puna ta ofendoj njeren prej ketyre ose te dija,Ju jeni ashtu apo me sakt tiiiiiiiiiii je ai kopuk none qe e hudh vendin tend per nja shka ooo majmun,mund dikujt tjeter ti tregojsh dhe ti mbajsh ligjerata mua jo ok.

Foshnjat ndjep shkau na ka mbyt une ti sti mbyti,gjeja e fundit qe kisha me bo,se sjam serb,ti ja far e atyre je ta ****** maman,ti ****** krejt gjinin femrore ne shpi cka i ke,me fis e fare fis hup tqifsha sllavin e nanes.
    ...te tregova atje lart une ty ....une skam shum fjal veq vepra....qeshtu jam une 1miljon % gjak shqiptari....une ti pipi edhe tradafilat e plastikes shpi qe iki....se ata qe te marrin frym ata 100% eki te sigurt....qe ti pipi....po edhe frymen qe e merr ta pipi une...

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...te tregova atje lart une ty ....une skam shum fjal veq vepra....qeshtu jam une 1miljon % gjak shqiptari....une ti pipi edhe tradafilat e plastikes shpi qe iki....se ata qe te marrin frym ata 100% eki te sigurt....qe ti pipi....po edhe frymen qe e merr ta pipi une...

Vetem ***** mund tema pipish ti,po meri edhe gjinin femrore ne shpi cka i ke dhe ne farefis le te vjen tema thithin kapak,dhe si e kajn qejfin jan si turcelinkat kapak e kan merak ne bith te *****.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Melihati ka qen e vetmja deputete n'at ish sistemin jugosllav qe ka votu kunder ndrrimit te kushtetutes se Kosoves!
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA u paka tuj qesh
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Hard_Style
    pershendetje
    le more mos u perlaj me keta
    lej te gzohen se mbrem ju kish martue beqaresha meli
    me nji plakuc te AAK-se
    qe po u njofshin prej kohes se titos
    qe kishin qen te dyt aktiv ne lidhjen komuniste te jugosllavis ne ate koh
    plaku si komunisti ma i vjeter e meli si komunistja ma e re
    e mbram i kishi martue ramboja
    haaaaaa
    per hajr u qoft

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    edhe nji gje se harrova sa u perket largimeve nga LDK-ja
    ketu ka dor Hashimi
    qe u ka hi fshis me i pastrue e po i detyron me u largue te gjith ish jugokomunistat-titisto-rugovist nga ldk-ja
    e normal po e ka perkrahjen e do tierve te ldk-se qe ju kan nenshtrue Hashimit
    e po i bien ne gjunj qdo mengjes e po e lusin
    qe mos ti nguc ata e le ti len ne postet qe i kan

Bravo Hashim e pastrove LDK-ne e ke ba taman partin si te jet deg e PDK -se e te gjith qka mbeten ne ta si kusht me ju dhan Hashimi nga nji asht me e lpi e kan qe ka tri here kur te zgjohen ne mengjes me e sha rugovnen e ish LDK-ne e rugoves haaaaa

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Rugov..

Nuk ishte vendi ktu me komentu zgidhjet politike te Melihates sepse sic e shikon temen e myten lahperat qe e urrejne Melihatin per cka ka qene e jo se cfar po ban tash.
    Atyre desha me ju tregue se jan bija e bij lahperesh khmer rruzhe.. nga ato grupacionet qe kan vra atdhetare me pare te fondit vendlindja.. ndonse vendlindja nuk i thirri kurre me vra atdhetare.. por kur e keqja komandon cfar nuk pritet..

I nderuar Rugov..

Pajtohem plotsisht me ju per cka ke shkruar se cfar do ishte me e mira per angazhimin e Melihates tash ne kto situata..
    Pra nuk pajtohem me braktisjen qe ajo ja ban LDK-se..

Si duket dikush ne LDK po punon me i "nxjerr njerzit ne mal".. e kjo eshte tragjike..

Ndoshta ka te drejte Llapi per cka thot se.. disa jan tu lpi ashtat (kockat) qe po i jep Hashimi..
    Megjithse une mendoj se nuk eshte veper e Hashimit kjo coroditje ne LDK..por e vet disa klaneve aty.. mbrenda..

Hashimi ndoshta e deshiron kte gjendje ne LDK..por ndoshta dhe jo..

Ka ardhur koha qe LDK te ri grupohet e te shkundet e te disiplinohet ne nji program te ri politik te qarte e te diktuar nga situata sot.

Ecen Koha e ndryshojne njerzit e mendjet..

Kjo dhe ne PD te Shqiperise duhej bere.. mirpo fjetja ja cfar po sjell..
    Pasojat po shihen..

sot ne kte 1 Maj atje ne Sheshin me emrin kaq fisnik sikurse NEN TEREZA:: mund te ndodhe nji katastrofe me permasa historike.. ku Kanibalizmi edvinist .. do gjakose Demokracine Shtetin dhe Shqiptarin e mire e atdhetar.. e mjer ne..

..

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    O Llap Hashimi ma mire eshte me pas gajlen e partise se tij,sepse nese Fatmir Limaj del i pafajshem ne keto atehere ne zgjedhjet e ardhshme brenda partise se Thacit do te jete konkurrenti kryesor per ti zene vendin Thacit.Apo Thaci me Kermabo kane bere marrveshje per keto hetime para nje jave pikerisht per ti eliminuar ose menjanuar konkurrentet.
    Pritet te shihet.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Rugov..

Nuk ishte vendi ktu me komentu zgidhjet politike te Melihates sepse sic e shikon temen e myten lahperat qe e urrejne Melihatin per cka ka qene e jo se cfar po ban tash.
    Atyre desha me ju tregue se jan bija e bij lahperesh khmer rruzhe.. nga ato grupacionet qe kan vra atdhetare me pare te fondit vendlindja.. ndonse vendlindja nuk i thirri kurre me vra atdhetare.. por kur e keqja komandon cfar nuk pritet..

I nderuar Rugov..

Pajtohem plotsisht me ju per cka ke shkruar se cfar do ishte me e mira per angazhimin e Melihates tash ne kto situata..
    Pra nuk pajtohem me braktisjen qe ajo ja ban LDK-se..

Si duket dikush ne LDK po punon me i "nxjerr njerzit ne mal".. e kjo eshte tragjike..

Ndoshta ka te drejte Llapi per cka thot se.. disa jan tu lpi ashtat (kockat) qe po i jep Hashimi..
    Megjithse une mendoj se nuk eshte veper e Hashimit kjo coroditje ne LDK..por e vet disa klaneve aty.. mbrenda..

Hashimi ndoshta e deshiron kte gjendje ne LDK..por ndoshta dhe jo..

Ka ardhur koha qe LDK te ri grupohet e te shkundet e te disiplinohet ne nji program te ri politik te qarte e te diktuar nga situata sot.

Ecen Koha e ndryshojne njerzit e mendjet..

Kjo dhe ne PD te Shqiperise duhej bere.. mirpo fjetja ja cfar po sjell..
    Pasojat po shihen..

sot ne kte 1 Maj atje ne Sheshin me emrin kaq fisnik sikurse NEN TEREZA:: mund te ndodhe nji katastrofe me permasa historike.. ku Kanibalizmi edvinist .. do gjakose Demokracine Shtetin dhe Shqiptarin e mire e atdhetar.. e mjer ne..

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •